Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebanalna_sympatyczna_30

Pytanie do mężczyzn, bardzo prosze o odpowiedź

Polecane posty

jestem w ciąży i ostatnio naczytałam się troszkę o seksie po, czy to prawda ze wogóle nie macie ochoty na kobiety które rodziły, czy naprawdę stajemy sie dla was mniej atrakcyjne? Proszę o szczerą odpowiedź Życzę miłego wieczoru:)

zartujesz chyba!!!!!sex to cos wspanialego moze poczekasz chwilke po porodzzie i zobaczysz w sobie ponowne myk od swego mezczyzny powodzenia

Gość Uyipk
mleczko lubią jak dzieci

Gość cwirek
to sa same bzdety ja w czasie ciazy mialem taka chcice na ma malzonke ze kochalismy sie do tygodnia przed porodem potem musielismy troche odczekac a teraz moje porzadanie tez siega zenitu wiec nie martw sie bedziesz nawet atrakcyjniejsza

Gość kicker
Tu chodzi o to że po porodzie cipka jest luźniejsza a po kilku to sama sobie dopowiedz. Faceci a kobiety chyba też wolą raczej cisno. Zresztą to chyba tajemnica tzw cesarek na życzenie. W niemczech to 70 % porodów poprzez cesarkę są "na życzenie" Pozdrawiam

wow ale mnie straszycie, ale mam nadzieje że to wszystko mnie ominie, a przynajmniej te najgorsze rzeczy:)

Gość kicker
Najważniejsze to ćwicz mięsień Koegla

Gość fgfdgdffgfgfgfgfgfgfgfg
jak dostaniesz skurczów to du*czyć ci sie odechce

Gość facet swojej żony
Nie odczułem dużej różnicy po porodzie u mojej żony, bardzo dbała o siebie i teraz wygląda nawet lepiej niż przed ciążą. Życzę Ci powodzenia i nie zapominaj że podstawą jest dbanie o siebie:)

przeciwnie,mamy wileka ochote na panie które juz urodziły ale na te które jeszcze nie tez mamy ochote

Gość kicker
Ten waldi to dziwne rzeczy opisuje- ale nie wykluczam że nie kłamie. Moja w ciąży z 50 kg przytyła na 80 i stała sie zupełnie innym człowiekiem bynajmniej pod względem fizycznym. No sorry ale jak ktoś z motyla staje się stewardessa z bombowca....

ja tam zawsze chętnie z moją zarówno cieżarną jak i po porodzie - zalezy od podejścia - lubię szczupłe kobiety - ale brzuszek ciążowy to było coś cholernie podniecającego

Gość StarszyPanCzyli32
pomaranczowy cwirek ma racje - u mnie taka sama sytuacja i to dokładnie ta sama - tydzień przed porodem to już po to, żeby sie urodziło bezproblemowo (ponoć dobry orgazm przyspiesza poród) było super i jest nadal super choć żonka rzeczywiście cięta była... z tym że nie "na zyczenie" ale to już inna historia... bądź dobrej myśli - Twój facet jeśłi naprawdę Cie kocha będzie czekać jak wariat!

jak się boisz o to że będzie miał za szeroko po - to zawsze można poprosić o dodatkowy szef - jak fajny lekarz to ładnie dorzuci ścieg i będzie ciasno i przyjemnie dla obojga

O tych luzach to kompletna bzdura. Urodziłam dwoje dzieci, a mój mąż mówi, że nie widzy różnicy. W ciąży omijał seks bo bał się, że coś stanie się mi albo dziecku (no cóż, różnie mężczyźni do tego podchodzą). Jednak teraz seks to super sprawa w naszym związku. Nie można uogólniać. Mężczyźni są inni i kobiety też. Dogadacie się, jeśli się kochacie. Tylko po porodzie pamiętaj, że na świecie jest nie tylko dziecko, ale jeszcze mąż i Ty. Dbaj o to wszystko.

Gość wcale tak nie jest
to chyba tylko oszołomy brzydzą sie swoimi żonami po, no chyba ze zona ewidentnie nie dba o siebie

Nie jest to prawdą. I w trakcie ciąży i po niej nadal moja żona jest dla mnie atrakcyjna. Po wielu wspólnych latach, wciąż pragnę ją bardzo mocno. I to się już chyba nigdy nie zmieni. Taką mam nadzieję.

Gość daaawno tutaj nie pisałam
ale Twój temat zmusił mnie do tego. kobieto oni na nas jeszcze bardziej później lecą, a przynajmniej tak było z moim meżem...:)