Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxxcxcxx

WCHODZCIE !!!! WAZNE !!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość xcxxcxcxx

kumpel mojego chlopaka chodzi na dzi**i !! co tydzien ! nie no jasne - jego sprawa ,jak lubi to niech chodzi ... ale on ma dziewczyne !! od 4 lat ja zawsze myslalam ze on taki porzadny ,ze zakochany w niej na maxa ! kiedys jak jechalam z nimi na przysiege do kolegi ,to on wogole swojej dziwczyny na krok nie odstepowal ,caly czas ja calowal ,tulil... nawet jej zazdroscilam ze on taki wylewny,bo moj to nie bardzo lubi taka czulosc i mu mowilam ,,Zobacz jaki P.zakochany w niej!! caluje ja itd.''a moj chlopak na to ,,ehe gdybys znala go z innej strony '' ... i wtedy sie dowiedzialam ze on na dzi**i chodzi ;/ niezle co ;/ ?? zatkalo mnie ! co tydzien tam chodzi ..jego laska nie jest moze za ladna ,nawt jego koledzy w mojej obcnosci sie z niej smiali ,ze taka i owaka ze wsi ..a do mnie wrecz przeciwnie - kiedys zarywali przez co jeden z moim chlopakiem sie sklocil ... ale do rzeczy .. boje sie ,ze jesli moj chlopak ma takiego kumpla ( najlepszy kumpel od 16 lat ! ),to boje sie ze moj chlopak tez tak zrobi kiedys ;( ze pojdzie na dzi**i ;( wiecie jak to koledzy ;( moj chlopak mowi ze nigdy tak nie zrobi ,ze skoro jego kolega taki jest to nie znaczy ze moj chlopak tez ma taki byc ,ze mam mu ufac i sie nie wyglupiac no niby tamten chodzi na dzi**i od zawsze ;/ zanim z tamta byl ;/ a moj chlopak nigdy ni byl,wogole ja jestem jego pierwsza dziwczyna .... ehhh boje sie mimo wszystko ;( a nie moge mu zakAzac z tamtym sie kolegowac mieszkaja obok siebie a ja mieszkam 25 km dalej od chlopaka co robic ;( ???

Gość bbonifacy
co cię to qrwa obchodzi !? zajmij się swoim życiem !

Gość Nikitka vv
No cóz burdel nie powstał dzisiaj. Zawsze do niego chodzili faceci. Czy wszyscy tego nie wiem. Strach przed chorobą np. ADIS może trochę ostudzi zapał. Postaraj się czesto obrzydzać swojemu chłipakowi agencje towarzyskie. Mów mu jakie tam choroby może spotkać ... że brak higieny co rusz nowy facet. Może to go powstrzyma.

Gość xcxxcxcxx
bbonifacy - spadaj :P wlasnie ja tu pisze o swoim zyciu !!!! czytaj ze zrozumieniem ofermo ;/ Nikitka vv - wlasnie mowilam mu juz to ... a on na to ze tam jest czysto ;/ zee klega mu opowiadal ze tam sie kazdy myje przed stosunkiem ;/

Gość uhh
taki kolega to moze byc problem. wypije troche wodki z nim przy okazji jakiegos kryzysu miedzy wami i moze sie to skonczyc w wiadomy sposob. ale zabraniac sie spotykac z kolega - zle na tym wyjdziesz. on sam musi wiedziec jaki ma system wartosci, jakie ma zasady. choc czasem pol litra wystarczy, zeby obalic slabe zasady slabego czlowieka. najlepiej by bylo, zeby sie odsunal od tego kumpla... jakos tak samoistnie. przez roznice pogladow, przez roznice charakterow... czy to mozliwe... hmm. w koncu mozna znac kogos wiele lat, a pozniej oh well drogi sie rozchodza... ale czy Ty mozesz miec na to jakis wplyw? obawiam sie ze nie.

widze ze nowy temat zalozylas o tym samym. Rozumiem ze cie to moze niepokoic ale zwiazek chyba ma polegac na zaufaniu. A jakos nie widze zebys ufala swojemu facetowi skoro go podejrzewasz ze bedzie slepo nasladowal swojego kolege :/ Skoro Ci mowi ze Cie kocha i zebys mu ufala to na jakiej podstawie panikujesz? Bo jego kolega chodzi na dziwki? Mam znajome ktore zdradzaja facetow i co? Ja swojego nie zdradzam. Skoro facet nie daje Ci powodow zebys mu nie ufala to czemu szukasz ich na sile.Powiedz mu spokojnie ze sie tego obawiasz i ze troche Cie razi ten kolega i tyle.Zapewne powie Ci to co wczesniej,ale sprobuj.

Gość Nikitka vv
xcxxcxcxx Może i myją się ... ale powiedz jemu jak ona myje sie tam w srodku ? Może umyc sie pod pachami, ale tam w srodku ... to co "najlepsze" że tak powiem pozostaje niestety.