Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MrowkaZ

smutnam....

Polecane posty

:( Jestem za granica, moj facet ktory mowi ze kocha nie okazuje tego jest 1300km ode mnie, jak wyjechalam to moi znajomi mnie olali, nie odzywaja sie do mnie... tutaj znajomych nie mam wogole, siedze sama jak palec, prawie codziennie drinkujac :o mam skypa ale nie mam z kim rozmawiac, mam jednego kolege ale jak do niego nie zadzwonie to on do mnie tez nie :o smutno mi i zle...:(

Gość od 6 papierosow
eee tam chuuj od razu :D pierś do przodu i nie narzekaj ! bo z taką narzekarą nikt sie nie bedzie chciał kumplować a facet ? co z nim ? czemu jest tak daleko ? i czemu nie okazuje, ze kocha ? bo jak nie kocha to sraj na niego :D

daleko jest bo ja jestem za granica.... jest maminsynkiem :o a tacy okazuja tylko mamusi ze ja kochaja :o

Gość a feeeeeeeee
to po co jjesteś z takim frajerem ? :O skarżysz sie i narzekasz a w sumie masz to na własne życzenie olej go, zacznij żyć i sie bawić !:D

baw sie, hmmmm.....tutaj bede jeszcze 2 miesiace i nie mam gdzie i z kim sie bawic...

ja osobiscie bardzo rzadko sie doluje ale dzisiaj to mi sie nazbieralo na prawde:( kurrrrwa :o

tak mowisz? :) to bywajcie zdrow przyjaciele!!Zegnam Was cieplutko, pamietajcie o mnie przynajmniej przez pierwsze dwa dni!:) cium pa

hehe, noz kurde :) nie zatrzymujecie mnie ?:p mam 21 lat, moze mnie troche poszkodujecie :)

Gość już się mrówko nie smutasz
??? chlopa ci trzeba bylo:D