Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła kierowczyni

łuk balgam wejdzcie

Polecane posty

mialam juz 10 godzin wyjerdzone no i na KAZDEJ jezdzie robie tak z 15 min łuk i mi nie wychodzi dalej nie umie czy dam rade sie tego nauczyc juz brak mi cierpliwosci kurwa

Gość Piotruś Ban. . ... .. .. .. ..
Niestety zostaje ci rower :classic_cool:

czy mial ktos tak ja ja i sie nauczył 15 min na kazdej jezdzcie cwiczę i ni huja nie umiem :(((((((((((((((((((

Jak masz problem z łukiem to ja bym radził nawet do roweru doczepić sobie dwa kółka po bokach :classic_cool:

piotrys wypierdalaj z takim tekstem zjebusie, prosze napiszcie czy mial ktos tak jak ja i sie w koncu nauczył w sumie zostalo mi jeszce 20 godzin,

a jak sie pytalam goscia to powiedzial ze niekotrzy od razu umieja i ze ja rzeczywiscie cos mam z tym łukiem, i jak dzis robilam to nawet zaczelo mi wychodzic powiedzial ze coraj lepiej i moze cos z tego bedzie MOZE? :O

:D

a wogle zdenerwowalam sie bo jak jedzilam to taki fajny chłopak juz stal zeby wsiasc po mnie i sie patrzyl i wolge do mnie potem cos gadał fajna dupa mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

proszę odpowiedzcie mi na moje pytanie, ja sie boję ze woogle placu nie zalicze bo jak bede tak jedzic po liniach to wiecie.

miał kotos tak? odpiszcie ja popatrze potem bo musze isc

Gość ja dzisiaj mialam 9 i 10
godzine i tez powtarzalam luczek, jezdze na Yarisie. Luk jest prosty tylko trzeba wiedziec kiedy skrecic kierownice a kiedy wyprostowac. Ja uczylam sie w taki sposob: ruszam powoli do tylu i gdy zobacze drugi slupek w prawej tylniej malej szybie drzwi skrecam o 3/4 kierownica w prawo. dalej sobie jade patrzac w tylna szybie i w momencie gdy srodkowy slupek na koncu luku bedzie mniej wiecej na srodku tylniej szyby prostuje kierownice (krecac w lewo) i jade powolutku korygujac tor jazdy. Ja na nastepnej jezdzie wyruszam do warszawy, troche sie boje :D