Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usmiechnieta ____

Miejsca przyjazne psiakom

Polecane posty

Gość Usmiechnieta ____

Hallo wszystkim. Tydzien temu wzielam psiaka (nb cudownegoooooo) ze schroniska.Bylam z nim na 2 dni we Wroclawiu (mieszkam w Warszawie) i....hotele chca oplate za psa, OK niech im bedzie ale....nawet miski wody pisak nie dostal , a na sniadanie z psem wejsc nie moglam!Wiec nie rozumiem co maja na mysli,ze psy akceptuja! Poza tym, nie wpuszczono nas do ZADNEJ restauracji!Malo tego,nie pozwolono nam nawet siasc w ogrodku! Zjedlismy wiec jakas obrzydliwa pizze w jedynym miejscu gdzie laskawie (do ogrodka) pozwolono nam wejsc....no i mam pytanie jak ktos napisal na poczatku topiku.Istnieje jakas lista miejsc przyjaznych psom?Restauracje,kawiarnie itp.Lada dzien w ogrodkach bedzie za zimno i co wtedy??? :(

Gość hgfdcx
jak sa ogrodki to bez krempacji wchodze z psem i nikt mnie nie wyrzuci :P

Gość Usmiechnieta ____
hihi a ja (glupia) pytalam czy moge no i mowiono , ze nie :(((

Gość uuuupppppppppppppppppp

Gość bulii
do ogrodka takze wchodze bez pytania pies w zasadzie czesto dwa leza koło mnie i jeszcze nigdy sie nie przyczepili, ale jesli chodzi o lokale wewnatrz to nie znam :( ale wiem, ze na zachodzie w Holandii, Belgii są widocznie bardziej lubia zwierzeta albo moze u nas jeszcze nie jest to takie popularne i nie ma zapotrzebowania na tego typu miejsca

Gość uuuuuppppppppppppppppp

Gość sandrunia248@tlen.pl
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=985316845 POMÓŻ ZNALEŹĆ DOM NIE BĄDŹ OBOJĘTNY INACZEJ TA UROCZA ODDANA SUCZKA TRAFI DO SCHRONISKA ROZEŚLIJ TĄ WIADOMOŚĆ DO ZNAJOMYH/RODZINY MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO MA MOŻLIWOŚĆ I CHĘCI ABY ONA ODDAŁA MU SWE SERCE