Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 :( z botków wyjmiemy prawidła ...a ja marzę radośnie o wiośnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja o minecie Napisano Wrzesień 12, 2008 w lecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 hm... na gorącym piasku w księzyca blasku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 ja ;)....jesienią oddaje sie marzeniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 jesień wzbudza złość marznie mi każda kość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja o minecie Napisano Wrzesień 12, 2008 Gwiazdy spadają a laski... nie dają.... :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja o minecie Napisano Wrzesień 12, 2008 a gdy przyjdzie zima kto to wytrzyma? Tylko Lusesita Po uszy przykryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 pod ciepłą pierzynką z termoforem przed telewizorem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość termos z herbatą Napisano Wrzesień 12, 2008 i czekamy na lato! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Jeszcze mam być w tym roku 30ºC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Chodzi oczywiście o kotłownię, w której pracuje pan Marian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 Myrevin nieprawda klamka zapadła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie do rymu Napisano Wrzesień 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 ta wiadomosc na mnie jak grom z nieba spadla :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 nie do rymu nie do taktu wsadź se palca do kontaktu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 alez Lusi ?! troche taktu ....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siądę z kurami na grzędzie Napisano Wrzesień 12, 2008 przynajmniej ciepło mi bedzie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 byles jakjek nie rozrzucala wszedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 :D a małe surykatki z pewnością włożą gatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 w majtki z golfem wskoczę doopsko komuś wyłomoczę :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 hmmmm moze do ciebie podskocze ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sZyNsyL z pOdChAlA Napisano Wrzesień 12, 2008 czekamy do maju w maju same daju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sZyNsyL z pOdChAlA Napisano Wrzesień 12, 2008 bo w zimu co słychać? stare koorwy nie chco zdychać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 raz staruszek spacerując w lesie ujrzał listek przywiędły i blady i pomyślał znowu idzie jesień jesień idzie i niema na to rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majtki z golfem Napisano Wrzesień 12, 2008 rzecz niesłychana Żyrafa by wkładała do rana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sZyNsyL z pOdChAlA Napisano Wrzesień 12, 2008 idzie sobie koorwa jesień jarzembine w koszu niesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iaseczka owieczka 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Pada śnieżek pada Od samego ranka Wyjrzał piesek z budy: To ci niespodzianka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 :D wydziergamy z jarzębiny cud korale dla Halyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iaseczka owieczka 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 A Halyna z nich na nowo zrobi nalewkę jarzębinową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2008 i z kolorowych liści kieckę zrobię sobie by w paskudną pogodą podobać się tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach