Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vitas77

zostawiła mnie znowu

Polecane posty

Chyba mnie znowu zostawiła. A to dlatego ze nie znalazłem pracy, ze zbijam bąki, że nie znalazłem dla siebie mieszkania... czy to możliwe że kobiety tak myslą? Po 6 latach związku...

no tak. Odeszła, zamieszkalismy osobno, po jakims pol roku jakos wyszło że wprowadziłem sie na \"chwile\" bo nie miałem sie gdzie podziać. Choc nie wracaliśmy do siebie to byliśmy jak para. Nagle coś Jej odbiło i kazała mi sobie szukać w końcu pracy, mieszkania i robić wyrzuty, uciekać z domu, nie wracać nocami. Ehh... nic z tego nie rozumiem.

Może i macie racje... kurcze ale u nas juz tak bywało, czasem traciłem prace, zawsze spadałem na 4 łapy. Teraz mi wyrzuca ze nic nie osiągnęliśmy, że tylko żylismy miłością, mieszkaliśmy w wynajętym M2 bez przyszłości... ehhh... myślicie że kobiety tak mają? Cholera ale po 6 latach razem?

Gość Słodka brunetka 30
przykro mi... miała rację:P

to nie jest takie proste... znaleźć prace, kupić mieszkanie, dokończyć studia... nie od razu rzym zbudowano. A ja miałem tylko miesiąc...

Gość Słodka brunetka 30
chyba 6 lat a nie miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!! kochasz ją? czy tesknisz za gospodynia domową?

Vitas - nalezy intersowac sie mądrymi kobietami a nie takimi idotkami jak Twoja była

pracowałem, zmieniałem sie i duzo zmieniłem. Teraz mam ciężki okres. Wszystko sie zawaliło na raz... tak trudno zrozumieć że potrebuje ciut czasu i zrozumienia od ukochanej osoby? Ehh... najłatwiej zawinąć ogon i zwiać...

Słodka... Walcze o Nasz związek od 6 miesięcy, kocham Ją. To ja robiłem prawie wszystko w domu. Nie było jak piszesz. To ja jestem kucharzem, ja robiłem niespodzianki i miłe wieczory, kolacje przy świecach i cuda na kiju !!! Fakt, stanąłem w pewnym miejscu a Ona ze mną... teraz chyba się przelało.

Mam ochotę się napić... w czyimś towarzystwie. Pogadać... ehh... posrane to wszystko. Na maxa.

wkurzona - a gdzie tam zeczepny!! ta laska to kompletna idiotka.... meczyla sie przez 6 lat z totalnym przegrancem zamiast dac mu kopa w dupe po kilku miesiacach :P

Gość Słodka brunetka 30
no to oprocz mowienia musisz cos zrobic i to juz... bo ja stracisz:O

Komiczne sie rzuca jak zwykle, nie pomogła moja ignorancja jego podszytych kompleksami zaczepek musiał sie wykrzyczeć. Przez te lata pracowałem, doszełem do kierowniczego stanowiska ale jakoś mnie to nie pociągało. A teraz sie jakos tak porobiło że siedze na zwolnieniu i knuje zarabiając przy tym też coś tam... Tu nie chodzi tylko o prace, chyba bardziej o plan na reszte życia. Plan jest, tylko realizacja otrzebuje troche czasu... miesiąc to za mało. Ale może macie racje, moze po prostu trzeba coś pokazać, coś zrobić.

Gość tym razem na pomaranczowo
yyy masz 30 lat i nawet studiów nie skończyłeś ?? O matko :o

... najwyraźniej świadczą. Ehh... fakt. Smutne w tym wszystkim jest to ze wiele juz zrobiłem... może lepiej by było gdybym zrobił spektakularne show, w miesiąc praca, kredyt na mieszkanie a od października studia. No i co dalej? Szybko to sie pchły łapie. Planowałem przyszłość... powoli a konsekwentnie dążyłem do swoich celów, ale chyba za mało widocznie i.

Gość całkowicie czarny kot
autorze - zastanów się czego chcesz od zycia skup sie na sobie zaslugujesz na kogos kto cie bedzie kochal i na na wozie i pod wozem

Gość Szpila22
Dobijasz juz 30stki czy ten nick to zmylka? Ja sie nie dziwie Twojej dziewczynie. Pouzalaj sie troche jesli musisz ale lepiej pojdz w koncu na te studia i sie wyksztalc.

Gość olejzpierwszego
i tu jest problem.... podymalbys troche a potem zaczal powazna rozmowe o tym ze 'to jednak nie to i wogole' a potem by za toba latala - za dobrze dupie bylo i ma cie gdzies... a porblemow w sobie sie nie dopatruj poporstu za dobry byles

Gość prrrrrrrrrrrrrrrrr77

Gość **julka barburka**
mysle że twoja kobieta ma racje co to za życie moze też by chciała sie ustabilizowac dom rodzina dzieci nie pomyslałes o tym?? 6 lat to troche czasu jest...

MAsz racje, oswiadczyłem sie, zacząłem cos robić ale najwyraźniej to zbyt mało...