Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogulinka

szybko zmienił obiekt westchnień?

Polecane posty

Gość bogulinka

spotykałam się jakiś czas z chłopakiem. Zakochałam się w nim i on też mówił, że mu na mnie zależy. Mówił mi takie rzeczy że nogi się pode mną uginały, nikt nigdy mnie tak dobrze nie traktował. Od jakiegoś czasu przestał się do mnie odzywać. Ostatnio spotkałam się ze znajomą (jego przyjaciółką) i powiedziała mi, że właśnie od tego czasu jak ja się z nim nie spotykam to między nimi coś zaczęło się dziać, w sensie iskrzenia. Zastanawiam się jak można tak szybko zakochać się w kimś innym, jeśli jest się w tym czasie zakochany. I jak można być taką s u k ą jak ona? Bo dobrze wiedziała, że my coś razem i że mi na nim zależy. Jak sobie ich wyobrażam razem to rzygać mi się chce!! Nie wiem co mam robić. Co mam zrobić żeby o nim szybko zapomnieć? Bo jak na razie to z dnia na dzień jest ze mną coraz gorzej. Nie mogę jeść, ciągle płacze i nic mi się nie chce. Myślę tylko "jak oni mogli mi to zrobić?".

Gość Przecież
ten chłopak nie był twoim chłopakiem i nie chodziliście ze sobą więc miał wolną rękę. Chyba ci niczego konkretnego nie obiecywał skoro wybrał inną?

Gość Brunetka 30
nastepnym razem jak spotksz tą "przyjaciółkę", to powiedz ze on do ciebie kręci, i badz bardzo zdziwiona, jesli ona powie, ze sa razem:O