Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina223312

telefon w UK

Polecane posty

Gość alina223312

mam pytanie do osob mieszkajacych w Anglii, czy mozna kupic telefon na karte jak w Polsce? czy sa potrzebne jakies dokumenty?

Gość alina223312
no ale gdzie? jak? i za ile?

Gość alina223312
dzieki Zmija

Gość Alanisss
Czy ktoś mi może napisać jaki pakiet startowy mogę kupić w Anglii i ile kosztuje ? Chcę zdjąć simlocka ze swojego tel i jak będę w Anglii kupić pakiet angielski. JAkie są ceny smsów i połączen do Polski ?? Z góry dziękuje ;)

Gość kajko i kokosz
Mozesz kupic wszedzie gdzie sprzedaja telefony, a takze w supermarketach. Musisz tylko powiedziec, ze chcesz telefon PAY AS YOU GO, a nie na kontrakt. Ceny sa rozne, w zaleznosci od telefonu, taryfy potem tez sa rozne, zalezy jaka opcje wybierzesz.

Gość telefony uk
Jak sie dobrze zakrecic, to telefon na karte mozna juz kupic w cenie 10GBP + 10 GBP doładowanie (czyli lacznie 20 GBP). Telefony takie sa tez dostepne w sprzedazy przez internet (czesto bez kosztow wysylki). Co wiecej - niemal wszyscy operatorzy komorkowi w UK oferuja darmowe karty SIM, ktore wysla na nasz adres domowy (czesto jest limit na jeden household). Duzo informacji o aktualnych ofertach komorek w anglii mozna znalezc na tej stronie: http://telefonyuk.pl

Gość lebara.co.uk
.

Gość Ja polecam....................
Ja polecam O2 i dobre ustawienie taryfy :) Ja doladowuje za 15funtow. Po doladowaniu mam free call przez miesiac do wszystkich w O2. Poza tym za sms do Poski 10p,a za minute rozmowy na kom w Polsce 4p - dla mnie to najlepsza opcja. tu taryfy w o2 http://www.o2.co.uk/tariffs/payandgo