Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOTECZEK19833

staramy się o rodzeństwo dla naszych pociech...

Polecane posty

Gość Karolinka-Szymolinka
Ja też chcę do was. Mam syneczka w listopadzie kończy 4 latka i niebiańską córeczkę od ponad roku . I od 3 miesięcy staramy się o kolejną dzidzie a co wyjdzie to zobaczymy. Choć bardzo bardzo bym już chciałą zobaczyć te dwie kreski :) pozdrawiam

🖐️ śpiochy wstajemy koniec spania:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D pyszna kawka dla Was kurczę ale zimno na dworze

Ja poprosze kawkie bo zamarzne dziś chyba , a tak wogle to dzień dobry wszystkim ja już na nogach od 7 bo małego trzeba byo wyprawić do szkoły :)

slim-kamelia moja wstała o 4 30 tak jak ja ale pózniej usnęła i teraz wstała i na Tvp1 bajki ogląda mówili że w pazdzierniku śnieg będzie padać :)

Sylwinka to ci dziecko zafundowało pobudkie:) mój mały tez oglądał wiecznie bajki ale skończyło mu sie lezenie do południa z pilotem w reku :)

moja to uwielbia scooby doo oglądać mogła by cały dzień ale też jej nie każe długo oglądać czy na forum musi taka pomarańcza niedojrzała ubliżać

mały ogląda bajki na carton network jak tylko przyjedzie ze szkoły żuca plecak i już lecą te bajki :)na tym programie to wiecznie to samo ja już na pamięć niekture znam :) Nieprzejmuj się na każdym topiku znajdzie sie taka jedna i ubliża

no moja jeszcze nie chodzi do szkoły bo w lutym skończyła 3 latka ale teraz od 6 lat idzie się do szkoły więc się zacznie wstawanie choć mała się śmieje że nie pójdzie do szkoły :):)

Ja narazie uciekam mam pare spraw do załatwienia, odezwie się puzniej :) Mój mały bardzo chciał iść do szkoły nudziło mu sie w domu a w szkole wiadomo koledzy i koleżanki :) teraz jak poszedł do I klasy to troszkie był zdziwiony że już niema zabaw tak jak w zerówce :)tylko nauka ....pa

Gość kaljkaa
Wy sie staracie a ja chyba wpadłam :( dałam się ponieść chwili bez zabezpieczenia... wiem wiem moja wina i moja sprawa jednak czekam na ten okres nawet nie chce robić testu... choć minęło 36dni a okres po pordzie miałam dopiero jeden. Badzo chciałam mieć drugie dziecko ale jeszcze nie teraz, jeszcze karmię moją 7 i pół miesięczna córkę i jestem przy niej wystarczajaco wymeczona, szczególnie nocnym wstawaniem... Ściska mi żołądek na sama myśl, boli mnie brzuch i krzyż o 3 dni ...

czesc dziewczyny, moge sie dolaczyc? mam juz corcie i teraz bedziemy sie starac o braciszka dla niej:) tzn. chcielibysmy synka, ale jak bedzie dziewczynka to zadna tragedia:) niestety musze poczekac ze staraniami do ze 2-3 m-ce, bo dopiero odstawilam tabletki i nie chcialabym miec blizniat;)

sylwinka pazdziernik to juz za pasem:) gorzej ze mna, nie wiem jak dlugo wytrzymam, a wiem, ze powinnam odczekac:O

Gość ciepły polar
🖐️ dołączam się do was laseczki. Mamy już 9 letnią córkę Zuzię i teraz chcemy postarać się o drugie dziecko, właściwie dla mnie drugie a dla męża pierworodne. Też musimy poczekać i to 3 miesiące, bo mąż teraz wyjeżdża do Walii na kontrakt 3 miesięczny, więc nie mam wyjścia i muszę uzbroić się w cierpliwość.

Gość ciepły polar
o właśnie, mam kota, ale zamierzam wręcz domagam się przygarnięcia drugiego.

kukuruku ja musiałam odczekać bo niestety w czerwcu miałam zabieg robiony bo moja ciąża obumarła witaj ciepły polar

ciepły polar przepraszam ale mnie wkurza takie coś bo przyjdzie taka i się wymądrza ja nic do niej nie mówię a ta atakuje stale

Gość ciepły polar
najlepiej olać, nie wdawać się w dyskusje, bo do niczego nie prowadzą a tylko wątek psują :)

hej kobietki:)czytam to wasze forum i na jakis sposob was podziwiwam,gdyz mam syna ma 9 lat i jakos wcale nie mam ochoty na drugie dziecko a tu niektore mamusie maja male maluszki i mysla juz o drugim kurcze odwazne jestescie:)bedę tu zagladala do was i sledzila wasze postepy,pozdrawiam i trzymam kciuki zeby sie udalo:)