Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liiiliana

czym się malować gdy ...

Polecane posty

Gość Liiiliana

witam :) :) :) mam 24 lata i wieczne problemy z cerą ... najpierw miałam trądzik (koszmar) teraz gdzieniegdzie mam jakieś krostki ale ogólnie nie jest tak tragicznie ... niestety nie wiem skąd ale mam całe czerwone, suche ... na noc smaruje je kremem bambino bo po przetestowaniu róznych nawilżających kremów i tych droższych i tańszych i nie było ok dla mnie ... ale co na dzień??? testowałam różne podkłady ... poradźcie coś bo się załamałam totalnie ... :( :( :(

Gość sibi
bambino się nie smaruj zawiera talc i olej mineralny,szkodliwe dla skóry

Gość Liiiliana
...

Gość Liiiliana
poradzi ktoś? ...

Gość Antii
ja mam True Match Mineral:) I mowie ci jest booooski:D a)kryje ladnie moje czerwone kropki, przebariwenia(aczkolwiek czasem potrzebny jest korektor na wieksza niespodzianke;P) b) ujednolica kolor skóry c) szybka aplikacja d) ladnie stapia sie ze skora e) piekny mat i kolor f) trzyma sie dlluuugo na buzi;o co u mnie jest zaskoczeniem Minusy: a) zapach dziwny moze ci nie odp ale kwestia przyzywczajenia b) pierwsze malowanie wyszlos trasznie;p 2. juz ok:D c) cena;P ok 56zl to nawet ok tylko ze go szybko ubywa....;/

Gość Liiiliana
heh tylko nie wiem czy ja się będę tym umiała malować ...

Gość Liiiliana
acha ... i jak dobrać sobie odcień?

Gość Liiiliana
"N(natural)-dla naturalnej cery,C(cold)- dla zimnej cery, W(worm)-dla ciepłej cery " ale co to znaczy? ? ?

Gość Liiiliana
acha i jeszcze jedno ... brudzi ubrania???

Gość Antii
mi nie brudzi:) a kolor dobrala mi mila pani w Naturze;) popros kogos w sklepie ci doradzi na pewno:P

Gość dfgsdgfsf
nie powinnas stosopwac bambino... twoja skora juz wymaga czegos wiecej... to sa kremy dla dzieci lub ochronne na inny krem... sprubuj kremow z apteki typu "krem specjalny emolium... lub klania suie dermatolog..

Gość a to moje ulubione
iwostin ma dobry krem na przebarwienia ja go stosuje codziennie na noc i na dzien