Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derlka

Czym jest otwartosc?

Polecane posty

otwartość staje się nudna.. czyli jest nudą dziewczyna+otrwartośc= brak tejmnicy~~jest nudna

Gość Konrado
To co, uważasz że lepiej jest być zamkniętym w sobie i trzymać w tajemnicy niektóre rzeczy? Nie sadze.

Gość derlka
no to jestem otwarta i interesujaca:) szokujace polaczenie o'hara ? :P

Gość Coala po katalonsku
owszem. \pewnych rzeczy sie nie mowi nawet po 30 latach bycia razem. madrosc ludowa: czego oczy nie widza tego sercu nie zal, nie jest taka glupia.

Gość derlka
Dzieki Konrado wlasnie ta strone tez sobie znalazlam, tylko chcialam uslyszec co inni o niej sadza :P;)

Gość Konrado
" owszem. pewnych rzeczy sie nie mowi nawet po 30 latach bycia razem. madrosc ludowa: czego oczy nie widza tego sercu nie zal, nie jest taka glupia." Mówisz chyba o rzeczach, które mogły by w jakiś sposób zranić drugą osobę. Wystarczy być lojalnym wobec kogoś i problem znika...

Gość Coala po katalonsku
no wyjatkowa Konrado sie z toba zgadzam:) chyba sobie strzele cole w bufecie z tej okazji:)

to bądź otwarta.. jak nie umiesz jęzora w gębie trzymac :P i będziesz interesująca jak but, jak zaczniesz memlać od rzeczy : powodzenia acha i nie zapomniij memlać także o byłych... to ważne przy otwartości :P

Gość drelka
jesli dla Ciebie otwartosc to "memlanie" o bylych i nie trzymanie "jezora w gebie" oraz ogolne mowienie co slina na jezyk przyniesie to ....chyba myslisz pojecia :P:P:P czyli .. nie sadz po sobie o'hara:P

jak ześ taka mądra, to po kiego ci to pytanie :) przepraszam, rzeczywiscie nie wiem co to słownik

Gość Coala po katalonsku
a mozecie sie tak spotkac na gole klaty w kisielu???

Gość drelka
O*HARA to bądź otwarta.. jak nie umiesz jęzora w gębie trzymac i będziesz interesująca jak but, jak zaczniesz memlać od rzeczy : powodzenia acha i nie zapomniij memlać także o byłych... to ważne przy otwartości

Gość drelka
co za kefe ,jak zwykle ucina wypowiedzi :o one more time ... "O*HARA to bądź otwarta.. jak nie umiesz jęzora w gębie trzymac i będziesz interesująca jak but, jak zaczniesz memlać od rzeczy : powodzenia acha i nie zapomniij memlać także o byłych... to ważne przy otwartości " przeciez sama najpierw mnie ocenilas a ja na tej podstawie wyciagnelam odpowiednie wnioski :o na co Ty zareagowalas ze " O*HARA gówno o mnie wiesz " ,a Ty co omnie wiesz ze pozniej taki dajesz argument, gdzie konsekwencja i obiektywne spojrzenie ? :) "jak ześ taka mądra, to po kiego ci to pytanie " a gdzie wspomnialam o swojej madrosci ze ja zauwazylas???!!!:P:P