Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie do końca wiedząca

Proszę o pomoc!

Polecane posty

No więc czy możliwe jest zajście w ciąże w takiej sytuacji: (myślę, że nie, ale mam troszeńke wątpliwości): Byly bardzo namiętne pieszczoty. Facet doszedl i kobieta miala cala reke brudna w spermie, wytarla ja chusteczka, a potem palectej reki wlozyla do pochwy.

Gość Trzeba miec wyobraznie .
Na lekcje biologi - powtorzyc klase!!

He he wiedzialam ze ktos tak napisze. Napisalam, ze mysle ze to jest niemozliwe, ale ja mam takie obawy przed ciaza ze masakra.

Hmmm :)

Gość na pewno ciąża

... i dlatego najpierw trzeba skończyć szkołę, pójść do pracy, uregulować swoje sprawy, by móc ponosić odpowiedzialność za swoje czyny, a nie podrzucać potem dziecko do swoich rodziców, bo chlopak w wojsku, a w szkole egzaminy. I tak tłumaczyć trzeba coraz młodszym gamoniom, których rodzice już nie pilnują, a sami myślą, że są dorośli i bawią się w seks gdzie popadnie, gdy tylko nadarza się okazja... Do czego ten świat zmierza?

no wiec jak nie wiesz za co sie bierzesz to po cholere sie zabierasz? raz, że nie wiesz jak się zachodzi w ciąże, więc może warto się dowiedzieć? to tak jak byc lekarzem i nie wiedziec, gdzie sa na przykład płuca... a później płacz i zgrzytanie zębami, bo dziecko zrobiło sobie dziecko

W takiej sytuacji zajście w ciążę jest możliwe. Owa kobieta powinna umyć rękę wodą z mydłem lub inną chemiczną substancją czyszczącą.