Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macarena

CZY POMAGA LAMPA BIOPTRON! GDZIE JA KUPIĆ?

Polecane posty

Czy stosował ktos lampę bioptron? Leczy ona różne dolegliwości? Gdzie można ją zakupić ? Chodzi o zakup przez internet.

Gość a po co ci to wiedzieć
na Allegro

A czy na allegro zakupię orginalny produkt? Może są też produkowane jakieś podróby lampy bioptron

Gość olus678
Ja stosuję lampę od paru lat,jest dobra na blizny, w razie kataru,wysusza zatoki itp, zresztą poczyaj o niej na internecie ;) Moi rodzice kupili ją kiedys za 3 600zł ,ale teraz ponoć można jąkupić taniej. A i kupiliśmy ją w sklepie Zepter

Gość bioptron.med.pl
Najmniejszą lampę ze statywem podłogowym można nabyć obecnie za 2.250zł. Jeżeli mogę jakoś pomóc, proszę o telefon. Mój nr: 0-601 237-357 lub proszę odwiedzić stronę: http://bioptron.med.pl

Gość terecha07
Mam lampę już 7 lat za którą wówczas zaplaciłam 3200,00zł.Przez cały ten czas coś tam naświetlałam i to reguralnie . Proszę nie WIERZCIE że ona wyleczy z chorób .Mnie nie pomaga ,uważam że jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto.Na temat lampy rozmawiałam z kilkoma lekarzami to się tylko uśmiechali .

Gość gość
A obecnie jak z tym jest? ktos korzystał gdzies z tej lampy?

Gość gość
Ja byłam na naświetlaniach ze względu na problemy z krązeniem. Nie trzeba kupować tej lampy, mozna isc na terapie, ja mialam w http://opiekapielegniarskadomowa.pl/ . Efekt swietny, samopoczucie o wiele lepsze!

Gość gość
stosowałem lampę bioptron przez 3 miesiące i nic mi to nie dało. Pierwsze efekty poprawy poczułem dopiero po zastosowaniu magnetoterapii. Są to urządzenia bazujące na polu magnetycznym, z tą różnicą że w porównaniu do lampy to działa i ból ustąpił. Polecam sprawdzić http://biomag.pl/ koszt podobny a jeśli chodzi o efekty w porównaniu do lampy to jest to niebo a ziemia.

Gość Arkadia122
również polecam zabiegi polem magnetycznym biomag, mi to pomaga

Gość Cezary
Dnia 2.06.2011 o 19:56, Gość terecha07 napisał:

Mam lampę już 7 lat za którą wówczas zaplaciłam 3200,00zł.Przez cały ten czas coś tam naświetlałam i to reguralnie . Proszę nie WIERZCIE że ona wyleczy z chorób .Mnie nie pomaga ,uważam że jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto.Na temat lampy rozmawiałam z kilkoma lekarzami to się tylko uśmiechali .

I tak przez 7 lat Ci nie pomaga a ty dalej uparcie próbujesz