Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mi to robi

Co Mam Zrobić? Prosze pomózcie mi

Polecane posty

Gość dlaczego mi to robi

Spotykam się z kims juz prawie rok. Jest cudowny,przystojny,kochany,tak bardzo troskliwy. Ale niestety bardzo czesto zdarza mu sie mnie ranić:( A ja mu chyba na to pozwalam. Gdy tylko o Nim mysle to odrazu mam usmiech na twarzy,moje serce gdy mnie przytula bije tak mocno. Niestety ,zdarza mu sie wymyslac,bo jedynie z kosmosu moze brac takie historie na moj temat,mowi ze spalam z jakimis Jego kumplami,których nawet nie znam i nigdy nie widzialam:( Wypomina mi kazde moje odpowiedziane "czesc" do Jego znajomych:( Po czym mowi ze na milion procent z Nimi spalam :( Boże to jest tak chore! Za kazdym razem,gdy mi tak mówi biore buty w dłonie i próbuje wyjsc,ale On zawsze biegł za mna,zatrzymywał,nie pozwalał wyjsc,przytulał i przepraszał:( Ja zapłakana ,wybaczałam:( Bo przepraszał......... Jednak dzisiaj juz wszystko we mnie pękło. Zaczął wypominac mi moją przeszlosc(wymyśloną dosłownie) i powiedział,ze byłam "tanią suką" tak tanią suką do jeb**nia :( To juz bylo przekresleniem wszystkiego. Nawet nie zapłakałam,bo moj rozum podpowiadał NIE WARTO! nie warto kochana...... Odpowiedzialam mu tylko ,że dziekuje ze tak nisko mnie ceni. Po czym dopiłam drinka i wyszłam. Szlam sama po ciemku do domu, przed wyjsciem juz nie sluchalam nawet Jego słow,bylam tak jakos dziwnie spokojna. Tak jakby serce i rozum wkoncu pomogly mi dostrzec jakim On jest draniem. Dzsiaj ciesze sie,ze dowiedzialam sie jaka jestem w Jego oczach. Kocham Go,bo milosc nagle nie minie. Ale obiecuje sobie,ze juz nigdy wiecej nie dam sie tak ponizac. Juz nigdy nie wybacze,jesli ktos zrani. Pragnę spokoju i szczęścia,tylko tego. Mam nadzieję,ze ktos mnie jeszcze kiedys pokocha. Pokocha...bo tego w zyciu jeszcze niestety nie doswiadczylam:( Jedynie chore zazdrosci Boziu:( Musiałam się wygadac,bo nawet nie mam komu:( Przepraszam

Gość poznalas drania dobrze
zrobilas ,olej to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mrauuuela
Gratuluję:) właśnie rozpoczynasz nowe, zajeb.iste życie:)) pamiętaj o tym:)

Gość dlaczego mi to robi
mrauuuuela ,ale czy sobie poradzę? Boje się,że moge byc taka sama jak On dla mnie wobec innych:(

Gość ZimZim
gość Cię nie szanował, potem mogło być juz tylko gorzej...

Gość dlaczego mi to robi
Wiem,ze mnie nie szanował. I dzisiaj calkowicie to zrozumialam. Juz sie nie spotkamy,pozegnalismy sie bez słów. :( Ciezko mi jest,to jest najgorsze

Kazda porażka czyni nas lepszymi bardziej wartosciowymi ludzmi . Nie warto otaczac sie takimi draniami , tylko dlatego ze ładnie sie usmiechaja i super wygladaja. Życie trzeba dzielic z człowiekiem , który potrafi nas nie tylko rozbawic ale tez utulic gdy cały swait jest przeciw.

Gość dlaczego mi to robi
Boziu jak ja zapomne o tym draniu:(:(:(:( Jestem spokojna,ale wewnętrznie bardzo przytłoczona smutkiem i żalem

Gość ZimZim
Będzie dobrze zobaczysz :) w tym oceanie pełno jest fajnych rybek :D

Gość
Ech bo wy kobiety lubicie drani. Ja w sumie też zaborczy z leksza byłem... nuie przesadzalem tak jak twój ale... i trafiłem na zołze, któa zupełnie nie liczyłą sie z moim zdaniem. Dzisiaj ja rzuciłem i jest lepiej-zapomnij o leszczu-znajdzoesz sobie lepszego chlopaka.

Gość mrauuuela
dlaczego mi to robi, ja pół roku temu zerwałam toksyczny związek z chłopakiem, z którym byłam 4 lata (mam 22 lata). wiele razy przez niego cierpiałam, nie potrafił mi okazywać swoich uczuć, a w dodatku często mnie poniżał i dowartościowywał się moim kosztem... ;( jednak ja go kochałam i trwałam przy nim pomimo ze mnie ranił... byłam na każde jego skinienie, bo tak rozpaczliwie potrzebowałam miłości i czułości... robiłam mu tłumaczenia do jego pracy magisterskiej, zaniedbując własne egzaminy na uczelni... a on ciągle miał do mnie pretensje... wreszcie coś we mnie pękło... uznałam, że już dłużej nie mogę z nim być, że nie mogę go wiecznie niańczyć, że potrzebuję faceta, który się mną zaopiekuje.... i zerwałam z nim... oczywiście były też inne powody zerwania, ale to już nie ważne... bałam się , czy sobie poradzę, ale ciągle poznawałam nowych interesujących ludzi, rozwijałam swoje pasje... i czułam się szczęśliwa. on zawsze mnie ograniczał, nie mogłam spotykać się ze znajomymi, bo był zazdrosny, że mam fajnych przyjaciół. Bez niego odżyłam:) poznałam też wspaniałego chłopaka:)) chłopaka, który mnie szanuje, codziennie mówi mi , że mnie kocha, nie ma nic przeciwko temu, że piszę i mam jakieś aspiracje:) i teraz jestem naprawdę szczęśliwa :)) mój nowy chłopak jest tym kogo szukałam:) życzę Ci powodzenia, na pewno odnajdziesz szczęście:)

Gość Brunetka 30
gratuluje, jeste dziewczyna z charakterem w zwiazku z czym, poradzisz sobie, jestem tego pewna a swoja drogą przeciez wiesz, ze dobrze zrobilas i taki zwiazek nie ma sensu powodzenia!!!

Gość dlaczego mi to robi
Dokladnie on dowartosciowuje sie tym,ze mnie rani. Chyba wtedy mysli ,ze jest kims wielkim. Co jest zalosne. Ja nie wyobrazam sobie,abym mogla ranic kogos tak bardzo jak On mnie. Gdyby juz tak sie stalo to sumienie by mnie napewno zabiło. Musze sobie teraz poradzic,uspokoic sie tak naprawde porządnie i zaczać normalnie zyc,bez upokorzen,cierpien i bólu. Ale tak to juz jest,ze czlowiek który jest jechany na kazdym kroku przywyczaja sie do tego. Echhh:(

Gość bez jaj ale z majoezem
szlac po ciemu?czy to metafora, przeciez jest widno:P

Gość dlaczego mi to robi
to byla 3 w nocy.

Gość CIn3k
Ooooo... Kogo widze "Wick" i ty mowisz ze sie smiejesz z takich forum? Zalosneeeee!

Gość CIn3k
Ja CI moge pomoc chcesz? ;>