Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdksdjsdew

czy biust 80 C jest duzy?

Polecane posty

Ja czasem kupuje 75 a niekiedy 80 pod biustem. To na prawde zalezy od stanika! Macie nad czym sie zastanawiac.

Gość bo 80 was glupie baby
nosi zle dobrane staniki

Gość bo 80 was glupie baby
80% mialo byc

Gość kasiuta
mam kolezanke ma 160 wazy 53 kilo i ma miseczke D strasznie duze ma piersi.

Gość victoria2@spoko.pl
ja jestem szczupla wysoka 172 cm i kazdy mowi ze jest bardzo duzy biust,. wiec to zalezy !! widocznie u szczuplych dziewczyn jest on duzym u grubych jest maly proste :)

Gość derfrefdsa
80C nie jest dużym biustem, źle mierzycie miseczki.... 80 cm to jest dość szeroko pod biustem, ja jestem trochę przy sobie (ale bez przesady) i mam zmierzone 75D. Także najpierw dobrze sprawdzcie swój rozmiar!

Gość maly biust
Jestes grubaska z malym biustem albo zle dobranym.

Gość maly biust
stanikiem

Gość psyttt32
dajcie spokój, jeżeli 80 C to jest rozmiar duży, to co mam ja powiedzieć jak ja nosze 85 F????? mega wielki ????? ja mam duży biust a C jest średni .

No właśnie - Polki nie potrafią dobierać staników ani układać w nich piersi. Noszą bazarowe szmaty, które wędrują po piersiach, a potem cycki majtają się w okolicach pasa. 💤

Gość 14872223
Ja mam 158 cm,biustonosz 70 ff. biust mam nieproporconalnie duzy do sylwetki ,ale tak mam i juz. po co te dyskusje i wyzwiska?lepiej wam od tego,to wspolczuje

Gość Facet z za miedzy
To naprawdę masz ten bardzo ważny argument duży 70 FF to aż dech zapiera u facetów.Twój to ma radości co nie miara :)

Gość gramatyk
PEPSI ... musisz być boska. Ja mam bzika na punkcie takich piersi. Oddałbym kilka palców żeby mieć taki cycek na co dzień pod ręką. Wszystkich bym nie oddał bo jak potem pomacać? A poza tym wszystkie cycki są piękne ...

a ja mam 60H i mozecie mi buty lizac. a 80C to sredni cycek, widze, ze wiekszosc bab tutaj nie ma pojecia o dobieraniu stanikow, az wstyd mi to czytac :D lopatologicznie napisze: 80C=75D=70E=65F=60G czyli babka o rozmiarze 80C ma takie same cycki jak babka 60G, tyle ze ta pierwsza jest grubasem, a druga szczupla kobieta.

gramatyk nie narzekam :) Szczuplutka ale i subtelnie zaokrąglona, co przy mojej drobnej figurze wygląda dobrze :)

Gość maja89742
Prawda, że noszą źle dobrane. Ja mam małe piersi, nosiłam zawsze 80A lub 75B, a ostatnio wybrałam się do brafitterki, wymierzyła mnie i dała do zmierzenia 70C i 65D. Zaśmiałam się, że jak ja z moimi cyckami mam nosić miseczkę C lub D, ale założyłam i rewelacja. 70C lezy wręcz idealnie, nic nie odstaje i nie ma luzu. 65D było już za ciasne w obwodzie, ale miska była ok. I 70C to nie jest duża miska, ale za to idealnie zbiera mi piersi razem z tym, co zawsze wyłaziło w staniku na boki. Biust wygląda optycznie na większy, stanik leży jak ulał, nie przesuwa się, piersi są w końcu idealnie z przodu, a nie gdzieś na bokach. Tylko staniki trzeba kupować porządne, a nie jakieś badziewie.

Gość maja89742
Prawda to co pisze ciasteczkowa. Ludziom się wydaje, że C i D to duże miski, a to nieprawda, bo 75B i 65D to w zasadzie ten sam biust, tylko inna budowa ciała. A od zbyt szerokich w obwodzie staników biust się spłaszcza i wyłazi bokami i to się w dodatku utrwala, jak któraś latami nosi taką bieliznę.

Gość maja89742
Co prawda to prawda. Niecałe 50kg przy 173cm wzrostu i sporym biuście to bardzo mało.

No własnie nie :) Brzuch mam płaski, ale nie wklęsły, żadnych kości na wierzchu. Gdzie trzeba zaokrąglone. Jedyne zastrzeżenie to nogi- mogły by być nieco szczuplejsze.

Gość maja89742
To ciekawe, bo masz niedowagę. Wskaźnik BMI wskazuje na wychudzenia na granicy z wyniszczeniem.

Ale z was zazdrosne żmijki ;) Takie to już geny :) Wskaźnik BMI jest wyjątkowo mało wiarygodnym źródłem wiedzy, skoro już taki z ciebie znawca :) Nie plujcie jadem na każdą szczupłą dziewczyne, tylko weźcie się za siebie :) Powodzenia

Gość blondigirl
moze zle dobrany ale ja kupuje w zwyklych sklepach nie bazarach. waze 55 kg mam 1.72 cm w biuscie 94 miska c lub d i mam duzy biust kazdy facet mi to mowi.. ale jestem szczupla do tego mozze przez to bardziej sie rzuca w oczy

Gość gość
jesli ma sie 80 c to jest sie grubym, bo az 80 pod biustem feee

Gość blondigirl
no to mierze zle? jak mam mierzyc dobrze ? nosze c 80 teraz no i nie powiem bo wychodza mi bokami piersi troche moze faktycznie piszecie dobrze a kobiety zle dobieraja.

Gość gość
80 C to tragiczny rozmiar i nie chodzi o miskę. Skoro masz aż 80 pod biustem to jesteś grubasem z bardzo przeciętnej wielkości biustem jak na 80...Czyli jesteś gruba i praktycznie płaska jak na szerokość swojej klaty...

Gość gość
"C'' to całkiem spory/średni biust ale u kobiet z obwodem 60/65 ...ale skoro Ty masz aż 80 to to praktycznie płaskość przy takiej szerokości...