Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchna20

MUSZE SCHUDNĄĆ! POMOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pulchna20

MAM 20 LAT, 168 CM WZROSTU I WAŻE 104 KG. CHCĘ SCHUDNĄĆ BEZ NARAŻANIA ZDROWIA. PRÓBOWAŁAM JUŻ DUŻO DIET ALE BEZ REZULTATU!!! MOŻE KTOŚ W KOŃCU MI POMOŻE. POMOCY!!!

Gość pulchna20
ha.ha ... ile latek na to pracowałaś??? teraz będzie ciężko. spróbuj MŻ

Gość hehheheheh
hej wiesz co masz spora nadwage sama sobie nie poradzisz ,,,

Gość hehheheheh
musisz iśc do endykrologa on sprawdzi czy nie masz cos z hormonami ,,, lub czy nie masz tarczycy ..... idz do lekarza on ci poleci co zrobic ,,, nie polecam dietetyków mam złe skojazenia z nimi byłam u 3 i nic mi nie dało tylko kase w błoto wyżuciłam

Gość pięknaaaa
ja nie mam takiego problemu ale wiem że MŻ nie pomoże. idź może do lekarza

Gość tak jak dziewczyny radza
najpierw idz do endokrynologa lub Poradni Chorob metabolicznych :) Być może twoja otyłośc wiąze się z hormonami ;/ być może masz coś z tarczyca ... inne rozwiazanie to chirurgiczne zmniejszanie zoladka ;/ ale to juz jest ostatecznosc ;/ Chirurgie w leczeniu otylosci stosuje sie w ostatecznosci, gdy leki, cwiczenia fizyczne nie pomogly;/ Tak jest w moim przypadku ;/ ja zdecydowalam sie na zabieg i obecnie czekam na wolny termin. Wejdz sobie na strone: www.otylosc.org.pl Tam nawet jak nie zdecydujesz sie na ChLO ludzie i tak Ci doradza, zawsze sluza dobra rada. I najwazniejsze nie krytykuja :)

Gość pulchna20
dzięki, ale to już przeszłam , lekarze patrzą t nawet się podśmiechują, ale żadnej pomocy. potrzebuję dobrej diety

Gość pięknaaaa
kiedyś koleżanka miała podobny problem, ale ona ważyła ok 90 kg (roztyła się po ciąży) ona stosowała dietę herbalife. jak się dowiem co i jak to odpiszę Ci

Gość pulchna20
nic nie słyszałam o herbalife. czy to bezpieczne? jak to sprawdzić?

Gość na poczatek
moze jesli lekarze Ci nie pomagaja. kup sobie Meridie 10mg i staraj sie mniej jesc i duzo pic wody. Z Twojej wagi powinnas, wolno i systematycznie spadac z wagi.

Gość laseczka200810
ja byłam na tej diecie rewelka. same dobre rzeczy i najważniejsze, nie ma efektu jo-jo. do dziś stosuję niektóre produkty , teraz już dla dobrego samopoczucia i zdrowia gorąco polecam HERBALIFE

Gość na poczatek
Meridia jest tylko na recepte, wiec bedziesz musiala tak czy tak do lekarza. Ale tu mozesz chyba isc do rodzinnego. Powiesz o swoim problemie, ze lekarze nie chca Ci pomoc i powinien przepisac

Gość tak jak dziewczyny radza
sranie w banie po kazdej diecie moze wystapic efekt jo-jo ... pisanie ze go nie ma jest klamstwem ;/

Gość pięknaaaa
już wiem. ona była na stronie www.zdrowezywienie.sklepna5.pl tam znalazła wiele odpowiedzi, no i pomogli jej .. jest tam coś takiego jak opieka o klienta(?) mają ciągły kontakt i doradzają , ale sama musisz wejść i zobaczyć bo ja nie bardzo się orientuje. powodzenia i zdrowego odchudzania życzę.

Gość laseczka200810
nie sranie, ale to prawda. oczywiście, jeżeli po kuracji będzie się obżerało bez opamiętania no to efekt jo-jo gwarantowany, ale jeżeli jemy z głową to trzymamy się wagi. ja już drugi rok!!!! ale to dzięki temu, że mam kontakt z dystrybutorem herbalife i uczę sie co jeść a czego nie wolno

Gość pulchna20
dzięki bardzo, zaraz tam zajrzę, bo mam ogólną załamkę:((

Gość agucha81
hey! Ja tez slyszalam o diecie herbalife! to prawda ze niema efektu jo-jo, ale trzeba sie pilnowac co mozna zjesc a czego nie. www.zdrowezywienie.sklepna5.pl tam tez sie zaopatruje. polecam ci tą diete.

Gość hehheheheh
ale dziewczyny jeżeli pulchna ma problemy z hormonami lub ma tarczyce((( czego jej nie życze ) to żadna dieta cud ,,, nie pomoze ,,,

Gość hehheheheh
a lekarz który sie podsmiechuje z twojej nadwagi to jakiś gupek ,,, powinien znaleśc jakieś rozwiązanie ,,, pulchna głowa do góry ja waże 70kg a wzrost 166

Gość pulchna20
lekarze to faktycznie glupki, bo tylko rozkładają ręce... a co ja mam zrobić? żyć na samej wodzie? to nierealne. sprubuję coś z tym herbalaifem. oni ułożyli diętę dla Beckham'a, to może i mi pomogą .

Gość laseczka200810
spróbuj! mnie pomogło, a też byłam załamana:((

Gość baaarbi300000
no.... masz problem, ale głowa do góry może faktycznie herbalife Ci pomoże. oni tam skutecznie odchudzają, ale to trochę trwa, więc to dieta dla cierpliwych:))

Gość pulchna20
napisałam do nich. ciekawe co mi powiedzą. Produkty nie są najtańsze ale w mojej sytuacji to nie gra roli. ciekawe co odpowiedzą??? Myśle ze raczej skorzystam:>

Gość ja pieprze ......
laska sama zalozyla topik i teraz pod pomaranczowymi nickami zachwala herbalife ;/ zalosne ;/

Gość jużniegruba
Witam. Po pierwsze, po drugie i po trzecie - nie ma cudownych diet po których nie wraca się do swojej wagi. Trzeba zmienić sposób odżywiania ale najpierw się polubić. Mam 162 cm wzrostu i budową ciała przy której każdy dodatkowy kilogram rzuca się w oczy. Najwięcej ważyłam 78 kg - w ciąży. Po ciąży - 73 kg. Teraz ważę 55 kg. Może moja nadwaga nie była tak duża jak u ciebie, ale zasady są te same - zacznij się zdrowo odżywiać. Odchudziłam się w ciągu roku i chociaż minęły 2 lata ważę tyle samo. Zwykły chleb zastąpiłam chrupkim, ziemniaczki ryżem i kaszą - wiem że jest kaloryczna ale ma dużo błonnika. Polecam chudy barszczyk, gotowane buraczki. Nie głódź się i jedz produkty z witaminkami. Jeśli masz ochotę na coś słodkiego wypij szklankę wody z łyżeczką miodu. Nie słodzę ale czasem zjem coś słodkiego. Koniecznie jem śniadanie - musli z jogurtem, mleko, chleb chrupki z szynką. Sałaty bez majonezu, mięso gotowane, choć czasem smażone. Moim odkryciem jest herbata czerwona- czuję się po niej lekka jak motylek. Wypijam jej 3 filiżanki dziennie. Natomiast po zielonej byłam głodna jak wilk. W ogóle pij dużo. Nie stosuj żadnych chemicznych i ziołowych preparatów, bo to oszustwo. Powodzenia.

Gość jużniegruba
I jeszcze jedno - jak cię dopadnie wielki głód i najesz się jak dinozaur - nie przejmuj się tylko wracaj do zdrowego jedzonka. Po dwóch trzech tygodniach przyzwyczaiłam się do tego.