Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big Dick

Celluit - co to k... jest???

Polecane posty

przeciez kiedys na cos takiego nie zwracano uwagi? wogole czy kobiety go mialy? dlaczego tak sie tym pzejmujecie? nic nei jestescie w stanie zaradzic....! denerwuje mnie to gdy kobiety caly czas suszy mi glowe ze ma celuit i sie wstydzi itd... a mnie to naprawde lekko wali bo czy to jest najwazniejsze??? moze kobiety obice fotki i je wrzucajcie tutaj, zobaczymy ktora ma wiekszy...

Gość fotka nic nie da
mój cellulit jest niewidoczny gołym okiem.:p:p:p

Gość hehe popatrzcie na modelki
Rubensa, te to dopiero mialy cellulit ;)

Gość a podobno ok.80 procent
kobiet ma cellulit mniejszy bądź większy.

Gość DominikaJJJ
Cellulit maja nawet szczupłe laski

he, kazda kobieta ma celuit... i najlepsze jest to ze zauwazylem ze coraz go maja.... ostatnio mialem okazje pobawic sie trzy razy... kazda z tych 3 lasek uprawia sporty tzn(basen, silownia lub basen aerobik). Ladne laski, zadbane, dbajace itd... zgrabniutkie, od 165cm do 175 i od wagi 48 do 54) jedrniutkie cialka, ale coz celuit byl i to widzialny. Wiec ja tego nie rozumiem, rzecz nie do przeszkoczenia. kazda kobieeta ma a jak jakas twierdzi ze nie ma to chyba sobie wmawia... na zdjeciach nie widoczny, jasne...

Gość no bo cellulit wbrew
powszechnej opinii nie tylko jest przypadłoscią kobiet z nadwagą ale i tych szczuplych, uprawiających sport itp. To w duzej mierze sklonnosci genetyczne.

Gość nie ma to jak reklama
kobieta ma mieć wiecznie 20 lat nawet jak ma 100. Ani jednej zmarszczki, fałdki, celulitisu, włoska gdziekolwiek oprócz głowy, rzęsy na kilometr, sztuczny, wielki biust, nogi do samej ziemi... bo inaczej nikt jej nie będzie chciał.... Jakoś nie widziałam żadnej reklamy o facetach, że brzuch pieny sobie wyhodowali, że im wisi to co powinno stać, a zaraost 2 dniowy (drapiący i obrzydliwy) jest szczytem bycia sexi... A wy wszystkie dajecie się na to nabrać i latacie do kosmetyczek, odchudzacie się bez przerwy, chirurdzy plastyczni mają pełne ręce roboty i kieszenie... Czy naprawdę warto????

Gość ej no bez przesady
dla mnie jedynym "kosmetykiem antycellulitisowym" jest sport.:classic_cool:

Gość ale ujędrnia skórę
i ladnie modeluje sylwetkę. a jeszcze nie upadlam na glowę zeby wydawac fortunę na jakieś mazidla czy cudowne zabiegi przeciwcellulitowe.:p

ee, nie przesadzaj ja nie mam sobie nic do zarzucenia oprocz tefgo ze nie mam za ciemnej karnacji, ale dbam i to wychodzi. ale sluchajcie kiedys jak bylem mlodszy nikt nie gadal o celuicie, ba.. czy kobiety go mialy???

Gość ale ujędrnia skórę
a przepraszam, zapomnialam o jeszcze jednym skutecznym sposobie: zimny prysznic.:D

na penwo miały. tylko wtedy jeszcze może nie była tak rozpowszechniona moda na pseudo idealne ciało typu modelka.

Gość **thats me
oczywiscie ze mialy MR BIG DICK :E po prostu kiedys nie byl to taki problem.! myslicie ze to tylko chipsy? a jak slonine wpierdzielaly kiedys to to korzystnie wplywalo na skore? kiedys po prostu nie bylo reklam z pam anderson w roli glownej (zreszta ona tez ma cellulit) i nie bylo PHOTOSHOPU! teraz kazda laska w tv wyglada idealnie, nie muśnieta zadnym ohydztwem. wiec gratuluje tym facetom, ktorzy takich szukaja i nie dziwie sie ze na swiecie jest tyle zdrad! fuck sake!

Gość nie ma to jak reklama
wtedy baby na traktorach jeździły i to było w modzie. Na wygląd nikt nie zwracał uwagi. "Odrobinę" się zmieniło przez te 20 lat ostatnie. Nie było takich gazet, programów w TV. Więc i cellulit był nieznany :)

Gość a tam nawet te gwiazdy
idealnie przerobione w fotoshopie mają celliulit. mało to jest ich roznych zdjęć zrobionych niepostrzeżenie gdzie już nie wygladają tak "idealnie"?

Gość grunt to dobry
marketing. wszystko da sie wmówić odbiorcy, że cos jest mu niezbednie potrzebne by dobrze wygladać, dobrze sie czuc itp.

gdyby nad każdą laską pracowała taka ekipa jak nad tymi z wielkiego showbiznesu to niejedna wyglądała by dużo lepiej od nich. tyle jest aktorek paskudnych jak but a tak je wypicyją że wszyscy je kochają.

no ale Skarby nigdy nie bedziecie idealne... coz.. prawda taka ze kazda trafi na tego ktory bedzie zachwycal sie wygladem tej jednej... to jest taki przerost formy nad trescia z tym dbaniem o wszystko... no rozumiem byc zadbanym, czystym itd. ale wszystko ma swoje granice... tez nalezy miec troche samokrytyki... jestem ciekawy czy jest tutaj kobieta "naturalna" czyli taka ktora nic nie robi:)))

Gość **thats me
moj kochany na szczescie nie ma nic do mojego cellulitu. kiedys to nawet nie do pomyslenia bylo kochanie sie w dzien , przy odslonietych zaslonach a teraz? phii... on mnie bierze w pelni, ze wszystkimi moimi mankamentami i bez reszty :) ale generalnei jakbym go nie miala i trafila na jakas fujare to bym sie chyba zalamala

Gość ale co że
"nic nie robi"? należy odroznić zwyczajne dbanie o siebie, swoją figurę od szalonej pogoni za "idealnym ciałem".

czytalam gdzies ze dawniej celulit nie byl tak powszechny, m.in. dlatego ze zywnosc byla naturalna, nie miala tylu konserwantow i polepszaczy. wiecej ludzi prowadzilo aktywny tryb zycia: wiekszosc pracowala fizycznie a nie siedziela 8h przed kompem, samochod byl rzadkoscia, slodycze byly na kartki, a sloniny nie da sie zjesc tyle co czekolady;) No i kawa, pijemy ja teraz powszechnie a kiedys to byl luksus.

powiem tak, dbam bo lubie byc atrakcyjny;, ale gdybym nei dbal o siebie tez moze by bylo fajnie bo mialbym swoj styl:) ktorego nikt by nie chcial zlamac. Wiem ze z flirtowania, bzykania byly by raczej nici ale wszystko mialbym gdzies i niczym nie musialbym sie przejmowac:) ..ale dbanie o siebie sprawia mi jakas satysfakcje, co prawda traci sie na to duzo czasu ale coz... i tak widze mankamenty ktore mi przeszkadzaja.. wlasnie najcudowniejsze jest to ze facet kocha kobiete taka jaka jest i nie ma dla niego problemu ze ma celuit, nadwage czy male cycki... sluchajcie lepiej jak facet mowi swojej kobiecie ze nie widzi celuitu i ze wyglada slicznie,, czy ze widzi celuit ale mu to nie przeszkadza??