Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankko

pytanko male - opony

Polecane posty

Gość pytankko

chce kupic nowe tzn nieuzywane opony(zimowe) lecz wyprodukowane 5 lat temu, czy one nic nie stracily na swojej wartosci podczas jazdy, jak sadzicie

Gość pytankko
hmmm?

Gość jak moga byc nowe
opony, ktore przez 5 lat "jezdzily"? :D

Gość pytankko
napisalam ze nieuzywane! nowe, nikt nigdy na nich nie jezdzil

Gość jak moga byc nowe
"czy one nic nie stracily na swojej wartosci podczas jazdy" Rozumiem, ze jezdzily w bagazniku? Nie byly zakladane na felgi, tak? :D

Gość pewnie że nie będą już takie
jak nowe, guma się starzeje, twardnieje i się kruszy, szybciej się zużyją te opony

Gość pytankko
chodzilo mi ze jak ja bede jezdzila to czy przez te lata lezac w sklepie czy gdzies tam nie stracily na swojej wartosci, opony goodyeara

Gość pewnie że nie będą już taki
no to trzeba bylo tak od razu, heh... "nic" to napewno nie... Guma parcieje :P Ale lepsze 5 latnie nieuzywane, niz 5 letnie uzywane ;) Jeszcze zalezy w jakich warunkach przechowywane ;)

Gość jak moga byc nowe
to wyzej to ja... podkradlam komus nicka - powalilo mnie sie :D

Gość pytankko
bo wlasnie sa w promocji 180 zl za opone, to malo:) i tak sie zastanawiam, to jak sadzisz oplaca sie kupic?

Gość moim zdaniem nie...
zwlaszcza za taka cene. wolalabym uzywane w dobrym stanie - przynajmniej wiadomo na czym stoje ;)

Za tyle to w Feuvercie możesz sobie kupic nówki z wyprzedaży po prostu- np. we wrześniu oponki letnie. A nie takie co juz leżą Bóg wie gdzie przez 5 lat

Gość gość
Ostatnio przerobiłem dziesiątki recenzji ekonomicznych opon. Ostatecznie zdecydowałem się na www.oponymatador.pl Przemyślany zakup, klasa budżetowa, ogumienie ze Słowacji ze wsparciem technologicznym Continentala. Dotarłem nawet do ciekawych recenzji z obszaru międzynarodowego. Można powiedzieć, że to budżetowa klasyka. Bierz koniecznie z najnowszych kolekcji opony Matadora, bo jest sporo udoskonaleń na poziomie mniejszego zużycia bieżnika.

Gość bingoss
Mam brata mechanika i obecnie mówi, że ponad 30% klientów ma w samochodach Matadory. Z tych obserwacji sam zmienił, polecił rodzinie, bo się sprawdzają. Kierowcy chwalą. Oczywiście to nie jest ogumienie, żeby jeździć szybko. Raczej do miejskich, średnich tras. Mało osób wie, ale http://oponymatador.pl to znana opcja w środowisku międzynarodowym. Kilka razy byłem w UK i sporo samochodów widziałem właśnie też na wskazanych rozwiązaniach. Bierz, bo nie przepłacisz i zyskasz zadowolenie.