Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjnyuj

Napisac mu co o nim

Polecane posty

Gość hjnyuj

mysle, czy nie? od 2 miesiacy nie mamy ze soba kontaktu, z jego winy. Obrazil mnie, kazal sie nie oddzywac i ...nie odezwalam sie juz od tej pory. Czy warto napisac mu maila i uswiadomic mu jakim jest chamem, czy olac dziada na wieki?;)

Gość kwasss
Nie warto.

Gość SuA
Olej dziada jezeli mu zalezy to na kolanach przyjdzie!!!!(:

Gość DominikaJJJ
olej go ,,, chłopak definitywnie chce abyś to ty go pierwsza przeprosiła,,, urazona duma faceta

Gość .Monia.
Napisz maila, wylej w nim wszyskie swoje ale, napisz co o nim myslisz, ale...nie wysylaj. Poprawisz sobie humor, uporzadkujesz mentalnie sprawy, i zachowasz twarz. Skoro minelo tyle czasu, a on sie nie odezwal, to i nadal tego nie zrobi. Nie odgrzebuj wiec trupa. Zwykle smierdzi...

Gość mmoooli
skoro nie odezwal sie do tej pory to faktycznie cham z niego, bo nawet jezeli nie chce sie utrzymywac kontaktu, nalezy przeprosic gdy sie kogos obrazi. Olej dziada ;) takie moje zdanie.

Gość mawronka
hehe ''zwyle smierdzi'' ;) tak,zachowaj twarz ,nie musisz odpisywac bo pokazalabys wtedy ze ta sprawajeszcze cie interesuj e

ja mam tą samą sytuację... i wszystkimi moimi siłami staram się mu tego nie wysyłać!!! wyobraź sobie jego dumną minę po przeczytaniu tego... albo co gorsza, jakby to kumplom pokazał... może to Cię skutecznie zrazi ;)

Gość lulalula
wykasuj jego numery,wszelkie możliwe drogi kontaktu odetnij (żeby nie kusiło) i ZAPOMNIJ.On nie chce kontaktu,olej go-uwierz,tak szybciej przestanie boleć!pzdr

Gość mikkkiii
napisz lepiej sie poczujesz i zamknij ten etap w życiu !!! pomoże też tak zrobiłam!! i napisz koniec z nami i ze nie chcesz miec z nim kontaktu przynajmniej nie bedziesz czekac na wiadomosc od niego!

nie pisze nic-olej.....ja tez pislalam i co i tak nic sobie nie uswiaodmil tylko odwracal kota ogonem:-P olej go na wieki i niech spada DUPEK!!!

Gość całkowicie czarny kot
dołączam się do głosu większości OLEJ DUPKA :-)

Gość pizza man
Czego oczekujesz od niego ? że powie byłem głupi etc...

Gość pizza man
Ja kiedyś kazałem się koleżance nieodzwywać. Po miesiącu napisała , nic z tego nie wynikło bo niewiedziałem co mam "z mią zrobić"

Gość idoko
Nie odpisuj. Ignoracja jest tu najmocniejszą bronią. Dla przestrogi podam przykładm mojego ex-a. Miesiąc po tym jak zerwała z nimówczesną dziewczyna, zaczął być ze mną. Taak, tylko że to było takie zerwanie ostrzegawcze z jej strony, by zrozumiał swoje błędy i wrócił do niej. A mu sie odechciało i poszedł w długą. Olał ją maksymalnie. Gdy byliśmy już razem, napisała mu właśnie taki list z żalami... Wypomniała mu wszystko. A wiesz co on zrobił? Rozesłał to wszystkim swoim znajomym, i przez długi czas na imprezach nabijali się z tej dziewczyny. Cytowali fragmenty jej listu itp. :o Dorga autorko, mam nadzieję, że TY nie chcesz być w podobnej sytuacji?