Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

Kolega chłopaka przebija prezerwatywy

Polecane posty

Gość sdfsdf

Sprawa jest trochę złożona. Mój chłopak ma kolegę.. Moj facet powiedzial mi że tamten, gdy ostatnio spotkali się i wypili - przyznał się że przebija prezerwatywy które stosuje ze swoją dziewczyną. Powód? Dziewczyna jest śliczna, mądra, młodziutka (19 lat), a on jest taki sobie z wyglądu, ma 28 lat i twierdzi że czekał na nią cale życie i ma zamiar ją zatrzymać przy sobie, chociażby dzieckiem. Mój facet powiedział mu że nie powinien tak robić. Mi zaś powiedział że więcej w ich sprawy nie będzie się wtrącał, a z cała pewnością nie powie tego tamtej dziewczynie (którą i tak znamy bardzo słabo, własciwie tylko z widzenia), chociażby dlatego że kolega wymógł na nim dyskrecję. No i ja jestem w kropce - dziewczyny prawie nie znam, koledze powiedzieć nic nie mogę gdyż "zdradzę" w ten sposób swojego faceta. Ale dziewczyny mi żal. Dopiero dostałą się na studia i nie sądzę że planuje dziecko (skoro używa gumek). Chyba najlepszym pomysłem będzie jednak się nie wtrącać, jak myslicie?

Ja bym jej powiedziała, tylko bardzo poprosiła o to, żeby mnie nie wydała. Przecież dziewczyna może potem sama sprawdzić niby przypadkiem prezerwatywe, żeby nie było na Ciebie. Sorki, ale ciąże może jej zrujnować życie :o

Gość ofe rma
niezła "dyskrecja"!!!!!! faktycznie ten twój chłopak dotrzymuje danego słowa :D wasze wspólne tajemnice też tak potrafi utrzymać?

zdobadz jakos do niej nr tel. i wyslij jej anonimowego esesmana, bo to straszne zeby w tak mlodym wieku tak zle konczyc..

Gość nie czaj sie tylko powiedz
jej o tym zanim bedzie za późno! swoją drogą do czego to doszło, żeby to facet probowal zatrzymac przy sobie kobietę przy pomocy dziecka? :p

10 lat starszy, konflikt pokoleń, jeśli ma ochotę płacić alimenty, to będzie napewno, a młode dziewcze oleje takiego jełopa ciepłym moczem......

różnica wieku , faktycznie, aż nie tak bardzo tragiczna, ale łapać dziewczynę na taki prymityw. Osobiście znam przypadek odwrotny. Dziewcze chciało zlapać chłopaka na ten wypróbowany sposób, oparło się nawet o test DNA, a chłopak stwierdził, że woli płacić alimenty na dziecko bez szemrania, ale z nią nie będzie. Tu sytuacja może być taka sama, choć odwrotnie, z takim cieńkim Bolkiem, życie nieciekawe, ostrzegawczy esik z anonimowego telefony byłby dobrym rozwiązaniem, szkoda tego niechcianego maluszka, będącym kartą przetargową, a może jeszcze inną....

Gość nvcnvbncv
uwazam że nie powinnaś nic mówić. JEśli ktoś chodzi z kimś do łózka to powinien liczyć się z tym że z tego moze być dziecko. Więc jak ona wpadnie to nie powinna być wielce zdziwiona.

no ja bym wolała wiedzieć, że jestem tak perfidnie wrabiana, a Ty? może spróbuj jej zasugerować, żeby sprawdziła zabiezpieczenie, którego używają, albo właśnie wyślij SMSa. jak dla mnie możliwość wyboru przez tą dziewczynę, czy chce mieć dziecko, czy nie jest znacznie wyższą wartością niż lojalność Twojego faceta wobec kumpla - kutasa!

Gość anonimowy sms
zwali winę na Twojego chłopaka, być może tylko jemu powiedział.. a o takim smsie laska na pewno powie swojemu facetowi i macie wszyscy przerąbane.. myślę, że szczera rozmowa będzie lepsza.. albo namów ją na tabletki, na witaminę C chyba nie będzie podmieniał???

Facet autorki to wyjatkowy palant... kobiecie nie mowi sie takich rzeczy, bo dla kobiety slowo \"tajemnica\" nic nie znaczy

"bym jej powiedziała, tylko bardzo poprosiła o to, żeby mnie nie wydała. " jestes kobieta i piszesz takie rzeczy?:D

Gość mysle ze powinans ...
nie pisz anonima -- co ci ludzie tu pisza ... bedzie i tak widaomo od kogo wyszlo... moze powiedzial tylko twojemu chlopakowi powiedz jej normalnie ale powinnas wymoc dyskrecje

Gość damskie perfumy
przecież nic nikomu nie zdradziła.A że powiedziała tylko na kafe...

Gość ach tak
komiczne-rozumiem, ze gdyby jej powiedzial, ze kolega gwalci albo zabija tez nie powinna reagowac w imie tajemnicy?kawal gnoja z tego palanta, nie wahaj sie i poinformuj ja jakos-sms, mail

Gość wyjątkowy palant
to jest z ciebie, komiczne.

anonim- zly pomysl bo faktycznie po pijaku mógł tylko jemu powiedzieć szczera rozmowa z dziewczyna- skąd wiesz jak zareaguje? 80% że bedzie tak wściekła na niego że mu odrazu powie skąd to wszystko wie rozwiązanie 3- ale jakie...?

po pierwsze to ja nie mam takich pojebanych kolegow.... to tez jakos o facecie swiadczy z kim sie prowadza... po drugie, to sam bym te laske na miejscu faceta autorki poinformowal o tym i zakonczyl znajomosc z pierdolnietym kolega

Gość ach tak
watpie, ze dziewczyna jej nie wyda; moze byc anonim poparty argumentami jakich tych dupek uzyl, a ona niech sama sprawdzi gumy i wtedy wszystko jasne, bedzie wiedziala czy anonim wiarygodny

a Ty byś chciała żeby Ci powiedział ktoś o takiej sytuacji? pogadaj z facetem i powiedz że musicie jej powiedziec.

Gość anonimowy sms
3 wyjscie to tabletki. rzucenie gnoja jednak byłoby najlepszym rozwiazeniem.

ciekawe komieczne gdyby Twój kolega powiedział Ci że dziecko Twojego brata nie jest dzieckiem brata ale poprosił Cię o zachowanie tajemnicy to co byś zrobił?

nie mam brata, ale owszem - nie powiedzialbym bratu, gdyby żyl sobie w szczesliwym zwiazku kochajac dziecko..

Wcale nie pierwszy taki przypadek, że facet chce zrobić specjalnie dzieciaka... przynajmniej ja znam takie przypadki.... ale co tu się dziwić, jak dziewczyna jest śliczna i mądra, a on jakiś pokurcz :o