Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enea_soufly

Poszukiwany.

Polecane posty

Gość enea_soufly

Do czego to doszlo aby tak sie lansowac :) Jestem przygotowana na zlosliwosci i wstretne komentarze ale nie w tym rzecz aby przejmowac sie brakiem wyrozumialosci ludzkiej - tylko w tym aby kierowac sie tym co czlowiekowi jest w danej chwili najbardziej potrzebne. Poszukuje mezczyzny ale chyba bardziej poki co przyjaciela...ostoi cieplych ramion gdzie jak swiat stary jest - zazwyczaj z przyjazni rodzi sie cos wiecej. Szybko o sobie.....wrazliwa wariatka i raptus. Nerwuska ale z sercem na dloni. Zmeczona zyciem i zdegustowana ludzmi bedz zasad. Z glowa w chmurach ale nauczona stapac po ziemi. Co do wizualizacji - nie w tym rzecz ale dal chetnych do opisania. Mezczyzna - zaradny, smodzielny, powyzej trzydziestki, odpowiedzialny i raz jeszcze odpowiedzialny, dobry sluchacz i troskliwy opiekun. I chyba wazne ale nienajwazniejsze - z Warszawy.

Gość enea_soufly
Niestety zajeci odpadaja ale nie z racji mnie ale z racji kobiet u ktorych boku sa i ich lez wylewanych niepotrzebnie.

Gość komiczne ma partnera
Waldemara :classic_cool:

Gość enea_soufly
No to jeszcze gorzej - chlop bedzie plakal :)

Gość wypchany pasterz
w jakim wieku jesteś?

Gość cream ma ponizej 30
i to jego trzeba słuchac i sie nim opiekować:P

Gość cream ma ponizej 30
i 2 razy dziennie trzeba rozladować mu napięcie:p

Gość enea_soufly
Pozwolicie ze na te dosc zaczepne a zarazem nawet niekiedy komiczne wpisy nie bede reagowala. Przywyklam do tego ze stwarzam pozory milej a tym czasem musze udawac ze zlosliwosci nie widze. Mam 27 lat ale chyba jak na powazna propozycje przyjacielska przystalo, wiek nie ma znaczenia. Sama sobie jednak zaprzeczam, bo moja wytyczna jest wiek u mezczyzny. Prosto jednak tlumacze - mam wieksze zaufanie do starszych mezczyzn.

Wszystko się u mnie zgadza, oprócz wieku. Jestem przed trzydziestką :) Co prawda tylko rok mi brakuje, ale odpadam ;)

Gość enea_soufly
Starszych od siebie o nieco wiecej niz 3 lata :) Nie popadajac jednak w przesade 38 to gorna granica, bo choc tolerancyjna jestem - nie brak mi ojca i czulabym sie niezrecznie.

Gość enea_soufly
Ronn ja jako osoba ktora posunela sie do tego typu posta, nie jestem jedynym sedzia w tej sprawie. Poza tym ze ktos mi musi przypasc do gustu jako czlowiek, ja komus rowniez. Wiec nie dopuszczam sie az tak radykalnej dyskryminacji.

Gość Patryk_Warszawa
Czytam i jestem zainteresowany. Madra z Ciebie kobieta,po sposobie wyslawiania sie. Moge zapytac jak wygladasz

Gość Patryk_Warszawa
Jak jesteś pasztetem to nie jestem zainteresowany

Gość bredzisz dziewczyno
zaprzeczasz sama sobie.w pierwszym poscie okresliłas ramy wiekowe, w kolejnym piszesz że wiek nie ma znaczenia, a nastepnie wytczasz górną granice.

Gość Enea_soufly
Patryk_Warszawa zapytac mozesz, chociaz to dosc dziwne pytanie ktore wskazuje na to iz wyglad dosc mocno sie dla Ciebie liczy. Mam 170cm wzrostu, okolo 57kg wagi(obecnie troche wiecej ale to z racji sytuacji o ktorej poki co nie chce pisac - jednak bystrzy sie domysla ze skoro nie szukam faceta, tylko przyjaciela to cos musi byc na rzeczy). Czarne wlosy (krotkie), jasna karnacja a do tego wyglad na 23 lata w makijazu.

Gość Patryk_Warszawa
Jesli masz nadwgę, to przyznaj się od razu proszę.

Gość Enea_soufly
Moze i bredze a moze mam swoje powody ale dziekuje za zworcenie uwagi.

Gość Patryk_Warszawa
Jak nie jesteś dziewicą to odpadasz

Gość Enea_soufly
Patryk_Warszawa cos mi sie zdaje ze pieknie sie podszywasz, nawet w ostatnim poscie ale to tylko ja mam ubaw>

Gość Patryk_Warszawa
Nie bo wiesz, ja jestem chetny jakby co, ale musze wiedzieć czy jesteś szczuplejsza chociaż od mojego wuja Edmunda, z którym to ostatnio miałem nieprzyjemnosc wylądować w jednym łóżku.

Gość Patryk_Warszawa
Tzn spaliśmy ze sobą bez sexu

Gość Enea_soufly
CZekam na powazne wpisy.

Gość Patryk_Warszawa
Powodzenia w szukaniu męża

Gość Patryk_Warszawa
Wuj uwalił mi sie na łóżko po zakrapianej rodzinnej imprezie i ochoczo zaczął gmerać w okolicy mego prącia i pośladków.Błyskawicznie zadecydowałem o tym że nalezy niezwłocznie go przepłoszyć, i strzeliłem serią mokrych bąków, po których stryjowi chęc na amory mineła.

Gość Enea_soufly
Nadal czekam na powazne propozycje