Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość router

Router - prośba o pomoc

Polecane posty

Gość router

Kupiłam router. Udało mi się skonfigurować połączenie, działa, jeno że z kabelkiem. Co ja mam zrobić, żeby to działało bez, czyli bezprzewodowo? Skonfigurowałam coś tam w ustawieniach routera (wg wskakówek), ale ja zapewne muszę coś skonfigurować w samym komputerze? Czy ktoś może mi podpowiedzieć co?

Gość router
Dodam, ze to nie jest router bezprzewodowy oraz nie posiadam takowej karty w komputerze.

a do czego ci on potrzebny ? , miałas do tej pory , kabel ,czy radio . jakie urżądzenia chcesz teraz załączyc do odbioru netu ?

Gość router
No już rozgryzłam i działa:)

Gość router
Tydzień teu nie wiedziałam jeszcze, że coś takiego istnieje.:)

Gość router
Tak, router jest z modemem, wywaliłam na niego 200 zł jako że stary zaczął nawalać, a firma netia umyła ręce.

Gość router
Byłam jednym z pierwszych ich klientów, jestem z nimi od początku. dzwoniłam do nich dziesiątki razy, zwodzili mnie, manili, aż ktoś mi wprost powiedział, że modem mam sobie kupić sama nowy.

Gość router
A teraz to już się wkurzyłam na nich do końca, bo nawet nie umieli mi skutecznie pomóc z konfiguracją połączenia. Niech spadają, zabieram się od nich.

Gość router
Co za ulga. Przez ostanie miesiące korzystając z internetu musiałam się nie ruszać (notebook na kolanach), bo jak tylko się poruszyłam, wywalało mnie z sieci. Pomyślałam o routerze, bo wydawało mi się, że to może być też problem z portem USB.