Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmnkmjkyu

CZY TO ZDRADA ???? JEZUU POMOZCIE

Polecane posty

Gość nmnkmjkyu

Jestem z facetem 2 lata ... Bardzo Go kocham ... On to takie ,hmm ... Duże dziecko ! Czasem zartuje z rzczy ,z ktorych po prostu nie powinien,bo robi przy tym innym ( a szczegolnie mnie ) przykrosc .. Np. rok temu ...Ot tak po prostu zerwal ze mna ! Dlaczego ?Hmm ... Bo ,,było i minelo,mam mu dac spokoj'' ... Tak po prostu ;( Czulam ,ze swiat mi sie zawalil ! Ryczalam przez 2 dni ,a 3 dnia pojechalam na impreze z kolezankam,ktora mnie wyciagnela,bo miala dosc mojego dolowania sie ! Byl tam kolega,ktory do mnie zarywal !Ja pod wplywem % chcialam odreagowac,zapomniec o ukochanym no i pocalowalam sie z tamtym kolesiem ! Byl tylko pocalunek ( w sumie 2 razy) i lizanko raz po szyji ...NIC WIECEJ !! Nagle na imprezie pojawil sie ON ... Podbil do mnie jak gdyby nigdy nic,pocalowal i zaczal sie zachowywac jakby nic sie nie stalo ! Ja pytam ze lzami w oczach ,,przeciez zerwales?'',a On na to ,,zartowalem hhahaahah bo mnie wkurzalas '' :/ Super co ? ... Przbaczylam Mu po czasie ten Jego glupi wyglup,prosil az na kolanach ,zebym wybaczyla ,nie zostawiala Go itd...I juz jest oki ... Od tego czasu tak nie zazartowal .. Zmienil sie ... Ale ja caly czas mysle o tym ,co sie stalo :(( Czy to zdrada ??Przeciez teoretycznie On ze mna zerwal,2 dni sie nie odzywal,zablokowal na gg,nie chcial gadac ze mna i mialam dola i chcialam odreagowac ;/ Ale caly czas mysle otamtym :(( Nosze to ze soba :( Ni wim co robic :(

Sorry/// ale ja nie miałabym wątpliwości, zeby kazać mu pocałować się w dupę!!!! POtraktował Cię jak rzecz, do której można wrócic - nawet po zranieniu!!!! Dziewczyno poki się nie opamietasz, bedziesz traktowana jak "takie byle co, co mozna nawet opluć, a potem znowu bedzie ładnie az cie znowu nie opluje" Zastanawiam sie tylko, dlaczego masz watpliwosci :/ To przykre przeciez. Jesli go kochasz to luz, bedzie tak zawsze! albo masz problem, z tym, ze nie potrafisz sie postawic... Z tego co zauwazylam na kafe, kobiety maja problem ze swoja "godnością" juz ktorys raz pisze " opamietaj sie, zachowaj Twarz" ale jak widze to maly rezultat. Wy szukacie spowiednika, a nie oczekujecie jednoczesnie rozgrzeszenia. POtem i tak bedzie jak jest, pozdrawiam

Gość nmnkmjkyu
Lady Baby 24 - kiedys mowilam tak jak Ty ... malo tego ! Besztalam laski ,ktore daly sie ponizac facetowi ! Ale od kiedy pokochalam ,to zmienilam sie calkowicie ... Gdyby uderzyl,czy cos ,to juz by nie mial u mnie szans .. .ale to mu wybaczylam .. ten jeden raz .. kazdy ma prawo popelniac bledy,szkoda ,ze kosztem innych ,ale wybaczylam mimo wszystko ...

wg mnie ranienie słowem swoją ukochaną kobietę to jak walnięcie jej w samą gębę :/ Jak uważasz, powtarzam Twoje życiue, Twoje łzy! Twój pech Jesli kochasz kochaj, ale pamietaj, to zawsze bedzie tylko Twoje kochanie, bo z jego stronz no emocjonalnz najazd na ciebie Rob co uwazasz. Skoro piszesz o pomoc na kafe, tzn ze nie jest dobrze Nic ci nie doradze, Twoje kochanie jest Twoim kochaniem, Twoja ghodniość to Twoja godność

Gość nmnkmjkyu
Lady Baby 24 - Ale powtarzam - to tylko raz sie zdarzylo .. od tego czasu ( rok) ani razu przez niego nie plakalam ! kazdy popelnia bledy ,nikt nie jst idealny,zreszta ja juz zapomnialam o tamtym wydarzeniu ,a moj tmat jest o czyms innym ..

fajne żarty :o ale ok nie o tym temat- nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów sumienia , zerwał z tobą ty w tym czasie byłaś sama pozatym pozwoliłaś sobie tylko na pocałunek :p spokojnie i zapomnij o tym

Gość nmnkmjkyu
cukierasekk - dzieki :) tez mi sie tak wydaje ,ze jestem usprawiedliowna .. ehhh dzieki ;)