Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jestem szczesliwa

bo nie mam nikogo

Polecane posty

Gość to jestem szczesliwa

wiecie co? Tak sobie czytam juz od jakiegos czasu problemy milosne o ktorych ludzie tu wypisuja i ciesze sie ze jestem sama, bo nie musze miec takich problemow. Przeciez to sie mozna do nerwicy doprowadzic, bedac z kims. masakra. Mozecie pisac ze jeszcze nie doroslam, ze zycie bez tych milosnych problemow jest puste, a ja was zaskocze i powiem wam ze mam 25 lat i swoje w zyciu przeszlam i z cala pewnoscia moge stwierdzic, ze zycie samej jest o wiele piekniejsze!!!

Gość tez tak mysle...
poza tym co tu ukrywac, wiekszosc facetow jest tak niedojrzala, ze po prostu szkoda czasu sobie nimi glowe zawracac ;) zreszta kobiety tez coraz gorsze, co widac chocby po tym co wypisują na tym forum. to jest przykre co sie z tymi kobietami dzieje, kompletny brak dojrzalosci, glupota, brak szacunku do samej siebie. a samej jest super. ja np. zajelam sie rozwojem duchowym, czytam mnostwo ksiazek na ten temat i chyba w koncu znalazlam sens swojego zycia, ktorego tak dlugo nie mialam (po rozstaniu z 'ukochanym' chlopakiem). nie ma to jak zajac sie soba i nie patrzec na innych. a samej faktycznie jest bardzo dobrze. teraz jestem juz na takim etapie, ze juz chyba nie chcialabym byc z zadnym chlopakiem, no chyba, ze bylby naprawde jakis bardzo wyjatkowy i dojrzaly, ale takich malo wiec nie mysle o tym. pozdrawiam

Gość tez tak mysle...
dodam, ze tez mam prawie 25 lat :) nie chce dzieci ano rodziny, do szczescia mi to niepotrzebne. szczescie znalazlam w swoim rozwoju duchowym i jest super :)

Gość Konrado
Zaczną się ciężkie chwile i będzie płacz i zgrzytanie zębów, że nie ma sę do kogo przytulić. I wierze w to, że są jeszcze porządni ludzie na tym świecie.

Gość Marilynnnnnnn
Mam 20 lat więc jestem młoda ale mi do szczęści potrzebny tylko mój kot ! bo po co mi facet jak mam 10 innych najlepszych przyjaciół do których moge sie przytulić :D więc stanowczo mogę powiedziec że jestem szczęsliwa !