Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosząca o Pomoc

Moje Krzywe zęby - ZDJĘCIE !!!!!

Polecane posty

Gość ja ma krzywe zeby i to
moge polecic Ci tez forum tu na kafe poszukaj tematu o aparatach jest na forum zakupy, oraz w google forum gazety wyborczej o aparatch. poczytaj moze cos Cie zaciekawi.

Gość Prosząca o Pomoc
na tych zdjeciach są ładne proste ząbki i aparaty wyglądają ładnie , zastanawiam się nad takim aparatem który zakłada się od wewnętrznej strony zębów , tylko podobno jest wtedy wada wymowy przez jakiś czas;/

aparaty o ktorych mowisz sa bardzo drogie, liczone w tysiacach, a dzialaja podobno tak pozostale, tylko, ze ich nie widac. ja wychodze z zalozenia, ze ladnemu we wszystkim ladnie i wiem, ze nie spotkam sie z nieprzyjemnosciami znajomych gdyz to dojrzali ludzie.

Gość Prosząca o Pomoc
może i masz racje a w jakim jesteś wieku , ale ja tak myśle ze jesli podliczyc te koszty aparatów wizyt dojazdu to też wyjdzie niezła sumka , za to może dało by się jakoś założyc porcelanowe licówki ?

mam 22lata. szkoda byloby mi zebow na porcelanowe licowki gdyz aby je zalozyc trzeba prawdopodobnie spilowac swoje zeby, poza tym niektore z tych licowek widac w swietla uv w dyskotece :O masz piekne zeby i w aparacie wcale nie beda wygladac gorzej. uwierz troche w siebie.

Gość Prosząca o Pomoc
też mam 22 lata na dodatek studiuje , sadze ze aparat to było by dlamnie coś najgorszego w życiu , może implanty były by lepsze od licówek tylko niewiem czy lekarz zdecydowałby się wyrwać zdrowe zęby tak młodej osobie i wstawić implanty

Gość Prosząca o Pomoc
a masz moze jakies swoje zdjecie ząbków ? :)

oj nie mam i szczerze mowiac nie chce miec ;) za to za kilka miesiecy bede sie chetnie chwalic gdyz efekty podobno bardzo szybko widac :)

ale w porownaniu z Twoimi zebami to mam o wiele gorsze, bardzo sloczone, niktore poza lukiem :(, ale naprawde czyms innym jest miec krzywe zeby i nic z tym nie robic, niz miec krzywe zeby i je leczyc :)

Gość Prosząca o Pomoc
zazdroszcze Ci ze zdecydowalaas sie na aparat i cieszysz sie z niego ja niestety nie potrafie sie do niego przekonać:(

Gość Prosząca o Pomoc
a nie zastanawiałaś sie nad takim aparatem sciaganym ??? I zakładanym tylko na noc??? ja własnie nad takim mysle ...

byc moze przez to, ze Twoje zeby nie sa zle. ja niestety moglam usmiechac sie tylko troche aby nie ujawnic swojej wady i zaczynalo mnie to juz zdrowo meczyc. wiele lat stanowczo odmawialam az w koncu doroslam do takiej decyzji. na zachodzie co drugie dziecko i mlodziez nosi aparaty tylko u nas w Polsce jest to jeszcze zadko spotykane. bede go nosic i juz nie moge sie doczekac reakcji znajomych, ktorzy znajc zycie niczego nie zauwaza :)

Gość Prosząca o Pomoc
swietnie a kiedy zamierzasz załozyc aparat ????

aparaty o ktorych piszesz sa raczej malos skuteczne przy zebach stalych i zaleca sie je raczej dzieciom. kiedys mialam taki aparat, ale nie pomogl i bardzo wolno dzialal. ale gdyby byla taka opcja to wolalabym nosic 2 lata staly niz 4 sciagany, w kotrym nie mozesz mowic ani calowac sie spiac z facetem :O

zakladam go po weekendzie ;) teraz nosze separacje i czekam na kolejna wizyte.

Gość Prosząca o Pomoc
fajnie to życze [powodzenia :) i oby Twoje żabki szybko sie wyrównały :)

Gość Prosząca o Pomoc
ząbki * oczywiscie miało byc

dzieki i zycze Ci abys w koncu znalazla najlepsze dla siebie rozwiazanie ;) pozdrawiam!

Gość Prosząca o Pomoc

Gość Prosząca o Pomoc

Gość Prosząca o Pomoc
dzieki ! a moze odezwiesz sie do mnie na e-maila teraz ? i napisze Do Ciebie w przyszlym tygodniu jak zalozysz aparat jak sie czujesz ??? moze tez sie skusze chociaż wątpie ... karolina86kasia@interia.pl napisze ze to Ty :) i zapisze sobie Twojego e-maila

Gość Prosząca o Pomoc
interia razem

Gość Prosząca o Pomoc
interia razem

autorko ty chyba nie wodziałas krzywych zębów bys widziała moje przed załozeniem aparatu 😡

Gość Prosząca o Pomoc
cream a dalej nosisz aparat? hak sadzisz przy takiej wadzie ile musialabym nosci zeby luk lekko by się zrównał??? wtedy bym go odrazu sciagła , Nie marze o hollywoodzkim usmiechu chce tylko zebym miala proste łuki

ja nosze już ponad rok i jest duży postęp :) a odnosnie twojej wady to szybko ci się wyprostują zęby ;)

Gość hgj
kochana powiedziała Ci, że na 2 lata?? jak ja byłam u ortodony I raz to powiedziała, że na 8 minimum i nosiłam 8 lat ale nie stały i do tej pory idealnie nie jest. jeszcze zakładam stały na rok. także nie martw sie na pewno ne jest tak źle (zdjęcia nie widziałam bo sie nie chce otworzyć)

Gość Prosząca o Pomoc
tak powiedziała że stały na 2 lata

Gość MarzannaPawłowska
Też kiedyś nie chciałam nosić aparatu ale w końcu mama przekonała mnie i zapisałam się na konultację do pani Iwony Gnach-Olejniczak z Unident Union Dental Spa!Pani doktor doradziła mi aparat przezroczysty!Nie było go prawie w ogóle widać!A efekt po jego zdjęciu był mega i jest do dziś!!