Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna babeczka

Kiedy rozpocząć współżycia??

Polecane posty

Gość taka jedna babeczka

Chcę poznać wasze zdanie na ten temat. Wiele osob z mojego otoczenia twierdzi iż podejmowanie wspolzycia zbyt wczesnie jest nieodpowiedzialne. Ze wspolzycia mozna dopiero podjac gdy jest sie w stanie samemu utrzymac i jak cos dziecko. Inni twierdza iż teraz są takie zabezpieczenia (tabletki) że nie ma obaw. Co Wy o tym wszystkim myslicie??

Gość taka jedna babeczka
Blad w temacie. Mialo być WSPOLZYCIE

Gość wwiikkttoorriiaa
Ja myślę że najlepiej wtedy gdy jest się na to gotowym, gdy ma się pratnera którego się kocha i któremu się ufa i z którym chce się to przeżyć :)

Gość taka jedna babeczka
No tak. A jesli chodzi o gotowosc materialna? Zeby jak coś utrzymac dziecko

Gość BEA7A
Nigdy nie ma takiej pewnosci ,ze masz jakas gotowsc materialna .Pieniadze raz sa raz ich nie ma. Zgadzam sie z wiktoria ,zeby rozpoczac zycie seksualne trzeba miec satłego , kochajacego partnera i byc gotowym emocjonalnie do takich rzeczy .Oczywiscie trzeba by było najpierw udac sie we dwoje do ginegologa i ustawic odpowiednia antykoncepcje .

Gość można zaczac wtedy kiedy ma
się na tabletki, na postinor, i ewentualnie 2 patyki na farmakologiczną. tyle jesli chodzi o kwestie materialne.

Sugeruję zaczekać do 25 roku życia. Głównie ze względów finansowych. Obecnie średni wiek inicjacji seksualnej w Polsce to 17,7 roku Dane z ankiety Durex\'a z 2005 roku.