Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana....

czy popelnilam gafe

Polecane posty

Gość jestem zalamana....

Bylam na weselu ostatnio. Byly te cholerne oczepiny, czy jak to sie zwie. Nie lubie tego, tak sobie stalam. Wszyscy sie rzucili na ten cholerny welon, a on musial wpasc wlasnie na mnie... Mniejsza z tym ;) Ale druga osoba (plci meskiej zlapala muszke. No i mielismy zatanczyc - to ok. Ale jeszcze ci co prowadzili to kazali nam sie pocalowac. Ja nie wiem jak ten gosc (bo akurat z drugiej strony byl to nie wiem czy partnerka z ktora byl to jego partnerka zyciowa) ale ja jestem zwiazana z kims, bylismy tam razem. Nie pocalowalam. Cala sala sie darla, a ja nie... W koncu odpuscili. Ale klezanka caly czas mi to wypomina, mowi ze nie potrafie sie zachowac i bawic :(

Gość o boze jaki żal...
NO BO NIE POTRAFISZ...JEZU TO TYLKO ZABAWA, TRZEBA BYŁO GO CMOKNAC I TYLE....KOLEJNA IDIOTKA

Gość Kasia z poznania
oj no moglas cmoknac w policzek,to jaja przeciez,weselne jaja,troche sztywno wyszło z twojej strony//wiesz ,trzeba umiec sie dostosowywac-na tym polega inteligencja,taka jest jej definicja:)

w usta bym nie cmoknela:P bo nie widomo co robil ze swoja pancią:P ale w policzek;) i po sprawie:)

Gość jestem zalamana....
darli sie "gorzko gorzko" i nie sadze by chodzilo o mechanivcznego cmoka w policzek... Dlaczego ktos mi ma mowic co mam robic. Nie lubie calowac obcych ludzi i juz.

Gość jak nie masz
na coś ochoty, to nie daj się zmusić. mogłaś dac buzi w policzek. ale nie dałaś i tyle. ja miałam podobnie, ale od razu po tancu uciekłam przytulic się do chłopaka i wszyscy się z tego tylko śmiali. nikt nie miał żalu ani nic...było miło:) tak więc się nie przejmuj;)

Gość ja bym nie cmoknela
i nie chciala bym aby moj facet z jakas sie cmokal

Gość jestem zalamana....
mi sie tez to wydawalo normalne, ze nie chcialam... Po prostu zdziwilam sie reakcja kolezanki. I w ogole :O

Gość Żulik
Skoro jesteś w związku, to po co brałaś udział w tych durnych oczepinach? Na całym świecie w opczepinach biorą udział panny, ale nie całują się z obcym facetem, który złapał muszkę. Tylko u nas jakiś idiota na którymś weselu wprowadził takie dziwactwo i się powtarza. W takiej sytuacji uznajesz, ze jesteś w związku i niech idą panny które są samotne.

Gość jestem zalamana....
No ale tam raczej nikt sam na weselu nie byl... A jakby nie bylo jestem panna. Dostawalo sie nawet takie kokardki - dla tych co w zwiazku (ale formalnym!!!) i nie.

Gość Żulik
No to o co chodzi? jak tak uważasz, to trzeba było się całować. Nie zawracaj ludziom dup.y :O

Gość to ten chlopak
ktory zlapal muszke powinien jakos zareagowac czyli cmoknac cie w policzek albo w reke. ja bylam na weselu to tez jakos tak wyszlo ze welon i muuszke zlapaly obce sobie osoby, ktore na weselu byly ze swoimi partnerami i yten chlopak co zlapal muszke pocalowal dziwczyne w reke i publicznosc jakos sie nie darla

Gość pomrańczka
Dobrze zrobiłaś. Nie cierpie tych typowych weselnych zabaw, które nie mają w sobie za grosz dobrego smaku. Co za idiota prowadził taką zabawę, kogo bawi całowanie obcych ludzi. Tez bym się czuła zaskoczona, bo welon się łapie, tańczy, ale nie całuje się tej drugiej osoby. Twój chłopak powienien być dumny, nie uległaś jakiejś durnej presji ludzi, którzy nie potrafia się bawić i wymysleć czegoś bardziej senswonego.

Gość pomrańczka
nie ty popełniłaś gafę, ale ci co prowadzili zabawę. Mają nauczkę.