Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojojojojojojojojojojojoj

Nastoletnie dziewczyny są gorsze od chłopaków!

Polecane posty

Gość oiuio
wiesz ale jak sie tak patrzy na te dziewczyny z chłopakami to ma sie naprawde dośc tej samotności tego bycia na marginesie społeczenstwa

Gość Sędzia wesołkowski
Hej Sędzia wesołowski nie przeginaj! Mogły by się ograniczać, ale jednak powinny byc wyzwolne :0 NIe rozumiesz? Kobiety NIE MAJĄ HAMULCÓW. NIE MOGĄ SIE OGRANICZAĆ!!!! DOTARŁO?

Gość Sędzia wesołkowski
Dodam wiecej: Kobiety nie mają honoru, zasad, są dwulicowe i kierują się emocjami i luksudem, oraz próżnością, a nie rozumem jak mężczyźni. Są głupie, wredne i płytkie. Mają porąbaną psychikę. Nie mają zasad, hobby. Nie sa lojalne. Najgorszym wrogiem kobiety jest druga kobieta. Kobietom nie można pozwalac na za dużo, bo nie znają umiaru i nie są w stanie same się ograniczać.

Gość mam 18 lat
Kurcze, mam podobnie do Ciebie. A krew się we mnie gotuję, gdy widzę marginesy z naprawdę bardzo fajnym chłopakiem.

Gość oiuio
mam tylko nadzieje ze znajde se jednego porządnego chłopaka i tyle ale gorzej jak sie nie doczekam

Gość mam 18 lat
Ja też mam taką nadzieje. Moje kumpele często mi zarzucają, że odrzucam wszystkich kolesi, a ciągle narzekam, że jestem samotna. Ale po co mi chłopak, który mnie nie interesuje? Ja chce takiego, którego będę kochać, a nie takiego dla szpanu...Ahh...

Gość oiuio
wiesz tobą widac sie interesuja a mna nie :(

Każde dziecko w pewnym wieku bardzo marzy o tym, aby być już dorosłym. Poprzez seks, alkohol i inne używki chcą zaimponować rówieśnikom. Ale to ich sprawa... Zwróć takiej gówniarze uwagę, a tak Ci dogada (używając wulgaryzmów jako przecinków), że oniemiejesz :o Czasem aż człowiek kipi ze złości i musi się opanować, aby "ślimaka nie odwinąć" małej latawicy :o

Gość mam 18 lat
Interesują, ale nie Ci, którzy powinni. A z Tobą na pewno nie jest tak źle! Rozejrzyj się, ktoś na pewno spogląda na Ciebie maślanymi oczkami:) Ok, idę się poedukować trochę;) Pozdrawiam wszystkich

Gość Trochę smutne że
dzisiejsza młodzież taka jest. Jak sobie pomysle, że te nastolatki maja być kiedyś matkami :o

Gość oiuio
wypraszam sobie paszteta jestem chuda ale moja twarz... zal patrzec echh tez musze sie pouczyć :)

gwiazdeczka kochana -nie zgadzam sie z Toba.Gdyby wieksza czesc spoleczenstwa reagowala na takie chamskie zachowanie nastolatek nie bylo by tej patologi.Tylko trzeba zrobic to umiejetnie.Mam ciotke(babka z klasa pod 60-tke)Ktora potrafi w taki sposob zwrocic uwage takim szczeniarom,ze im szczeki opdaja.I wszystko pieknie \"w bialych rekawiczkach\".Jeszcze nie przytrafilo sie Jej by uslyszec w odpowiedzi chamska wiazanke.Owszem mrucza cos tam pod nosem ale spuszczaja z tony.Wiec jednak mozna a chyba nawet trzeba reagowac na takie zachowanie.

do Ja chodze do to do fajnej szkoły chodzisz nie ma co :) u nas to nie do pomyslenia :o, ale zgadzam sie ze sa takie dziewczyny,ktore nie maja pochamowania w piciu i innych rzeczach aa i oczywiscie wszystkie sie deklaruja jakie to one sa \"niezależne\" ;)

Gość Ocaniacze
gwiazdeczka kochana nie interesuja sie toba bo faceci nie zwarcaja uwagi na paszety brutalna prawda gwiazdeczka pierdolnij się w łeb zepsuta małolato.

Gość ostro ostro ostro

Gość Rafaello rocznik 1987...
heh........ gwiazdeczka ma naprawdę nasrane w tej głowie chyba

Gość Emilka **
ej no.. ale bez przesady... ja jestem nastolatką ale nie jestem taka jak to opisujecie ! co prawda makijaż tak.. oczywiscie .. ale nie tapeta.. jest roznica! ale to prawda.., dziewczyny sa gorsze.. tearz mam taki problem.. bo dziewczyny o 4 lata starsze mi grarza.. za powodzenie u chlopakow.. wogole niektore uchleja sie w 4 dupy i mysla ze sa dobre... .. porazka..;(

To jest równouprawnienie. Kobiety nie znają umiaru i dyscypliny. trzeba je trzymać krótko, bo inaczej stają się rozwydrzone.

Gość Anna_Anne
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że zatraca się piękne słownictwo wśród młodzieży. Ja sama kocham poezję i uwielbiam czytać książki, staram się skończyć liceum z dobrymi wynikami w nauce. I staram się poszerzać nasz język. Nie wszystkie nastolatki takie są, ja mam swoje zasady i postanowienia, których się trzymam. Mam 17 lat ;) także nie traćcie wiary, jest więcej takich jak ja, które mają na uwadze także swoją przyszłość i dobro innych. Pozdrawiam, Anna

E tam nie przeginajcie niby czemu gorsze od chłopaków?? a w czym ci lepsi?? że mordy nie malują?? Piją,ćpają , za grosz kultury :O Jeżdżę do szkoły z hołotą z gimnazjum i nie widzę różnicy w zachowaniu :O Czasy się zmieniły za moich to chłopak mógł być łobuzem i jemu to uchodziło bo chłopak młody przejdzie mu to z wiekiem ale dziewczyną nie, nie wolno, nie wypada ... Teraz po prostu nie ma już nie ma podziału na płcie i zarówno jedni jak i drudzy jadą po bandzie:D Ha ha co do powodzenia takich dziewczyn ja im wcale nie zazdroszczę jak by to powiedzieć facet co leci na taka nastke to po prostu nie moja liga:) Niby o czym bym miała rozmawiać z takim chłopakiem co do tej pory preferował towarzystwo łatwych nastolatek??

Gość Constanze
Cześć, mam 16 lat. Uczę się dobrze. Chodzę do klubów gdzie się dobrze bawię, piję piwko i popalam sobie:)) i co w tym złego?

Gość Constanze
DUCH BIMBAŁKA ale wyolbrzymiasz .

Gość faniiti
Co za przygłupy wypisują takie idiotyzmy, że dziewczyny są gorsze od chłopaków. Jest dokładnie odwrotnie, a zresztą popatrzcie na statystyki.