Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

NIKT mnie nie KOCHA!!!

Polecane posty

czuję się samotna, chcę w końcu znaleźć faceta, ale miłość, a nie zaraz napiszecie że do seksu 😭 nie mam się do kogo nawet przytulic, nie ma nikogo kto mógłby mnie wesprzeć! chcę się zakochać!!! 😭

Gość a kto by chciał kochac 120kg
słonia :p

Gość sąsiadka....
mnie też kocha twój mąż :p

nie jestem słoniem! coś ci się powaliło! 52 kg to nie słoń! fajnie że cię kocha mąż, też chcę mieć kiedys męża:(

Gość tawarisz kaczyniec
pokaż fote to może z parę razy cię pokocham :classic_cool:

Gość mnie
sąsiadka zdziwiłabyś się

a ile masz lat? ja za miesiąc z hakiem skończę 21 i jestem tym faktem przerażona :( jakieś miłostki niby tam były, ale nic poważnego, tak jak u Ciebie... :/ i też w sumie bardziej mi przytulenia niż seksu potrzeba, rozumiem Cię ;]

18 i pół :O niby nie dużo, ale zaczyna sie robić niebezpiecznie, nawiedzają mnie myśli o staropanieństwie... :O

Gość tawarisz kaczyniec
właśnie dlatego z tobą rozmawiam :classic_cool:

złudzenie też na to liczę, ale ostatnio coraz bardziej mi smutno:( poza tym ludziom chyba cięzko jest mnie poznać bo jestem nieśmiała i wolno się rozkręcam :O

Gość Tak nie myśl
Bo sama tym czarnowidztwem ściagasz do siebie ta samotnośc srogą. Powiedz Sobie jestem ładna madra dobra mam przyjaciół i znajomych,rodzine która mnie ceni ZASŁUGUJĘ na wartosciowego partnera który bedzie mi przyjacielem wszystkim. Takkkkkkkkkkkk tzreba myslec wtedy to do Siebie po czasie ściągniesz natomiast marudziejstwo i narzekanie to pierwszy krok do porażki za tym napewno nie stoi sukces. Pomyśl Sobie jaki on ma byc a takiego znajdziesz poprostu ściągniesz do Siebie w czasie ludzi i zdarzenia którzy podsuna Tobie tego wybranka mówie ci skończ z defetyzmem to droga do nikąd:)))

ech ja zawsze się nadmiernie przejmuję tym że ktoś może o mnie źle pomyśleć poza kafe:P w sumie to mam na oku pewnego blondaska i on też się mi przygląda, ale nie wiem jak go poznać:O sama na pewno nic nie zrobię:O

Tak nie myśl dobra rada z Twojej strony:) może masz rację, za dużo się przejmuję postaram się tak mysleć, zobaczę po czasie co z tego wyjdzie;)

super to mam nowe motto:D nie ma co marudzić, gdzieś tam na mnie czeka ten jedyny!!:D i na Ciebie też złudzenie;) :D