Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi opinii faceci... P

a czy facet powinien golić się pod pachami?

Polecane posty

Gość Ciekawi opinii faceci... P

wiadomo..owłosienie męskiego ciała jest na " + ", ale: - czy jeżeli facet ma owłosione pachy to znaczy, że nie śmierdzi? a jaki wniosek nasuwa się paniom jeżeli gośc dba chociaż o siebie w tym miejscu żeby nie waliło?

Gość gołopacharz
ja się tam golę bo mniej wali jak się spocę. W sumie to golę się codziennie na twarzy i raz na miesiąc podgalam okolice fiutka, pachy i obcinam włosy na 6 milimetrów

Gość dla mnie obojętnie
czy się goli czy nie, aby nie śmierdział ! jednak to pojęcie względne, dla mnie nawet najmniejszy powiew zapachu jest niedopuszczalny ale bujnie owłosione pachy latem, mokre włosy posklejane...wystające z pod pachy i widoczne jak ma koszulkę bez rękawów to po prostu obrzydliwe

Gość kazdy śmierdzi bez
względu na zarost

Gość na co szkoda czasu
? na golenie?

Gość jak zawsze...
tak tak tak!!!wszedzie powinni,kobiety tes musza!jak musze szukac penisa w gaszczu to mnie szlag trafia....

Gość stix
nie podoba mi się jak facet jest ogolony pod pachami...a jeżeli będzie się mył i używał antyperspirantu to nie będzie śmierdział nawet jeśli ma włosy...

Mi włosy faceta pod pachą nie przeszkadzją pod warunkiem ze facet dba o siebie... :) i nie zapomina o codziennej pielegnacji...

Gość stix
jak zawsze---> kobiety nic nie muszą,kobiety po prostu chcą!

Gość jak zawsze...
dlaczego kobieta ma golic,pachy,nogi,bikini,itd.(niektore wasy jak maja) a facet nie moze ogolic sobie chociazby pach...to nie o smrod chodzi ale o estetyke

Gość stix
boże to co facet z rękami do góry cały czas chodzi że ciągle mu pachy widać...już przestańcie :O

Ja tam nie uważam żeby włosy pod pachami u faceta były czymś złym. Mój ma i nawet jak pracujemy w upały to i tak nie capi... jak się myje to nie trzeba golić. Owłosiony tyłek też mi nie przeszkadza, nawet w pozycji klasycznej :-) Mam wrażenie że ludzie powariowali z włosami. Trza się myć a nie obcinać brud! Acha i kobiety nie muszą się wszędzie golić. Pachy, nogi... to żaden problem ale miejsca intymne??? Wybaczcie ale nie lubie męczyć się i mówić potem że to dlatego że chcę... Aaa... i jeszcze jedno: wg mnie facet w koszulce bez rękawków wygląda niezbyt fajnie. Ale sprawa zależy od gustu.

janse, najlepiej jak wisza do połowy ramienia i jeszcze osadzaja sie na nich kropelki potu estetyka estetyką, ale golić pachy nalezy ze względu na higiene osobistą, niezależnie od płci... nie cierpie jak tu niby facet okey, a zalozy koszulke na ramiączkach i nagle podnosi łape do góry a tam dżungla, ohyda

Gość julkaaaaaaa1234
ooo dobre pytanie mnie nie przeszkadzaja,a moja siostra nigdy by nie dopuscila by jej facet mial chociaz milimetr wloska ;p skrajnosc ;p

nie skrajnośc, po prostu to sie nazywa dbałośc o higienę jeżeli dla ciebie to jest skrajnośc to gratuluję

mój ex zawsze golił pachy i chwała mu za to, przynajmniej nigdy mu nie waliło :P ale panowie prawda jest taka, ze latem to przynajmniej podcinać te włoski powinniście;) w końcu higiena rzecz święta

Gość Czy facetom wyrastają
śmierdzące włosy pod pachami i jak je zgoli to nie będzie śmierdzieć jak się spoci? a może nie bedzie się wtedy w ogóle pocić???? Tak wynika z tego co tu niektórzy piszą. :P

wynika z tego to, że na pewno będzie smierdziec mniej, to chyba logiczne? a kobiety po co gola włosy? higiena i estetyka

... będzie śmierdzieć mniej? wątpię, bo nie będzie się mniej pocić. mniej śmierdzieć będzie tylko wtedy jak bedzie się często mył i używał dezodorantu

no tak to jest tak, że po co w takim razie kobiety gola pachy? facet moze włosiskiem odstraszać ale jakby laska wychyliła sie chocby z małym odrostem to od razu głosy oburzenia ja sie pytam, jaka jest różnica? bo nie rozumiem? a neistety faktem jest, ze miedzy innymi po to sie goli włosy, proponuje sprawdzić

Gość no wlasnie albo sie
pachy goli albo nie, o co chodzi z ta plcia

Gość julkaaaaaaa1234
nie zrozumialas....skrajnosc pomiedzy mna a siostra

Jak się myje, to nie musi. No chyba że ktoś ma wyjątkowo drażniacy zapach potu. Ale żeby ogolone pachy były estetyką? Jak dla mnie to fanaberia. To kobieta ma być gładka, nie facet ;).

Gość zrozumielismy wszyscy
skrajnosc pomiedzy toba i siostra, twoja siostra dba o higiene a ty nie, proste, chociaz obrzydliwe co do fanaberii, faktycznie, bab musi bo? a facet nie bo?

kobiety golą pachy tylko i wyłącznie ze względów estetycznych, nawet jeśli sobie z tego sprawy ni zdają i myślą, że będą przez to mniej wonieć. Tak jak i golą sobie nogi dla estetyki, chyba nie myślisz, że chcą, żeby im nogi się mniej pociły :D

Gość dla twojej waidomosci
na nogach nie ma gruczolow potowych pewnie nie wiedzialas /es natomiast goli sie zarowno pachy, dupsko za przeproszeniem, znaczy sie odbyt, i przodzik tez...wszyscy bez wyjatku