Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdksdjsdew

czy biust 80 C jest duzy?

Polecane posty

Gość gość
80C= gruba z małym biustem. Jeśli faktycznie masz aż takie masywne "parametry" to ,ŻEBY BYŁ JAKI KOLWIEK ZARYS PIERSI u kobiety z "80siątką" biust musiałby sie zaczynac od miski E,F...wszyscy myślą ,że to niewiadomo jakie rozmiary ale to całkiem przeciętne rozmiary gdzie sie "widać te cycki"...Wszystko poniżej E to mały biust. No chyba ,że mówimy o kobiecie z 60 pod to D jeszcze jakoś wiadać...

Gość gość
Ja przy wzroscie 172 i wadze 65 kg mam 75DD i wolalabym miec mniejszy,wlasnie C.

Gość gość
nosisz prawdopodobnie zły rozmiar. aby nosić 80 musiałabyś mieć w pod biustem gdzieś 88-90 cm a to znaczy ,że byłabyś straszną kobyłą ...wiec sprobój nosić 75 to od razu miska Ci sie powiększy o rozmiar i będziesz mieć 75D.

Gość pupa blada
80 pod biustem :/ ojej to ty grubasek jestes

Gość Tropi
Moja koleżanka ma 80c waży 64kg i ma 167cm wzrostu jednak ja jej piersiach widać rozstępy

Gość gość
Ja mam 80c przy 178cm i 56kg i przy mojej figurze są całkiem konkretne

Gość gość
Nie. Duże zaczynają się od E.

Gość gość
805 c jest najlepszy ale nie dla każdej

Gość gość
80c...

Gość gość
Moja dziewczyna ma 75c a jest kruszynka i cycki ma mieszczace sie akurat w moja reke :)

Gość gość
Co tam biust

Gość gość
ja mam 70 G gruba nie jestem i to jest dla mnie zdecydowanie za duzy cyc big cyc nie wygodne bola plecy wszytsko boli a staniki wygladaja jak berety

Gość gość
To zależy jak na to patrzeć. Moja narzeczona ma 70F i to jest naprawdę duży. Ale w porównaniu z przeciętnym B to nie ma co się martwić.

Gość gość
Ludziska, ile tu jadu i braku wyobrazni! Nie kazda kobieta z 80c jest grubasem albo ma zle dobrany stanik, ja jestem wysoka (179cm), przez 5 czy 6 lat zawodowo plywalam, wiec pluca mam spore - jakas wydolnosc trzeba miec - a co za tym idzie, to i zebra szerokie. I nosze 80c i wcale nie jestem szafa trzydrzwiowa.

Goruje fascynacja retuszu I ideologii , nie ma sie czym martwic, niedlugo koniec wakacji. ;))

Gość ciasteczkowa_mi
Glowa mnie boli jak czytam, ze 70F to 'naprawde duzy cyc', albo ze od 70G bola plecy. To jak cie bola plecy glupia kobylo, to znacznij cwiczyc miesnie plecow to cie nie beda bolaly. Od takich cyckow plecy nie bola, tylko od zastania miesni.

Gość gość
Ciasteczkowa, a jaki Ty masz biust, że Cię plecy nie bolą ?

Gość gość
80, 75 , 70 to pod biustem ile mamy...C D E F to miseczka...im miej mamy pod biustem tym lepiej bo swiadczy ze jestesmy zgrabne...nie otyle...a ty majac 80 musisz byc masywna pod biustem wiec Twoje C ukrywa sie z brzuszkiem wiec nie jest tak widoczne... Ja mam 75 C i mam fajny:)

Gość gość
a ja ? mam pod biustem 80, a w biuscie 108cm, czyli miseczka E/F ?

Gość BeataLaura
Ja mam 80 d i jestem szczuplutka, wiec nie zawsze jak większy biust to kobieta grubsza ;) różne są rodzaje budowy

Gość Gossiaczek4
Nie sluchaj ich, jaki duży! Malutka miseczka! Ale obstawiam, że masz problem jak większość kobiet, że kupujemy wielki obwody, bo one mają standardowo mniejsze miseczki, a tak naprawdę potrzeba nam małych obwodów i dużych miseczek. No ale w sieciówkach tego nie znajdziesz.. Sprobuj za to takiego Allesa na przykład. Mają też przystępne ceny.