Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

ma jeszcze szanse? Otóż jakiś czas temu rozstałem się z kobietą, po prostu na imprezie zdradziła mnie z innym facetem, była bardzo pijana. Nie wybaczyłem jej i się rozstaliśmy. To wynika z zasady, że ja nie uznaję zdrady w związku. Od roku jestem sam. Mam 38 lat, dom, auto, własną firmę. Jestem zadbany, ubieram się dobrze. Jestem szczupły, czysty, pachnący, zawsze gładko ogolony, opalony i uśmiechnięty. Mam mnóstwo pasji. Naprawdę umiem dbać o kobietę. Czy facet w moim wieku ma jeszcze szansę na poznanie kogoś? Pytam nie bez kozery, bo mam poczucie, że mój los rozdał karty. Czy facet, który ma 38 lat może zainteresować jakąś dziewczynę? W końcu nie jest już nastolatkiem.

Gość róziaaaa 26
pokaż fotkę:)

Gość róziaaaa 26
na pewno ma szansę, w końcu opis brzmi nieźle :P

Gość o jeżu kolczasty
:o

Gość KaSSSSSSSSia20
ja sie zgłaszam, ale masz mnie utrzymywac 🖐️

Gość lotka123
Ma szanse. Ja poznalam mojego jak mial 36, zakonczony zwiazek za soba. Ja mialam 27. I jestesmy.

Gość love bebe
pewnie.że masz szanse ,wiesz wiek nie gra tu roli przecież:)

Oczywiscie,ze masz szanse na ulozenie sobie zycie.Mozesz miec jeszcze rodzine,to ze masz 38 lat niczego nie przesadza ani nie przekresla.Ale nie rob niczego na sile...milosc sama przychodzi do czlowieka,do Ciebie tez pewnie \"zajrzy\" i los \"postawi\" Ci na drodze wartosciowa kobiete.

Ależ jak najbardziej:) ja zreszta sama lubie facetów w Twoim wieku, mam 27 lat ;) takze luz.. jeszcze znajdziesz jaka miłą sympatyczną babeczkę ;)

:D wybacz kolego ale masz nierówno pod sufitem gdybyś miał 78 lat to odpowiedziałbym ci, że związek z 20latką bedzie troche na siłę :D ale w twoim wieku mam 35 lat i nie widzę problemu

Amant wiem wiem ;) Kwiatuszek SG milosc tak, przychodzi tylko w bajkach, ja sie na tym przejechałam i to na ostro.

amant jest chory, jego psyche to emocjonalne bagno nie radzi sobie ze sobą i z kobietami z kobietami w ogóle nie ma do czynienia do psychiatry!

Gość facet tak kobieta gorzej

Fotki nie pokaże, potem ją ktos zaraz wklei na portal dla gejów albo coś innego. Jestem szatynem, oczy niebieskie, wzrost 180 cm, waga 78 kg, szczupły jestem, ale umięśniony. Nie mam łysiny ani jakiś tam defektów. Troche mnie podnieśliście na duchu, bo czuję już 40stkę na karku i jakoś ostatnio w nastroj trochę nieprzesiadalny wpadłem. I widzę nawet, że dla dziewczyn przed 30stką mogę być nawet obiektem zainteresowań to już naprawdę miło. Nie ukrywam, ze chcialbym założyć kiedyś rodzinę, byłbym dobrym mężem i ojcem. Nie chcę robić nic na siłę, żeby znowu nie wtopić. Ale czas ucieka i zaczynam sie niepokoić

Gość na dziewczyny w swoim wieku
jak najbardziej, no a na nastolatkach chyba ci nie zalezy. Nie rozumiem pytania - czyzbys chcial 18tki?

Gość KaSSSSSSSSia20
a ile zarabiasz? 😘

Gość Lucek nie panikuj
fakt, gdybyś był kobietą, miałbyś o niebo gorzej. Dam ci tylko dobrą radę-uważaj na zdesperowane panny po 30-tce hie hie hie

Gość Madame Baterflai...
Chłopie z takimi walorami to masz szanse naet u Królowej Elżbiety II...

zalzey czy szkuasz jakiejś młodej siksy czy mniej wiecej w twoim wieku. Jesli to drugie - to bardzo prawdopodobne. Swoją miłość mozna poznac nawet po 70:P