Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam megadol

Jest tu ktos ?mam dola !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mam megadol

pogadajcie ze mna, plis!!!

Gość anetka 34
co sie stało?

Gość mam megadol
Dzieki Anetka ! przenioslam sie rok temu do narzeczonego do innego kraju, wszystko zostawilam w pl, tutaj zyje mi sie super, ale z nim mi sie nie uklada ! zupelnie inne poglady na zycie.kocham go i nienawidze.jak sie rozstaniemy, to musze do pl wrocic, a nie chce.nie mam tam nic, tzn.rodzine, przyjaciol, ale szansy na prace, nawet auto sprzedalam.kurka, dzieki za odzew.u mnie 12 w nocy i sie chyba upije

Gość mam megadol
Dzieki za interesowanie Dziewczyny, serio! pije Wasze zdrowko !

Gość mam megadol
prosze,pogadajcie ze mna

Gość a co chesz usłyszec
1. Nie przjmuj sie wszystkio sie jakoś ułozy? 2. Masz to co chcialaś? 3. Porozmawiaj znim? 4. Spróbuj zmienic swoj sposob myslenia? 5. Wracaj do Polski - może akurat znajdziesz jakąś prace? Czy tylko chciałaś sie wzyczajnie wygadac?

Gość mam megadol
Chcialam pogadac.Dziekuje. Moze ktos mial podobnie. Ja z nim rozmawiam i chodzi o to, ze nie wiem co robic ze swoim zyciem. Wiem ze nie ma idealow, nie wiem czy jest sens brac slub i zyc razem, bo tak bardzo sie roznimy. nie chce wracac do pl, nigdy ! tutaj jestem nikim narazie. bez niego nie dam rady.w pl bylam dentystko, tu musze zdac egzaminy by miec licencje, przez 2 lata nie bede pracowac, bo nie moge i musze sie uczyc.do pl nie chce wrocic, bo nie ma tam dla mnie przyszlosci

Gość mam megadol
szkoda ze nikt nie napisal. rozumiem ze prawie kazdy ma klopoty.nie ma sensu sie zwierzac na forum.jestem pijana i juz mnie nie obchodzito

bylaś dentystką i twierdzisz, że nie ma dla Ciebie przyszłości w Polsce???? Dentysta w Polsce to właśnie jeden z najbardziej opłacalnych zawodów, kobieto 🖐️