Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka_cytrynka

te popierniczone banki

Polecane posty

Gość słodka_cytrynka

dzisiaj rozstałam sie z PEKAO i szukam innego lepszego. Zastanawiam sie nad Bankiem Śląskim. Który bank polecacie i dlaczego? Może macie jakieś miłe (bądź nie przyjemne) doświadczenia?

Gość Rafaello rocznik 1987
pracujesz w banku czy korzystasz z usług banku ? (kredyty itp ?

Gość słodka_cytrynka
chcę otworzyć konto, nie pracuje w banku, co to to nie:P

Tez sie wynioslam z PKO ( chory bank) i jestem w Multibanku. Super. Polecam bardzo !!! Moich znajomych namówilam, zadowoleni bardzo. Tanio, szybko, wysoka kultura ludzi. Pozdro

Gość do freda
nie rozrozniasz bankow;chora jestes?

Gość do freda
autorka pisala o PEKAO Ty natomiast o PKO to sa dwa rozne banki. Nie jestem bankowcem, ale wiem co dzieje sie dookola mnie

Gość ja mam w mbanku
i jestem zadowolona... wczesniej bylam w pekao i nie bylam zadowolona

Gość anka baranka 2 kije
hej :) tez jestem w pekao i juz mnie na nich hooj strzela....a zwlaszcza po dzisiejszej akcji....mianowice dostalam od nich karte kredytyową jakies 2 miesiące temu i w momencie keidy chcialam dzis kase wypalcic to sie okazalo ze nie moge...karta nie oplacona...ok ale oni sobie tej oplaty nie sciagaja z konta jak kazdy normalny bank tylko kaza sobie w placic przelewem..beznadzieja:o

Gość słodka_cytrynka
zapytałam dzisiaj przy okazji rezygnacji z konta w ich banku czy od dnia dzisiejszego jest już ono nieaktywne a pani z przyklejonym, sztucznym uśmieszkiem do mnie, że "dla pani nieaktywne ale jeśli naliczymy pani jakieś obciązenia to wtedy dla banku jest ono aktywne" czyli mam płacić za coś czego nie mam, albo ja nie kumam o co biega... dodam, ze nie mam zadnych zobowiązań wobec nich, ehh, paranoja

Gość o boze jaki żal...
CZY WY DEBILE ROZROZNIACIE DWA BANKO...PEKAO I PKO...O JA PIERDOLE POLSKIE SPOŁECZENSTWO TO POJEBY

Gość słodka_cytrynka
więc jaki doradzacie? zależy mi przede wszystkim na niskich opłatach manipulacyjnych, studiuje więc moze być to nawet konto akademickie, ale nie wiem na co mam zwracać uwagę przy wyborze banku, niestety PEKAO bardzo się ostatnio "zeszmaciło"

Gość ajatoaaaa
słodka_cytrynka a raczej chyba glupia blondynka, Ty w ogole niekumata jestes, ile Ty masz lat? 18?

Gość niebieska pomarańcza
w BZ WBK możesz sobie założyć konto 30 i nic się nie płaci za nie do 30 lat. Dostajesz kartę i jedyny warunek jaki musisz, to 3 razy w miesiącu użyć jej. Zresztą zobacz sobie czy ci odpowiada, na stronie jest dużo informacji

Gość skoro masz net
proponuje mbank, konto za darmo, przelewy za darmo i w domu wszystko mozesz załatwić:)

Gość pyrusia
Ja też polecam BZ WBK. Dla studentów konto darmowe, do założenia potrzebna ci będzie legitymacja no i dowód osobisty. Nie płacisz za prowadzenie konta, za wypłaty z bankomatów, standardowo sms z potwierdzeniem wpłat na konto. Darmowe konto internetowe. A po studiach otwierasz rachunek 30, i też wszystko za darmo:) Polecam

ja mam konta w ING Banku Śląskim i mbanku. Na ING wpłacam i czasem (rzadko) wypłacam kasę, więc jakichś skomplikowanych operacji nie wykonuję, dlatego trudno mi coś więcej powiedzieć na ich temat. Raz się tylko wkurzyłam, kiedy chciałam wpłacić pieniądze na konto swojego narzeczonego, miałam jego dowód osobisty, a panienka przy kasie powiedziała, że tego zrobić nie może:-O Zdziwiłam się nieco, bo co innego, jeśli ja chciałabym wyciagnąć kasę z jego konta, ale zwyczajnie chciałam wpłacić, a oni na to się nie zgodzili. Trochę dziwaczne, ale podobno takie maja procedury.

Gość Brzechwa
ja mam w Investbanku i gitara.

Gość hhhhghjghjgjhg
no właśnie... jaki jest najlepszy??? ja też chcę wiedzieć

Gość ja przez pomyłkę
trafiłam do millennium - i jestem mega zadowolona!

ja mam PEKAO i okazało się że płacę za każde wyciągnięcie pieniędzy z bankomatu tego banku - to jest chore! a ja jak idiotka szukałam bankomatów PEKAO żeby zaoszczędzić... Wynoszę sie jak tylk o zrobię rozeznanie do którego banku najlepiej...

Gość AmeLkA_...
a jak z kredytami hipotecznymi..?? który daje najlepsze warunki.. doradzcie coś..

Gość bezenadzieja
Głupoty gadacie, jakieś mbanki, mileniumy to szit, PKO BP najlpeszy , konto net polecam inteligo, całe multum bankomatów oddziałów itp. nie ma o czym mówić

Gość zajadająca się
jak to? ode mnie nie ściąga opłat z bankomatu

Gość bezenadzieja
na hipoteke także najlepszy

Gość AmeLkA_...
beznadzieja.. rozumiem że sprawdzałeś.. ile trzeba czekać..dużo formalności..