Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziela..

Kocham go kilka lat i nic... HELP!!

Polecane posty

"sorki za literówki - z laptopa, dlatego. Mam nadzieję, że rozszyfrujesz " ja niczego nie zrozumialem :P:PP

rety doroslui ludzie tez sie czasami wyglupiaja... zartuja... i czasem zachowuja jak dzieci przeciez :)

Gość gacusiowa
Nastepnym razem zapytaj czy tylko jego raczke ciagnie tak do Ciebie czy tez moze calego jego... zartem zapytaj czy wyobrazal sobie kiedys jakby to bylo byc z Toba...

Gość niedziela...
to mi powie \" wez wogole co ty gadasz \"... no i mam odpowiedz

"Nastepnym razem zapytaj czy tylko jego raczke ciagnie tak do Ciebie czy tez moze calego jego... nie no, a po co takie pytanie? Jeszcze nigdzie facet sobie nie sięgnął tak na dobrą sprawę ;), a juz deklaracji będzie oczekiwała komiczne, no jeśli bardzo pragniesz tego, to Ci "przetłumaczę" z "polskiego na nasze", a właściwie "Wasze" ;) Ale nie teraz :P

Gość bez odbioru
ja przez takie pierdolenie się z tematem straciłam 12 lat życia, które mogłam spędzić z Nim. On przez takie pierdolenie się z tematem stracił 12 lat życia, które mógł spędzić ze mną. jesteśmy w końcu razem, ale pewne rzeczy straciliśmy na zawsze :( fakt, może ci powiedzieć, że jesteś tylko kumpelą... SO WHAT?! przełkniesz, zamienisz w żart, spalisz mosty, whatever. ale może ci powiedzieć - "ja też od lat marzę o tobie" i możecie mieć zajebisty związek. ale jak jesteś głupią pizdą, która boi się spróbować "bo jak mnie odrzuci to ojej, co ja zrobię" i woli wyć w poduszkę, krzyżyk na drogę, marudź sobie na forum dalej, cierp w milczeniu i marnuj szansę na szczęście. powodzenia :P

Gość niedziela...
podsumowanie: na plus: - spotyka sie ze mna codziennie - dzwoni do mnie codziennie z kazda pierdola - wszystko robimy razem: wypady, zakupy, wycieczki, znajomi - wszystko chce o mnie wiedziec - wkurza sie jak robie cos bez niego - swoj czas planuje wedlug moich zajec i mojego wolnego - najlblizsza przyszlosc planuje wspolnie ze mna (jakies wczasy i pierdoly) na minus: - nigdy mnie nie pocalowal, - nigdy nie mowil ze cos do mnei czuje - nigdy nawet w zartach nei mowil ze cos do mnie czuje - nei planuje ze mna przyszlosci daleszej wniosek: uzaleznil mnie od siebie, nie kocha mnie i nigdy nie pokocha , jestem dla niego zapelnieniem czasu, przyjaciolka, doradzca, wynies przynies pozamiataj, no po prostu traktuje mnie jak kumpla

Gość niedziela...
ale tak wogole ja sie nie uzalam nad soba ;) stwierdzam fakty :P

Gość bez odbioru
faaajna jesteś :P niedzielny facet: podsumowanie: na plus: - spotyka sie ze mna codziennie - dzwoni do mnie codziennie z kazda pie**ola - wszystko robimy razem: wypady, zakupy, wycieczki, znajomi - wszystko chce o mnie wiedziec - wkurza sie jak robie cos bez niejo - swoj czas planuje wedlug moich zajec i mojego wolnego - najlblizsza przyszlosc planuje wspolnie ze mna (jakies wczasy i pie**oly) na minus: - nigdy mnie nie pocalowala, - nigdy nie mowila ze cos do mnei czuje - nigdy nawet w zartach nei mowila ze cos do mnie czuje - nei planuje ze mna przyszlosci daleszej wniosek: uzaleznila mnie od siebie, nie kocha mnie i nigdy nie pokocha , jestem dla niej zapelnieniem czasu, przyjacielem, doradzca, wynies przynies pozamiataj, no po prostu traktuje mnie jak kumpla :P:P

Gość pamponia
Ja Ci niedzielo życzę by się powiodło i wyszedł z tego fajny związek ,bo podwaliny są mocne.Ja niestety źle kiedyś wyszłam na zamianie przyjaźni w związek .Zaborczość ,zazdrość itp uczucia ,które pojawiają się przy miłości zabiły nasze relacje.Nie wyszło nam jako kobieta -mężczyzna choć jako przyjaciele mogliśmy konie kraść.Trzymam za Ciebie mocno kciuki i działaj ;-)

Jeżeli na imprezie (po alkoholu) nigdy nie zaczął się z lekka dobierać (to sie czuje) to chyba jednak to nie jest miłość :)

Rączka mu chodziła tu i ówdzie, więc wnioskuję, że jednak musisz mu się choć trochę podobać. Wybacz, ale facetom nie chodzą ręce, po mało atrakcyjnych (wg nich) kobietach ;) Ile czasu chcesz się jeszcze męczyć? Skoro on nie ma nikogo, Ty też jesteś wolna - umów się z nim ;) Za kilka lat będziesz sobie pluła w brodę, że nie wykorzystałaś szansy :o Trzeba działać, a nie tylko gadać :P

Gość niedziela...
kurdeee ale byly sytuacje ze spalismy razem .. ja cos tam zartuje - robie zaluzje ewidentne - no to on tez cos tam pozartowal i tyle - nie zrobil nic - no przeciez jaki facet gdyby naprawde cos czul nie wykorzystalby takiej sytuacji???? poza tym nigdy mnie nei przytuli czy nie wezmie za reke poza tym ciagle slucham o innych kobietach ktore mu sie podobaja :O no to chyba jakby cos czul to by mi tak nie opowiadal ej ale ja sierota jestem - przeczytalam co pisze i sama nie wierze :O martwie czy mnie facet za reke wzial czy nie... gdyby chodzilo o jakiegokolwiek innego faceta to naprawde serio serio nie mialabym takich problemow

Gość niedziela...
jak sie mam z nim "umówic"??? ja z nim pare godzin dziennie spedzam :O:O:O

moze po prostu powiedz mu co tak naprawde czujesz i zobaczysz moze on czuje to samo do Ciebie tylko nie ma odwagi sie do tego przyznac.raz kozie smierc sprobuj zebys potem nie zalowala do konca zycia ze tego nie powiedzialas:)

Gość niedziela...
dalej go kocham :O

Gość bez odbioru
cooooś tyyyyyy :P

"Kocham go juz kilka lat jest moim najlepszym kumplem, widzimy sie po pare godzin dziennie. Byłam już w tym czasie w związkach, bardziej lub mniej poważnych a i tak dalej mysle tylko o nim. Zreszta zawsze myslalam. Jak zdobyc kogos o kim wie sie wszystko i kto wie o mnie wszystko? Help zna ktos takie przypadki?" Daj mu dupy, na pewno zadziała.

Gość niedziela...
nie chce dac mu dupy, chce go na stale i na zawsze 😠

Gość niedziela...
no taaaaaaaaaaaaaaa 😠

Gość niedziela...
ja go kocham

Gość niedziela...
istnieje 😠

Gość niedziela...
w sercuuuuuuuuuuuuu 😠

Gość ollllllllllka
niech zauważy że coś sie w Tobie zmienia,zacznij sie sexi ubierac ,zrób się odrobinkę tajemnicza,nuiech mysli że ukrywasz ze kogos masz,zobaczysz jak zacznie reagować