Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowna

Fenoterol i wpływ na dziecko

Polecane posty

Gość zeschizowna

Dziewczyny jak wasze dzieci po urodzeniu się zachowywały? Podobnio istnieje w żargonie lekarskim hasło "dziecko pofenoterolowe", czyli trzęsące nóżkami, rączkami, później mające problem z napięciem mięśniowym, asymetrią. Ja brałam to ścierwo, i fakt małej trzęsły się nóżki, miała zbyt duże napięcie mięśniowe, asymetrię. A jak z serduszkami? Zdrowe? Piszcie proszę,

Gość gtjugg
mysle ze kazdy lek w ciayz ma jakis wplywa na dziecko ...tak samo jest z luteina

Gość mój synek był rehabilitowany
z powodu asymetrii ciała, wzmożonego napięcia mięśniowego, bardzo późno siedział (12 miesięcy) i chodził, stąd skierowanie na rehabilitację.Lekarze nie widzą związku między tym, że brałam fenoterol.

Gość pppppppppppppp
ja też brałam fenoterol i córcia ma asymetrię i wzmożone napięcie mięsniowe. Przechodzi rehabilitację, ,ma 7,5 mies. jeszcze nie siedzi i strasznie się martwię. Brałam również luteinę

Gość nitka1508
Kurde ja jestem 28tc też biore luteine i fenoterol i to 4 tabletki i to dotego w ciąży bliźniaczej czy u wszystkich dzieci takie coś występuje?????

Gość alla2222
Ja brałam 5 tabl. fenoterolu luteinę i do tego ispotin, napewno u wszystkich dzieci po tych lekach nie występuję asymetria i wnm

Gość każdy lek zażywany w ciąży
ma jednak wpływ na dziecko:O nie ma co się oczukiwać, nawet głupia NOSPA, którą lekarze tak nagminnie wypisują swoim pacjentkom:O

Gość brałam
fenoterol od 28 tc do 37 tc 4 razy na dobe po 1 tabl a luteine od 9 tc do 20 tc . Dzidzia urodzila sie zdrowa

Gość ja tez bralam
fenoterol, isoptin i no-spe corka urodzila sie zdrowa ale.. ...pozniej zaczela chodzic, pozno zabkowala itp - teraz ma 3 latka i jest jak najbardziej na rowni z dziecmi w jej wieku

Brałam fenoterol w pierwszej ciązy od 26 tc w dużych dawkach, Ola była i jest zdrowa. Też mi się wydaje, ze z tą asymetria to bzdura