Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Casandraa

JAK UBIERACIE DZIECI W TAKA POGODE?

Polecane posty

Gość Casandraa

Pytanie do mam raczej 2 latkow. Kurtka jeansowa pod to gruby sweterek? Czepeczka? Rajstopki? Pytam, bo sama mam dylemat...

Gość nie mam dziecka
ale jak wychodziłam dzisiaj sama to ubrałam ciepłą kurtkę a pod nią ciepły kardiga, szalik na szyję a i tak zmarzłam.

Gość Casandraa
Az tak tam zimno?!

Gość nie mam dziecka
ja jestem zmarzlak i na dodatek mieszkam na północnym wschodzie- blisko Syberii :D Ale rano widziałam jak dzieciaki do szkoły szły w czapkach takich cienkich i kurtkach, więc chyba nie tylko mi było zimno :)

Gość kaljkaa
stopki, spodenki, sweterek, kurteczka i czapka

Gość kaljkaa
*rajstopki

Gość majeczka1983******/
mojego trzylatka tez ubrałam w kurtke rajstopki spodnie koszulke i bluze czapka narazie z daszkiem ale dzis wybieram sie koniecznie po smerfetke niezbyt gruba pogoda jest bardzo zdradliwa niecierpie tego okresu

rajstopki, spodenki, podkoszulek, koszulka/bluza kortka, trójkącik na szyje i bawełniana czapeczka. Jak zaśnie na spacerku to przykrywam kocykiem

Hym, a ja mam takie pytanko z ciekawości. Jak dziecko jeszcze nie chodzi (ma 10,5 miesiąca), ale jednocześnie nie toleruje kocyków (skopuje je), to co na stópki sprawdza się najlepiej? Jakieś grube wełniane skarpety? Czy takie ocieplane imitacje bucików? Na teraz i na wczesną zimę (bo potem pewnie normalne kozaczki będzie nosić)?

Skaretki, grubsze spodnie, koszulka z długim rękawem, sweter taki grubszy, dżinsowa kuretczka z polarową podszewką i grubsza czapka :o Ja sama założyłam bluzkę z długim, kurtkę jesienną i czułam chłod :o Parszywy wrzesień, czuję się jak by by bardziej listopad

Hej:) moja sie wczoraj uparła i ubrała nawet rękawiczki ;D a tak w sumie to jest jeszcze lato... ja polecam rajtuzki, trzewiczki, podkoszulek lub cienka bluzeczka, na to cieplejsza bluza z polarku a na wierzch jakas kurteczka, najlepiej z lekką już podbitka. Jest naprawde zimno:( a na głowę jak najbardziej czapka.. coż tylko sniegu wypatrywac..

Gość majka123456789
dla mam dzieci kteore rozkopuja kocyk moge polecic spiworek do wozka na polarku, cieply i milutki, na pewno go nie rozkopia. U mnie sie bardzo sprawdzil w okresie jesienno-zimowo-wiosennym. Moze byc jeszcze nie dostepny w sklepach ze wzgledu na pore roku ale na allegro gedzie napewno. Przyda sie napewno zima tuz tuz

Gość majka123456789
aha a wydaje mi sie ze paputki na malenstw to za malo.dziecinka siedzi czy lezy wiec marznie.