Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy warto

Chciałybyście wiedzieć coś takiego?

Polecane posty

Jesteście z facetem od ok 3 lat - z przerwami. On Was nie kocha, bawi się Wami, zdradza na prawo i lewo, Wy o tym nie wiecie, a każdą drobną wpadkę wybaczacie w imię miłości. Jest z Wami tylko dlatego, że mu dobrze, że ma z kim regularnie sypiać, ma kogoś kto mu posprząta i zrobi obiadek. Wszyscy na około wiedzą, że jesteście dla tego faceta nikim, wszyscy wiedzą, że Was oszukuje z pełną świadomością, z szyderczym uśmiechem na twarzy. Wszyscy słyszeli już jego opowieści o jego erotycznych podbojach tylko nie Wy. Jest to Wasz 1 facet. Wy kilka lat po 20, on kilka lat po 30. Gdybyście znalazły się kiedyś w takiej sytuacji, byłybyście wdzięczne gdyby ktoś wyrwał Was z tego stanu? uświadomił w czym tkwicie?

Gość DominikaJJJ
tak była bym wdzieczna takiej osobie,,, dziewczyno wiesz o tym zerwij z nim ta znajomosc ,,,

Gość łooooooooooooooooooooooooo
w pierwszym odruchu...NIE ale potem, po ochłonięciu, pewnie tak (choć zagwarantowac tego nigdy nie mozna)

Gość nie masz na imie Ola
?

Gość TAK I TO BARDZO
Bo upokorzenie w ten sposób jest najgorsze :/

takie jak Ty uświadamiają tym debilom, jak głupia jest kobieta :/ ja nie miałabym watpliwosci...a TY masz? gratuluje

Gość TAK I TO BARDZO
głupia i to bardzo... tym bardziej, że laska młoda a chłop już lekko stary- w stosunku do niej oczywiście. Gdyby młoda laska staremu takie numery robiła- jeszcze spotykane- ale tak? od razu kazdy ma ją za idiotke.

To nie chodzi o mnie. Chcę zasięgnąć porad czy warto wpieprzać się w związek innych osób. Ta dziewczyna spotyka się z przyjacielem mojego faceta. Lubię ją ale boję się, że ona może mi nie uwierzyć.

Gość TAK I TO BARDZO
Jak nie uwierzy- to znaczy że jest jeszcze głupsza niż na to wygląda :D żeby z kolei Twój chłop nie miał do Ciebie o to pretensji- bo tamta idiotka na bank swojemu powie, co nagadałaś. On powie przyjacielowi...

Mój facet też nie popiera tego co jego przyjaciel z nią robi. Sam próbował z nim o tym rozmawiać. Jej chyba jeszcze nikt nie uświadomił. Żal mi jej, bo jest miłą, ładną, atrakcyjna kobietą i zasługuje na coś lepszego... Tylko jak to zrobić? Może jakiś anonim?

Gość TAK I TO BARDZO
Może być anonim. Albo smsy z numeru kupionego tylko na te cele- sam starter za 3 zł. Bo z netu- już nie bardzo. A jak nie pomoże- to za jakiś czas osobiście- bo jak anonim to laska moze pomyślec że ktoś jej "zazdrości" :/

Gość TAK I TO BARDZO
ehh szczególnie jak ma 20 lat :/ swoją drogą- jak to jest że stary chłop wyrwał taką laskę i jeszcze jej rogi przyprawia? :D

Gość bez jaj ale z majoezem
wyslij jej e-maila z innej skrzyni

Gość ee mailem chyba nie
wg mnie jakakolwiek forma "internetowa" jej może nie przemówic, pomyśli że to jaja. Ale możesz zaatakować z kilku stron jednoczesnie :D uświadom ją bo wstyd być kobietą w takich chwilach :/

ona ma 24 lat, to jej pierwszy facet - zakochana jest i ma klapki na oczach... Jak ją "wyrwał" ?? też się zastanawiam jak na niego patrzę:/

Gość saphire.
wspolczuje ci faceta, bo skoro kryje przyjaciela(a na pewno to robi), to ten przyjaciel kryje i jego..

Gość pręęę
daj jej cynk anonimowo,jak jej facet będzie na spotkaniu z jakąś laską

On go nie kryje, bo z tą jego dziewczyną ma minimalny kontakt a dziwne by było by nagle poleciał do niej i powiedział : "słuchaj, mój przyjaciel cię zdradza". Mi w sumie też byłoby głupio powiedzieć facetowi mojej naj kumpeli którego praktycznie nie znam, że ona go zdradza.

Gość bez jaj ale z majoezem
zrob zdjecie i wyslij meilemP