Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enea_soufly

Poszukiwany mezczyzna - przyjaciel.

Polecane posty

Gość Enea_soufly

Do czego to doszlo aby tak sie lansowac Jestem przygotowana na zlosliwosci i wstretne komentarze ale nie w tym rzecz aby przejmowac sie brakiem wyrozumialosci ludzkiej - tylko w tym aby kierowac sie tym co czlowiekowi jest w danej chwili najbardziej potrzebne. Poszukuje mezczyzny ale chyba bardziej poki co przyjaciela...ostoi cieplych ramion gdzie jak swiat stary jest - zazwyczaj z przyjazni rodzi sie cos wiecej. Szybko o sobie.....wrazliwa wariatka i raptus. Nerwuska ale z sercem na dloni. Zmeczona zyciem i zdegustowana ludzmi bedz zasad. Z glowa w chmurach ale nauczona stapac po ziemi. Co do wizualizacji - nie w tym rzecz ale dal chetnych do opisania. Mezczyzna - zaradny, smodzielny, powyzej trzydziestki, odpowiedzialny i raz jeszcze odpowiedzialny, dobry sluchacz i troskliwy opiekun. I chyba wazne ale nienajwazniejsze - z Warszawy. POwtarzam wpis, bo nie lubie zasmiecanych topikow.

Gość nie lubisz zasmiecanych topicó
a sama zasmiecasz forum:O nie wiesz ze w redakcji istnieje smietnik, i tam się zgłasza posty do usunięcia?

Gość Enea_soufly
Przykre ze nie ma Panow ale ni epodnosze poki co, tylko ten ostatni raz...bo jesli ktos ma sie tu znalezc to tylko bo sie zablaka :)

Gość Enea_soufly
Zasmiecam tematycznie ale nie zasmiecam docelowo. Mozna zglaszac ale nie pomaranczowe posty, wiec dziwna ta aluzja. Jednak bede obojetna w dalszej relacji na te zlosliwosc. Pozdrawiam.

można i pomarańczowe posty zgłaszać do usunięcia.

Gość Enea_soufly
Dzieki za informacje, az tak obeznana nie jestem. Technicznie sie gubie a co do tematu tez faktycznie powinnam go usunac....ale mam nadzieje ze poprzedni umrze smiercia naturalna...podobnie jak ten.

nie ma za co, i nie była to z mojej strony bynajmiej złosliwość, a jedynie zwrócenie uwagi.

Gość Patryk_Warszawa
Tutaj jestem 🖐️