Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

" Komiczne, a pamiętasz, jak pisałam o byciu podrywaną na samochód" tym co po lesie miał jeździc? :D kobiete zmiekcza sie nietuzinkowym sposobem bycia :P

Komiczne, dokładnie :D:D:D Zresztą autor topiku też tak zaczął : "mam dom, samochód i własna firmę" :D Jakby to miało zaimponować. No i co ztego? Ja mam mieszkanie, samochód, firmę miałam, ale już nie mam...Żadne wielkie halo :P

Gość piękna reklama
Tak Sissy umawiałam się z burakiem, a teraz wypłakuję się na forum... To jest właśnie nadinterpretacja ;)

Ale ja nie pisałam tego do Ciebie, bo nie Ty zakładasz temat...

Komiczne, nie znasz sie. kase na stol sie kladzie, albo samemu albo jak ona cie zapyta o walory ekonomiczne ;)

Komi, za to masz mieszkania w liczbie mnogiej :P:P:P Przykro mi bardzo, ale nie dasz rady użalać się nad sobą, choćbyś chciał :D:D:D

a tam mieszkania, takie tam malutkie lokaliki :P w których moge w razie czego wypłakać sie, na swoj ciężki los :P

Komi, zawsze możesz założyć temat na Kafe... Mam za małe mieszkanie, co mam zrobić... Pomożemy :P

Gość piękna reklama
Nieudane randki też są potrzebne - człowiek ma co wspominać i z czego się pośmiać ;) Kiedyś mi jeden pan na nasze 1 spotkanie przyniósł... swój pamietnik :) Żebym go lepiej poznała :)

Jestem zadbany, ubieram się dobrze. Jestem szczupły, czysty, pachnący, zawsze gładko ogolony, opalony i uśmiechnięty. Mam mnóstwo pasji. Naprawdę umiem dbać o kobietę. .... coś takiego już napisał gość, że taki jest - na topicku o zapuszczonej po ślubie żonie... nudzisz się?

Gość komentator
nie rozumiem was wszystkich, niezle tu komentujecie wszyscy. zero tolerancji, zero zrozumienia. facet zlapal dola, sory ale ja tez tak mam jak mnie ktos wydyma. nie lubie byc dymany ale czasem tak jest. kazdy ma prawo do chwili slabosci.

Faktycznie z jadnej strony autor chce normalnej kobiety do zycia, a z drugiej prowokuje los piszac, ze ma to i tamto. To podobnie jak na randkach niby dziewczyna pisze w profilu, ze szuka stalego zwiazku, a z drugiej umieszcza niedwuznaczne fotki. Ale jeszcze z innej strony to wydaje mi się, ze teraz im lepiej sie przedstawisz tym wieksze masz szane, bo podejscie do zawierania zwiazkow sie zmienilo. Ja wlasnie musze wymyslic jakis chwytliwy opis dla siebie na rande wu, moze byscie mi pomogli hmm? ;)

wlasnie nie koniecznie, bo mi czesto pisza komplementy, nawet takie, ze hoo, ale nic z tego nie wynika. Conajwyzej same propozycje nie do odrzucenia.

"Łukasz_warszawa38 Nie jestem zadna d**a wołowa i nie mam żadnych problemów, ani kompleksu edypa ani anic innego, jestem zwyczajnym facetem. a jesli chodzi o wymagania to wydaje mi sie, ze nie sa one za wysokie. wiek od 20 do 40 kilku lat, status majątkowy nie ma żadnego znaczenia, panna, wdowa czy rozwódka to też nie istotne. chciałbym tylko, żeby była dla mnie dobra, zadbana, interesująca i była mi przyjacielem. No i żeby lubiła seks, ale to chyba nie problem, bo nie spotkalem w życiu kobiety, która go nie lubi. No i żeby nie była głupia. wiem, ze to nieostre pojęcie, niech każdy sobie we własnym zakresie jej definiuje - i wtedy zrozumie, o co chodzi. A tym majątkiem to nie ma czym sie chwalić, milionów nie zarabiam,ale też nie narzekam. " W takim razie to może być kompleks madonny i ladacznicy:classic_cool:. "piękna reklama Jak dla mnie to od tych pasji trzeba było zacząć, a nie firmy domu i golenia. Ale ja jestem dziwna... Podryw na sierotę nadal działa i to niezaleznie od wieku. Babki nawet po 50-tce się na to łapią. I jeszcze jedna uwaga. Autor pisze, że nic nie ma znaczenia tylko, żeby taka dobra była, wierna i kochała. 99% panów dających swoje ogłoszenia na różnych portalach randkowych tak twierdzi. A później okazuje się, że wymagają figury modelki, biustu w rozmiarze A lub E i paru innych szczegółów. Trzeba powiedzieć od początku, a nie mydlić oczu. " O tym wcześniej [pisałem:classic_cool:.Najpierw nie podał żadnbych wymagań a wkrótce moze się okazać że szuka królewny niewolnicy:classic_cool:.To mnie trąci manipulacją:P. "moze z ciekawosci mala mi "ja bym, się na Ciebie nie złapała... poza tym może poszukaj też w sobie odpowiedzi, czemu jesteś sam... " nie chce bronic autora, ale przeciez pisal ,ze byl z kims, laska go zdradzila i od roku jest sam. proponuje uwaznie czytac , a pozniej zabierac glos " Pisąć to sobie mógł:P.Może właśnie to on ją zdradził:P. A co do tych zarobków-odnosze wrażenie ze o jest z tych co zabraniają ciziom iść do pracy i mają za darmo robić w chałupie a na starość ich wyrzucą:P.I tak chcą ich uzależnić-w stylu jak robią arabusy:P.Mnie ten typek wydaje się bardzo podejrzany:P.

\"36 Galatea30 u mnie facet_warszawa38 nie miałbys szans a wiesz czemu? bo masz juz własną firmę...wolałabym faceta który dorabiac się bedzie chciał tylko ze mną na równych warunkach...przezyłam juz uzaleznienie się od faceta i za drugie juz dziekuję \" Właśnie o to chodzi żeby mógł się panoszyć;). \" warszawianka z bemowa mam pytanie, czy dobrze byc kobieta tyką? wczoraj ogladalam taniec z gwiazdami i jak zobaczylam Ilonkę żyrafe to stwierdzilam ze chce byc nizsza \" Oczywiście bo ja lubię duże:classic_cool:. \"warszawianka z bemowa no tak, ale jednak te nizsze są atrakcyjniejsze, a jak wiemy faceci szukają tylko tego, nawet autot topiku\" Przestań takie bzdury pisać:P.

lamia - opis Ci nic nie da.... jelsi nie potrafisz ciekawie prowadzic dyskusji to po prostu nie beda jej z Toba prowadzic

"W ogóle są podstawy aby sądzić jest że jest agresywny" sądzisz, że lubi przylać kobiecie?

Jak można na podstawie ogłoszenia stwierdzić, że koleś leje? Napisz książkę ze wskazówkami - wileu kobietom oszczędzisz cierpień

" komiczne (komicznie@o2.pl) "W ogóle są podstawy aby sądzić jest że jest agresywny" sądzisz, że lubi przylać kobiecie? 13:16 Sissy (sissy123@wp.pl) Jak można na podstawie ogłoszenia stwierdzić, że koleś leje? Napisz książkę ze wskazówkami - wileu kobietom oszczędzisz cierpień " To jest proste-aktualnie wiek 38 lat oznacza ze najprawdopodonbniej ma uran na poczatku znaku wagi a tacy sa zwykle agresywni:O.W każdym razie jest bardzo podejrzany:P.Ale bez szczefgółów nie napiszę dokładnie:P.Do tego w ogóle ze znaku lwa też są podejrzani:P.

Gość amant a ja jestem podejrzana
o coś?