Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam

Powróży mi ktoś?

Polecane posty

Gość gdgdrfddd
dobranoc

Gość lkrofkoer
hahaahahahahahahhahhahhahahahahahhahhhahahhhah buhahahhahahhahhhahahhahhahahhhahahhahhahhaahhhhhhhhhhhahhhhhhhahhh hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiihehehehehhhehehehhhehehhehhbuhahahahhahahhahah oooooooooo QQQQQQQQQQQrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa

Gość wrrr wrozka
do gggggggggrrr w najblizszym czasie nie widze nikogo konkretnego obok ciebie pozniej zawrzesz jakas przelotna znajomosc z mezczyzna starszym od ciebie jednak to nie bedzie twoj jedyny na spotkanie swojej drugiej polowy musisz jeszcze troche poczekac i prawdopodobnie na poczatku nie bedziesz zwracac na niego wiekszej uwagi ale on bedzie staral sie zdobyc twoje serce i mu sie to uda

Gość wrrr wrozka
DOBRANOC :-)

Gość gggggggggrrr
dzięki to poczekam jeszcze troche cyli ile latek? i kim on będzie prosze odpisz pożniej

Gość gggggggggrrr
a gdzie , w jakim miejscu się spotkamy? Dobranoc

00:36 pragnie-nie a mi kabel..rozbawiłeś mnie swoja pomocna dłonia he he to ja też poprosze.. 08.10.1981 wróżko..dodaj cośod siebie ;).... i o to wlasniechodzi by dobrze sie bawic ,do kawiarni na kawe na kafe dla rozrywki :) Weekend zapowiada się przyjemnie. Wiele jednak zależy od umiejętności właściwego postępowania. Tylko wtedy osiągniesz zamierzone cele. Niewykluczone trudności w porozumieniu się z bliskimi. od siebie ;)....odkryjesz ciekawe zaineresowania,w uczuciach swoje slabosci :).... milego weekendu ;)🖐️