Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie piosenki

Pamietacie jeszcze

Polecane posty

Gość takie piosenki
takie trochę starocie albo ja je wprost je uwielbiam i lubię do nich wrócić co jakiś czas

Gość takie piosenki
Jeśli macie tez jakieś fajne kawałki, wrzućcie tu, posłuchamy. A teraz idę już spać. Dobrej nocy i miłego słuchania

Gość ir_is
dobre, stare kawałki- bardzo mi sie podobają- ładnie grasz:)

Jak slucham tych piosenek to przypominaja mi sie moje lata szalonej mlodosci(teraz jestem jeszcze mloda ale juz nie szalona):P Pierwszy chlopak....pierwszy pocalunek....

Gość ir_is
dobrej nocy:)

Gość takie piosenki
Fajnie, ze się Wam podoba, bo dla mnie to też wspomnienie z dzieciństwa i wczesnej młodosci. namiętnie słuchałam trójki i Marka Niedźwieckiego. Ladypretensja fajna stopka

Gość takie piosenki
Hej, ja też to bardzo lubiłam i namiętnie słuchałam. jeszcze teraz wyciągam czasem kasetę i słucham. Tak, tak kasetę. teraz już chyba nie produkują na kasetach, tylko CD i mp3,4. Ale to już lata dziewięćdziesiąte i moje cudne czasy studenckie.

Gość takie piosenki
Ach znowu wspomnienia. Ech, chyba już pójdę spać, a jutro jeszcze zajrzę i jak coś mi się przypomni fajnego to poszukam i wrzucę. :-)

Gość takie piosenki
też świetna. ale tej nie znałam. jutro sobie posłucham więcej Uniwersu. Wprawdzie nie wszystkie mi się podobały, ale niektóre lubiłam.

Te wszystkie piosenki kojarza mi sie z taka beztroska...czlowiek nie mial zadnych wiekszych problemow....problemem byla klasowka albo to ze chlopa nie powiedzial KOCHAM :P a teraz-dom,dzieci i wspomnienia...