Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyklapnietywloss

ładne wlosy to polowa urody

Polecane posty

Gość makkam
Panie bez bródki - przeca nie widać, bo wymazana :) nie mam ich po tyłek tylko za lopatki: D

Gość makkam
Przyklapnietywloss-dzieki :)

Gość deus ex
a wlosy z linka nie sa za dlugie wprost idealne, pozatym o to chodzi zeby umieszczac wlosy a nie kobiete, o tym w koncu jest temat

Gość makkam
Przyklapniety wlos - to strasznie CI wspolczuje, ze tak masz. Mi sie te loki po papilotach trzymaja nawet do 3 dni.

Gość pan bez brudki
c i e n i o w a n e - zapamiętam słowo i znów błysnę wśród koleżanek... ale idę sobie nie będe wam waszego temu zaśmiecać jakimiś fowinizmami :)

Makkam, ja mam takie swoje :D Nie muszę się papilotować i dobrze, bo i tak nie miałabym czasu na to :)

TRZY DNI BEZ MYCIA??????? Ja kręce na wałkach spiralnych i trzymają mi się 1.5 dnia... moze dłużej ale bez mycia dłużej nie wytrzymałam ;)

Panie bez brudki, ależ zaśmiecaj :D A jak chcesz to o samochodach też możemy pogadać. Myślę, że dobry zawodnik ze mnie w tym temacie :D

Gość przyklapnietywloss
mi sie zadna fryzura nawet pol dnia nie trzyma :-( nie lubie chodzic na zadne imprezy typu wesele bo tam laski zawsze takie wyfryzurowane a ja jak ta ges :-((((((

Gość makkam
Klempa to masz super! Tylko juz taka nasza przypadlosc ze te z prostymi chca miec loki i na odwrot. Ja krece czasami. Na impreze na przyklad. Ostatnio chyba 2 miesiace temu. Pol godziny ok. krece.

Gość makkam
A Przyklapnietywloss myslalas np o dredach? moze to jakies wyjscie? Albo warkoczyki, wpletliby Ci tam wlosy. Nawet niezle to wyglada.

Makkam, jak byłam młodsza to nienawidziłam moich włosów. Tak bardzo pragnęłam mieć proste. Inne koleżanki mówiły mi, że one znowu chcą kręcone. Nie dogodzisz babom. Ale dorosłam, zmądrzałam i nie chciałabym żadnych innych. :)

Gość przyklapnietywloss
w moim wieku dready????? za stara jestem na to :-) ja nawet mam dosc geste wlosy tzn jest ich duzo tylko s cienkie i porste nieukladajace sie i przez to smetnie wygladaja

Gość makkam
To warkoczyki - w roznym wieku babki nosza - zawsze mozesz rozplesc - no a jest to zawsze jakas zmiana fryzurki.

Gość przyklapnietywloss
nie wiem czy bym sie dobrze czula w tych warkoczykach. ja juz jestem po 30stce :-)

Gość makkam
a chcecie zobaczyc jak zafarbowalam szamponetka na baklazan? ale bylam lol!

Wiesz co, ja też tak mam. Odkąd zrobiłam sobie lekkie refleksy na nichm trochę mi się "zniszczyły", zrobiły sięodrobinębardziej szorstkie i jakos lepiej sieto wszystko trzyma kupy i bardziej "stoi", a nie leży jak u zmokłej kury

Gość uuuppppppppppppppppp

Gość Klaudia*xD
hej ja zauwazylam ze duzo z was uzywa odzywek a one strasznie \"przylizuja\" wlosy i przetluszczaja ja uzywam pianki dodajacej objetosci obojetne jakiej one nie obciazaja wlosow. I moze to dziwne ale raz na czas przyniszczam wlosy farbujac wtedy sa suchsze i bardziej puszyste nie plukam w zimnej wodzie. potem szusze na grubej szczotce i troszke prostuje tapiruje i sa ok:) mam wlosy za ramiona ale zapuszczam tak do pasa:)

Gość jak ttto jesttt
czy odżywki do spłukiwania też \"przylizują\" włosy? stosuję je bo wtedy moje włosy o wiele lepiej się rozczesują... a jak jest z jedwabiem? jak on wpływa na włosy? mozna go stosować razem z odżywką do spłukiwania?

Gość też żem cienkowłosa
Autorko czytając cię miałam wrażenie,że to moje posty.Mam identyczny problem,już od kilku lat walczę o gęstsze włosy i jak na razie bezskutecznie.Ostatnio dziewczyna,której to pomogło poradziła mi wcierać sok brzozowy na zmiane z pokrzywowym,podobno po wcierkach najskuteczniej wyrastaja nowe włosy.Słyszałam,że bardzo dobra jest też amla. A mój patent na to,żeby włosy jakoś wyglądały,to pogniecenie ich na żel lub tapirowanie,ale teraz nie noszę rozpuszczonych,bo nie dość że jest ich tak mało to jeszcze koszmarnie wypadają :(

Gość jak ttto jesttt
upupupupupup

Gość też żem cienkowłosa
Mi przylizują,jedwab nie

Gość Klaudia*xD
Mi nawet te do splukiwania przylizuja a co do rozczesywania to po nalozeniu pianki tez sie dobrze rozczesuja nie tak jak po odzywce ale jakos sie da:) Jedwab moze byc jest nawet spoko

Gość zgadzam sie z autorka
jestem ladna ale ponoc wlosy mam niezwykle - ludzie zatrzymuja sie na ulicy i mnie komplementuja.... sa geste bardzo puszyste i sie kreca w dosc niezwykly sposob -te pod spodem jak po starej lokowce a te z wierzchu sprezynki ostatnio jakis koles w tramwaju tak sie zachwycal nad nimi ze chcial odemnie telefon :D:D:D

Gość biała_roza
Odżywka Wax Treatment w niewiarygodny sposób poprawia kondycję włosów, dodatkowo dobry szampon powiększający objętość

Gość agucha324
zastanawiam się nad fenomenem włosów hinduskich,One mają cudne zdrowe ,gęste i błyszczące włosy.Nie widziałam hinduski z cienkimi włosami.Znalazła szampon tzn. proszek do mycia włosów , który łączy się z wodą.Jest sprowadzany prosto z Indii czy ktoś go stosował??? Na tej stronie gdzie można go kupić jej wiele pozytywów , ale czy oby są prawdziwe??Może ktoś się spotkał z nim i czy to prawda ,że wzmacnia on włosy? Pozdrawiam

Gość ojojojojojojoj
ja mam włosy takie średnie. Ani nie super gęta czupryna ani tez nie jakieś strasznie cienkie i co bym i m nie robiła to już takie są więc raczej te cienkie włosy to taka uroda o ile nie było wcześniej jakiegoś ambitnego odchudzania czy innej anemii. No i jeżeli autorka ma cieniutkie włosy ale regularne rysy to może jakaś krótka "postrzępiona" fryzurka. Łatwo i szybko się rano myje a i jak widziałam jak koleżanka taką fryzurę układa: troszkę wosku w dłonie i szast prast trochę te włosy potarga i jest git.