Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

iwonko - kobiecie jest trudniej o tyle o ile sama sobie te problemy stworzy... kobiety uwielbiaja przyjąć zaporowe kryteria doboru faceta, albo tak szukac, by nikogo nie znaleźć i narzekac, jak wielki one maja problem..

Czemu za stary? Nie dla mnie, bo to jakaś ciota chyba, ale jeżeli chodzi o wiek to nie. Ostatni miał 36 lat :)

Gość warszawianka z bemowa
a moze miec ta kobieta np niskie wyksztalcenie, marną pracę, trądzik lub nadwagę ?

Wiek to jest najmniejszy problem... Gorzej z innymi wymaganiami... :)

Ale się wszyscy rozkręcili :D Na marginesie, autor nie napisał, ze szuka 20 tki, już tak na niego nie najeżdżajcie. Poczyta. co mu radzi Komiczne i jeszcze będą z niego ludzie ;-)

Gość piękna reklama
zaporowe kryteria doboru faceta? Przykład poproszę ;)

no popatrz ja sobie jakoś tych problemów nie stwarzam ,nie szukam księcia z bajki ale śmieszą mie faceci co to na pierwszym spotkaniu przechwalają sie co oni nie mają czego nie potrafią czym sie niezajmują itp... dla mnie męszczyzna to nie opakowanie ale zawartość taki który potafi sie zmagać z problemami życia codziennego i rodzinnego.

Aczkolwiek moje kryteria nie są zaporowe, abym mogła się użalać nad sobą. Bardziej chyba chodzi o poczucie mojej wartości. I nie będę ściemniać, że nie liczy się wygląd bo się liczy i każda laska, która twierdzi, że jest inaczej pieprzy bzdury I nie będę też ściemniać, że nie liczy się kasa, przynajmniej na jakimś tam poziomie, bo to tez nieprawda. Mimo, że sama sobie radzę, to nie chcę utrzymywac rodziny zamiast faceta

Gość a moim zdaniem a mam rację
no ja mam 23 lata i zapewniam, że żaden pan pod 40-stkę mnie nie obracał i nie będzie ( chyba, że ja już będę mieć te 40 lat :) ) to jest zwyczajnie beznadziejne, źle świadczy o mężczyźnie, widać,że nie zależy mu na trwałeś więzi, budowaniu etc. a po prostu chce sobie poużywać z młodsza i być może - przyznaję - wziąć ślub i mieć dzieci - ale z kimś kto sam mógłby być jego córką, a to nie jest normalne, świadczy o niedojrzałości i chęci poprawienia sobie wizerunku w oczach kolegów i swoich także taka 20-stka jest jak gadżet dla mężczyzny, który już to co materialne sobie zapewnił, a teraz będzie kupował kobietę ohyda i tyle :)

e tam to zalezy od tego faceta bo wlasnie ten ktorego znam wyglada bardzo mlodo, uwielbia sie bawic, jest zabawny, wyluzowany i co dla niektorych sie liczy zarabia sporo:) wiecej oferuje wygladowo niz wiele moich mlodych znajomych po 20

to jak autorze wzialbys troche grubszą i nienachalnie pięną?

"zaporowe kryteria doboru faceta?" już pisze... np na randce wykazuja sie spostrzegawczoscia godna superszpiega :P jesli facet popatrzy 2 razy na zegarek, to na pewno ma żone i sie do niej śpieszy... przyjedzie drogim samochodem, to znaczy ze chca ja poderwac na samochod, nie odbiera komórki - na pewno kogos ma, śmieje sie czesto - chce sztuczną wesolosia ukryc jakas tajemnice, płaci za kolacje - chce pokazac ze ma kase, zaprasza do dobrej knajpy - to samo, zaprasza do kiepskiej, to znaczy skąpiec, czesto patrzy w oczy - uwodziciel i lowelas, nie trzyma dały czas dloni na stole - na pewno ukrywa slad po obrączce itp itd..

u mnie facet_warszawa38 nie miałbys szans a wiesz czemu? bo masz juz własną firmę...wolałabym faceta który dorabiac się bedzie chciał tylko ze mną na równych warunkach...przezyłam juz uzaleznienie się od faceta i za drugie juz dziekuję:O

" a moim zdaniem a mam rację" akurat nie masz racji.... wiele kobiet w wieku autora to totalne sztywniary cierpiące na permanentny zacisk pośladów i jesli facet jest wesoły i rozrywkowy to nie bedzie do nich pasowac... w ogole do wielu kobiet "mężczyzna poważny i odpowiedzialny" i "sztywniak" to synonimy... ja zawsze mialem chore poczucie humoru i iście makabryczne podejscie do wielu spraw :P i na 100 % sporo kobiet uznałoby mnie na wstepie za nieodpowiedzialnego i niepoważnego :D

Ama - Ty nawet nie wiesz jakie kobiety potrafia sobie wkręcać filmy :D:D I potem wchodza na takie forum i pisza "atrakcyjna o 30 a samotna" i twuerdza, ze trafiaja na samych nieodpowiedzialnych facetów.... podow napisalem powyzej :D

Nie Komi, to co napisałeś to nie są zaporowe kryteria tylko nadinterpretacja, która jest często cechą kobiet. Kryteria zaporowe to jest np w moim przypadku wysoka inteligencja, poczcie humoru ale duże - tego typu rzeczy :)

mam pytanie, czy dobrze byc kobieta tyką?:P wczoraj ogladalam taniec z gwiazdami i jak zobaczylam Ilonkę żyrafe to stwierdzilam ze chce byc nizsza :O

ja pierdole kazdy ma inny gust laski po 150 maja kogos i takie po 185 tez :-O

Gość piękna reklama
To się nazywa nadinterpretacja ;) Fakt, kobiety tego dokonują, ale troche stanę w obronie naszego rodu - czasem się nie mylimy ;) Mnie osobiście, np. bardzo razi, jak facet non stop mówi o tym, ile zarabia. Powie raz - jeśli czuje taką potrzebę - i wystarczy. Nie musi mi o tym przypominać na każdym spotkaniu ;) Ja od faceta oczekuję mądrości i poczucia humoru. I dojrzałości emocjonalnej. Wygląd? Jasne, że ważny, ale to po prostu iskry muszą iść ;) Nie mam ideału typu - brunet o piwnych oczach z gęstym włosem na głowie ;) To duże wymagania?

no tak, ale jednak te nizsze są atrakcyjniejsze, a jak wiemy faceci szukają tylko tego, nawet autot topiku :P

Sissy - masz racje ale do kryteriow jkaie nalezy spelnic zaliczylem po prostu działania jakie nalezy wykonac, by nie wzbudzic w kobiecie podejrzen :D

CZY JA wiem? dla mnie smukle dlugonogie laski bardziej sie wyrozniaja niz te przecietne:)

Komiczne przybywaj na topik pt Dlaczego atrakcyjne kobiety nie mają szans i napisz cos kobiecie, bo ja juz nie wiem co jej napisac :D

"Mnie osobiście, np. bardzo razi, jak facet non stop mówi o tym, ile zarabia" ja w ogole nie wiem, jak mozna nawijac o zarobkach na randce :)

Komiczne, a pamiętasz, jak pisałam o byciu podrywaną na samochód? :D:D Można, można :D

"ja w ogole nie wiem, jak mozna nawijac o zarobkach na randce " To się tak kończy jak się laski umawiają na radnki z pierwszym lepszym, który na te randki je zaprosił Przecież to widać, jaki poziom człowiek reprezentuje sobą, jaki poziom kultury osobistej posiada Z burakami po prostu się na randki nie chodzi, chyba że się potem chce miec o czym na forum pisać :D