Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUST_AN_INNOCENT_GIRL

Zakochanie a ilość i jakość spotkań

Polecane posty

Gość JUST_AN_INNOCENT_GIRL

Ja z moim widuję się ostatnio raz na tydzień, bo w tygodniu ma ciężko w pracy i chociaż kończy o 15, to potem do końca dnia odpoczywa, czyta coś albo idzie na rower. Ja nie mam roweru i na razie mnie nie stać :/ Kiedyś przyjeżdżał codziennie, teraz oszczędza i szkoda mu kasy na paliwo czy parking płatny. Z tego samego powodu nie chodzimy już do kina i nigdzie indziej. Przecież można zorganiować coś taniego, przy czym można się dobrze bawić! A nawet darmowego... Na urodziny dostałam od niego życzenia smsowe :/ Niedługo mam imieniny i sądzę, że o nich zapomni albo też dostanę życzenia smsowe :( Odzywa się do mnie na gg codziennie wieczorem, ale piszeny 5-30 minut max. Mówi, że codzienne smsy są nudne - kiedyś to on zasypywał mnie smsami, pisał wierszyki na dobranoc albo komplementy :) Niedługo mam egzamin na prawko i zero wsparcia - dla niego prawko było pestką, bo potrafił jeździć zanim zaczął kurs. Czy ktoś, kto zachowuje się tak jak on, może być zakochany? Czy nie zrywa ze mną, bo boi się, że mnie straci i nie znajdzie zbyt szybko nikogo lepszego... Czy naprawdę może chodzić o ciężką pracę? Jak można sprawdzić czy coś do mnie czuje? Nie mamy wspólnych przyjaciół, z którymi mógłby o mnie rozmawiać :/

Gość NoweOrangeGo
praca od rana do godziny 15 to nie jest ciezka praca. nawet jesli pracuje fizycznie. nawet jesli to trudna praca dla psychiki. po 8 godzinach ma spokoj. ciezka praca to miec wlasna firme, pracowac fizycznie, zalatwiac wszystko, nie miec weekendow, jezdzic w dodatku po calym kraju na zlecenia. generalnie pracowac po 12-14 godzin dziennie. no, wolne wieczory trafiaja sie ze dwa razy w tygodniu. to jest ciezka praca. takze jesli po 15 królewicz musi odpoczywac... zlej go. jesli nie mozesz, to przynajmniej olej go na probe. koniec z smsami, koniec z gg, gdy zadzwoni nie miej czasu, zeby rozmawiac. jak tak nagle utniesz swoja dostepnosc, to powinien stwierdzic, ze sie wymykasz i moze wtedy stwierdzi, ze po 15 nie jest zmeczony.

Gość r2d2+
powiedzmy sobie wyraźnie limit romantyczności mu się skończył i co mu zrobisz..? :p

Gość buly
Zmęczył/znudził się tym związkiem. Wyjścia sa dwa: albo "wróci" wkrótce miluśny i kochany, albo delikatnie się odsuwa bo to początek końca.