Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prawdziwej pomocy

Co z orgazmem?

Polecane posty

Moja dziewczyna ma problem z osiąganiem orgazmu. Gdy ją dotykam palcami, ręką, etc. po muszelce zupełnie tego nie czuje, tzn. nie sprawia jej to żadnej przyjemności. Minetka to samo - zero zabawy. Kiedy wsadzam jej palce w dziurkę twierdzi że to mało przyjemne, z wibratorem podobnie - nie chce tego nawet powtarzać. Uwielbia gdy w nią wchodzę swoim członkiem, szczególnie głęboko, jednak to przynosi jej lekką przyjemność - jak to ona określiła "nie jej tak dobrze jak mi". Uprawiamy seks na różne sposoby, długie spokojne zabawy, szybkie numerki, ostre wulgarne maratony, tysiąc pozycji, perwersje - no nawymyślałem się tego sporo, dużo wspólnie rozmawialiśmy, testowaliśmy, itp. ale nawet po godzinie zabawy nie przynosiło to oczekiwanego skutku, wiele razy zwyczajnie padałem już z sił i ona również... Orgazmu jeszcze nigdy nie osiągnęła podczas stosunku, czy pieszczenia łechtaczki, po prostu takie zjawisko u nas nie istnieje. Z początku pomyślałem, że pewnie coś partaczę, nie daję rady itp. choć na prawdę starałem się mocno. Namawiałem ją nawet by spróbowała sama - przy mnie, masturbacja paluszkiem, jednak zawsze przestawała, bo to nawet nie było dla niej przyjemne, kilka razy chciała to powtórzyć beze mnie, ale nic z tego - bez różnicy. Kupiłem wibrator, dałem jej w rękę i po lekkim szoku ze zdziwienia zaczęła się nim pieścić - trwało to długo, bo z 15 minut na najmocniejszych wibracjach, ale w końcu przeżyła swój pierwszy orgazm łechtaczkowy w życiu (wcześniej nawet z poprzednim partnerem tego nie osiągnęła). Zaczęliśmy to powtarzać, fakt że wibrator potrafi doprowadzić ją do orgazmu, ale tylko ten na prawdę mocny, kiedy próbowaliśmy z trochę słabszymi to niestety finał nie wychodził - nie dało rady. To trochę przybija, kiedy Twoja dziewczyna osiąga orgazm wyłącznie z wibratorem a nie z Tobą, w dodatku ona sama go sobie zafundować również nie potrafi... Co z tym zrobić? Czy w ogóle coś tutaj można zdziałać? Chcę jej sprawiać ogrom przyjemności, ale nie na zasadzie kupowania coraz to mocniejszych wibratorów...

Gość poszukaj innych stref
erogennych u niej- np. śsij jej piersi i lekko pieść muszelkę i dziurkę lub jeździj żołędziem wzwiedzionego członka po jej brodawkach piersiowych, po powiekach, uszkach. Może to ją weźmie. Albo zastosuj pozycję 69, niech ona liże ci jądra a ty jej cipkę- łechtaczkę mocno naślinionym językiem- delikatnie ale intensywnie bez przerwy.

Gość poszukaj innych stref
spróbuj też lizać jej drugą dziurkę lub nawet włożyc język do odbytu, pieszcząc jednocześnie cipkę. Niech ona trzyma w ręku twojego członka. Powinno pomóc.

Jedyne co faktycznie szalenie lubi to drapanie po głowie i karku, ale wątpię bym mógł ją porządnie wydrapać członkiem... z drugiej strony tym jej nie doprowadzę do orgazmu, tylko uśpię. Lizania nie czuje, po 20 minutach pieszczenia zero efektów, powiedziała że to bez sensu. Powiedziała mi że z wibratorem to jest tak - musi wyczuć ten odpowiedni punkt na łechtaczce i go masować przy silnych wibracjach, jednak gdy straci ten punkt, to później znowu musi zaczynać od nowa, zupełnie od nowa - jakby momentalnie poziom rozkoszy spadał do zera

Niestety takie skomplikowane zabiegi ją rozpraszają, dla przykładu gdy pieściła się wibratorem i zacząłem ją masować po piersiach, brzuchu i kroczu, przerwała zabawę i powiedziała bym przestał bo to ją dekoncentruje :( Zapytałem czy może robię to jakoś źle, może za mocny, czy zbyt delikatnie - odpowiedziała, że robię to bosko, ale przez to nie może się skupic na łechtaczce... A z odbytem nie da rady, wielokrotnie poruszałem ten temat, próbowałem nawet działać na własną rękę, ale to samo co wyżej, w dodatku twierdzi że tych pieszczot nie lubi, zawsze każe zabierać mi palec z odbytu nawet podczas stosunku, kiedy próbuję trochę pieścić te rejony

Gość po prostu ma mało czułe to
miejsce- może z czasem nabierze wrażlliwości dzięki wibratorowi, a może niech nim pieści sobie piersi a Ty łechtaczkę i z czasem zacznie kojarzyc orgazm z Twoimi pieszczotami, a nie z wibratorem.

Gość może więc wybierz taką pozycję
przy której będziesz trzymał członka w pochwie, a ona dodatkowo używała wibratora- kiedy poczujesz zbliżający się jej orgazm- zintensyfykujesz ruchy członka, tak aby zsynchronizwować wytrysk z jej orgazmem. Może zacznie wtedy kojarzyć orgazm z Tobą, z członkiem w pochwie i z czasem będzie możliwe odstawienie wibratora.

Gość lub też niech np. podczas
zabawy wibratorem trzymaj swojego czlonka w jej ustach, a gdy wyczujesz że ona dochodzi- zaczniesz wykonywac nim ruchy i wtryśniesz jej np. na piersi lub twarz jak to toleruje- to może trudne, ale wszystko po to aby kojarzyła swój orgazm z Tobą, z Twoim członkiem- możesz też mieć wytrysk wcześniej, może ją to weźmie jak ozabaczy z bliska otwierającą się cewkę moczową i wytrysk. Przecież orgazm ma też podłoże psychiczne.

Gość bendy123
Dajcie spokój...to typowe dla młodej nierozbudzonej dziewczyny. Nie rób sobie wyrzutów...nie tobie pierwszemu sie taka trafiła.

Nie dojrzała? Słyszałem o czymś takim, ale czy jest to właściwie związane z problemem o którym piszę? Tu już nie chodzi nawet o orgazm...

Gość to jest podszyw nr 1
Zapewne ma tak po pieszczotach z koniem pociągowym o wdzięcznym imieniu Siwek. NA to nic nie poradzisz ew wykup jej karnet w stadninie koni.

@to jest podszyw nr 1 - nie zrozumiałeś mnie, chodziło mi o Twoją matkę

A mnie sie wydaje ze ty ja stresujesz- ze czekasz na to zeby miala orgazm a ona jak na zlosc nie moze. Pewnie wyobraza sobie: on sie tak stara godzinami, pewnie ma dosyc a ja nic! moze nie mysl o niej, mysl o sobie a wtedy ona nie bedzie taka przejeta ze nie moze miec tego orgazmu i w koncu sie uda

Gość her HELLga
moze po prostu niech najpierw ona sama sie nauczy dochodzic a pozniej jak bedzie wiedziec o co chodzi to ci podpowie to i owo:)