Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokatorrrr

chce wynajac studentce pokoj w zamian za

Polecane posty

Gość segregacja odpadów
żona, ty chyba żyjesz w swoim świecie... Do jakiej pracy ( i za ile) przyjmą dzienną studentkę, która ma porozwalane zajęcia po całych dniach? Jak byłam na I roku pracowałam w markecie w weekendy i to co zarobiłam starczało mi na opłacenie akademika i zostawała stówka na życie. Zejdź na ziemię dziewczyno :O

ala - na uklad z sexem? :P a co do pracy - ja pracowalem i studiowalem dziennie.. od 1 roku studiow

Gość Słodka brunetka 30
jasne na charakter hahaha:P komi---- ma racje, to zalezy od wynajmujacego, wtedy ona sama zadecyduje, ale jesli laska bedzie jak z filmow erotycznych a bedzie tylko gotowac, to facet sie rozchoruje psychicznie:P zastanow sie lepiej poki zdrowy jestes, a z ranna jak bedziesz robil sobie dobrze, jak ona bedzie w tym samym pokoju............juz to sobie wszystko wyobrazam:P

nie mowie o ekstremalnych przypadkach kiedy nie dostaje sie od rodzicow ani grosza :O poza tym jak ja zaczynalam studiowac iles tam lat temu to mieszkanie w centrum mozna bylo wynajac za 250 zl w duzym pl miescie a akademiki kosztowaly do 100 zl zreszta jak ktos jest obrotny to sobie poradzi zawsze zostaje jeszcze prostytucja :D

Gość ala_
komiczne - nie wykluczone ;) pracowałeś i się uczyłeś - ktoś Ci w jaki kolwiek sposób pomagał?

Gość reat
To wszystko jeszcze zależy od kierunku - jak ktoś ma kierunek, na którym może się obijać to może sobie pozwolić na pracę. Ja usiłowałam pogodzić pracę ze studiami prawniczymi - nie bardzo dało radę.

ala - nikt mi nie pomagal - od 20 roku zycia utrzymuje sie zupelnie sam... trzeba po prostu wybrac wlasciwy kierunek studiow :P

"Ja usiłowałam pogodzić pracę ze studiami prawniczymi - nie bardzo dało radę. " to dziwne, bo wlasnie na prawie mozna sie obijac do woli :)

Gość segregacja odpadów
komiczne, jakbym była na prawie, gdzie mają 15h tygodniowo zajęć to też bym sobie na inną pracę mogła pozwolić :P Niestety, na I roku miałam 34 h tygodniowo. I też pracowałam w weekendy:P Natomiast po tym roku byłam cholernie zmęczona, bo nie miałam żadnego wolnego dnia...Więc chętnie bym na taki układ poszła, bo z domu to dostanę co najwyżej na bilet w jedną stronę :O

Gość ala_
komiczne - więc gratuluję pomyślunku ;) w branży artystycznej nie tak łatwo o dobrą kasę, ale z drobną pomocą, kto wie :P

To gdzie Ty to prawo studiowalas? Chyba, ze chodzilas na wyklady, jak niektorzy naiwni

co do zajec artystycznych, to sie nie wypowiadam, bo nie mam o tym zielonego pojecia... Ja sobie tak ustawialem zajecia, ze na uczelni bylem 2 dni w tygodniu... zreszta po pracy tez zapieprzealem w kancelarii

Gość ala_
Czytając Ciebie wyczuwa się, żeś obrotny i konkretny :) Gdzie się tacy rodzą ?:)

ala - wszedzie sie tacy rodza... nie jestem jakims nakręconym yuppiszonem, bo tacy goscie mnie tez smiesza.... po prostu nie lubie sie prosic o nic, wole to sobie wypracowac i sam o sobie decydować... tak naprawde to pieniadze zarabiac jest w iare latwo, trzeba sie tylko odpowiednio wstrzelić w dobry czas i miejsce...

Gość ala_
Czyli potrzebny też był tzw. łut szczęścia?

Gość lokatorrrr
mam 3 pokojowe mieszkanie hehe

Gość ala_
o fajnie :) pies też się zmieści ?;)

Gość komiczne sadzisz ze nie ma
sensu chodzić na wykłady??? ja będę studiować międzywydziałowo fizykę z biotechnologią i raczej sobie nie wyobrażam wpadać na uniwerek raz w tygodniu :O

ja moge sie wypowiadac tylko jesli chodzi o wydzial prawa na UW tam faktycznie nie ma sensu chodzic na wyklady... a co do wynajmowania mieszkan to w sumie sam wynajmuje 2 mieszkania :P zadnego za sex :P

Ej no ja skończyłam dwa kierunki na polibudzie, pracując przy tym, na zajęcia chodzić musiałam bo laborki itp i było ok Jak się chce to wszystko można :)

Gość jacekc1982
nadal wierzycie bajkopisarzowi w to ze jest prawnikiem wynajmuje 2 mieszkania ma super dziewczyen dobre auto i zarabia 10 tys euro na miesiac ? hehe frajerki !!!

A co za różnica - wierzymy czy nie? Ty nie, bo przyjęcie wersji komiczneo powoduje u Ciebie dość silne ukłucie zazdrości. Ja wierze, bo i tak mnie nie obchodzi i nie interesuje kim jest, jak wygląda, co robi w życiu, ile zarabia, etc. Ważne jest to, co pisze tu, na forum. Pokoj za sprzatanie? Zależy od stopnia bałaganiarstwa i higieny właściciela mieszkania - nie wyobrażam sobie znosić do prania brudnej bielizny obcego faceta... Gotowanie? Zaden problem. Pokój za seks? Zależy od tego, czy ona i on są wolni/zajeci, od tego jak wyglądają, jaki mają 'kręgosłup moralny' ;).

jesteście okropni:P wszystko sprowadzacie do sexu! a zjeść też czasem trzeba :P

Lepiej może układ - Ty się naucz gotować, a jak się nauczysz to jak podasz takiej studentce śniadanie do łózia to... i seks będzie :D Życie nie tylko po to jest by brać, dawać trzeba :D