Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążowy głodomór

Napady głodu w ciąży

Polecane posty

Gość ciążowy głodomór

Jestem na samiuśkim początku ciąży, ale non stop chodze głodna. Wczesniej nigdy tak nie miałam. Staram się zapychać serkami, jogurtami, ale nic nie pomaga. Jeśli tak ma być do końca ciązy, to do porodu będą mnie ciągnikiem chyba wieźć :-0 Miała tak któraś? Jak długo to trwało? Wiem, że kazdy organizm jest inny, ale chętnie się dowiem jak to u Was było :-)

u mnie bylo tak, ze potrafilam w srodku nocy obudzic sie z wilczym glodem - ni bylo rady, musialam isc do kuchni robic sobie kanapki. pozniej szafki nocne kolo lozka obkladalam jedzeniem: jakies serki, deserki, jogurty, ciastka, czasem kanapki:D:D:Dbudzilam sie w nocy i jadlam:D:D:D nie ma wyjscia, nie da sie nad tym zapanowac;) ale trwalo to gdzies do szostego- siodmego miesiaca, potem jakos mi przeszlo.

Ja na początku wręcz odwrotnie,nie mogłam wogóle jeść.Bywały dni że zjadłam tylko jedną kromeczkę z masłem i to przez przymus,ale teraz za to mam apetyt,ale staram się zapychać owocami i chrupkami kukurydzianymi.

Gość zapewne Twoja waga wyjściowa
była za niska i organizm domagał się żeby zapełnić rezerwy:) jak już uzupełni, to wilczy głód się skończy przerabiałam to samo, przeszło w połowie II-go trymestru, na szczęście:)

Gość gość
Miałam tak samo :-) w 2 trym postanowiłam że to musi się skończyc . mi moja "dieta " pomogla może komus się przyda : Sniadanie 8.00 jogurt naturalny , szklanka musli , pokrojony w plastry banan i 2 kiwi . ciastka belvita :) do tego zielona herbata 2 Sniadanie 11.00 3 kromki chleba ciemnego , sałata , na każda gruby plaster sera białego , średni pomidor obiad 14.00 torebka ryzu plus warzywa na patelni podwieczorek 17.00 3 kanapki z sałata jajkiem rzadkiew kolacja 20.00 bułka słodka plus kakao

Gość gość
autorko a w którym jesteś tygodniu?