Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio pytać

jak się używa korektora?

Polecane posty

Gość głupio pytać

kiedy podkład się nakłada?na korektor? jaki kolor tego korektora(bo widziałam nawet zielony?) do przebarwień czerwonych po trądziku

Korektor powinien byc ton jasniejszy od Twojej cery. Zielony jest na czerwone przebarwienia

Gość głupio pytać
a jakiej firmy niedrogi poleciłybyście? to więc rozumiem,że dla mnie zielony byłby ok? i na korektor podkład? a nie będzie nic zielonego prześwitywać?

Gość ponawiam pytanie123
ja mam oriflame jest ok

Gość głupio pytać
a z takich dostępnych w sklepie?

o zielony zapytaj w drogerii, np rossman korektor nakładasz na miejsca najbardziej widoczne (zielony na czerwone, pod oczy- na cienie-już naturalny, jaśniejszy kolor), po czym nanosisz podkład, możesz też musnąć pudrem w kamieniu czy na koniec różem na policzki.

Dziewczyny, zamiast korektora uzyjcie dobrego podkladu, polecam Revlon Colorstay. Nie zatyka u mnie porow choc slyszlam inne opinie. Ciagle slysze jaka mam ladna cera, a nie mam! :P

Gość głupio pytać
jestem zielona w tej sprawie...napiszcie mi proszę jedną rzecz:jak naniosę korektor(zielony) to później jak na niego nałoże podkład to on się nie zetrze??

Jest wydajny. Zawsze go kupuje, dzieki niemu nie strasze;) ps. nie reklamuje revlona!!!1

Gość głupio pytać
miałam revlona,nie powiem podobał mi się,ale niestety w chwili obecnej mój budźet mi na niego nie pozwala

Gość głupio pytać
czyli używanie korektora i podkładu za proste nie jest:(

Polecam korektory Vipera-tanie i naprawde dobre.Uzywam juz 2 lata i jestem zadowolona,a mam ciężką cerę.Świecę sie i mam przebarwienia -a Vipera świetnie kryje i jestrównież dostępny w zieleni.Kosztuje niecałe 10 zł.

A co do uzywania.Ja najpierw nakładam korektor,czekam chwilkę i nakładam podkład gąbką.To wystarczy.Co w tym skaplikowanego?

Gość głupio pytać
gieniaa >>>napisz proszę coś więcej o nakładaniu,czy ta zieleń nie prześwituje spod podkładu?

Ja uzywam akurat w kolorze naturalnym i się sprawdza,ale moja przyjaci.ółka ma popekane naczynkana policzkach i mówiła,że tez działa.jesli równo i dokładnie nałozysz korektor a potem podkład,to powinno byc ok.U koleżanki nie widac naczynek.Spróbuj-tym bardziej,że cena nie jest wysoka i jakby ci nie odpowiadał,to nie stracisz.

Gość głupio pytać
bo nie wiem czemu wydaje mi się,że po nałożeniu podkładu gąbką korektor mi się zmaże... a jakiego podkładu używasz,bo ja też mam przebarwienia

Bo nakładając podkład gąbka musisz ją jedynie jakby dociskac punktowo,a nie smarowac nią,bo wtedy rzeczywiscie rozetrzesz korektor.Podkład nakładaj dotykając punktowo przy sobie skórę,tak,jakbys go wklepywała tą gąbką.A co do podkładu-to każdy ma inna cerę i naprawdę trzeba kilka sprawdzic,ja wciąż szukam idealnego,ale z moją tłustącerą to niełatwe ;-)

Gość głupio pytać
gieniaa >>dziękuje Ci bardzo za pomoc,dobranoc:) jutro idę po korektor:)